Eşim benimle ve çocuğumuzla ilgilenmiyor

her ne kadar umursamda olmuyor gorunce dayanamiyorsunuz sesimi cikarmiyorum ama icimd ekan agliyor bend emutlu olmak istiyorum sevilmek istiyorum ilgi gormek istiyorum ama yok ve benim sorunum tek internet degil,onun beni yalnizken ailesinin yanindaken asagalamasi,evimizde iyi veya kotu ne yasiyorsak ailesine anlatmasi onlari evliligimize karismalarina izin vermesi asla hic bir gizlimiz saklimiz yok evin icinde her sey ortada ve yalanlari inanilacak gibi degil sanki kendi kafasinda senaryo yaziyor ve cok inandirici ve bu evlendigimizden belli var 9 yildir,bu 9 yilda hep benim allattan almam la gecti ama artik sabrim kalmadi git gide sagligimi kaybediyorum ve artik hic duzleiceginden inanmiyorum,benim arkadas cevrem yok cunku kimseyle gorusmemi istemiyor..

Bilemedimki canim acaba aile büyükleri ilemi konussan git biraz ailenin yanina imkanin varso orda kal belki iyi gelir ayrilik özler seni anlat yada ailene durumu destek olsunlar sana belki onunda gözü korkar..

Benim arkadas cevrem yok, cünkü kimseyle görüsmemi istemiyor diye yazmissin.
Sence bu hakmi yaptigi? Yani sende bunu kabul etmek mecburiyetindemi hissediyorsun kendini?
Madem derdini anlatmissin bizdende cözüm yollari ariyorsun:
ben senin yerinde olsam Türkiye`ye ( su ara biletler cok ucuz ) gider hem kafami dinlerdim kizimla hemde ailemi görürdüm insana moral olur en azindan hemde esimi yanliz birakirdimki geleceginizi artik onun davranislarina göre sonuclandirirdim.
Eger o yanlzken sizleri aramiyorsa, su internet isini dahada abartiyorsa, herseyin basi saglik ayrilirdim ama belki sizlerin degerini anlar seni ve cocugunu özler belki yine savasirdim.
Bence kendini bu kadar aciz ve korkak görme, meslegin vardir insallah hayat hicde o kadar gözünde büyüttügün gibi zor degil, verirsin cocugu ailene bir ise girer calisirsin, ne güzel iste özgürlügünü eline almis olursun tekrar, böyle manyak, psikopat bir adami ömür boyu cekecegine.

Ailem onun ve ailesinin sayesinde ogrendi herseyi yuvami kurtarmam icin cok destek veriyorlar ve karari bana birakiyorlar ayrilsamda arkamdalar,ama onun ailesinde cok dengesiz davranislari var bir bakiyorsunuz ikiimizin yanindalar bide bakmissiniz ogullarinin yaninda, ailemin yanina gitmek istedigimi soyledim biraz ayri kalalim dedim gidersen kizimizi goturemessin dedi izin vermedi bende asla kizimi birakip gidemem,zaten elimi kolumu baglayan meslegimin olmayisi ve ailemin yanimda olmayisi,evet gercekten benim bir cevre edinmeme izin vermiyor,bu sorunlar yuzunden psikologa basladim ama inanin oraya bile gitmemi istemiyor gidip geldigim zaman kavga cikariyor neden gidiyormusum ne gerek varmis,ama o istedigi zaman disari cikmak istesin nreye gidiyorsun diye soramiyorum hesap vermek zorunda degilmis,telefonuna sifre koyar asla ben elime alamam,bu yaptigi davranistan sonra dogru olmasada bir gun gizlice sifresini tahmin edip baktim, bir suru kadin numaralari sordum, sonra dedim kim bunlar dememe kalmadan bagirdi kizdi sen nasil benim tlfonumu kurcalarsin hepsi is arkadaslarim tabiki nmaralari bende olacak is icin ve bide gitti ailesine soyledi aileside bana kizdi sen kocana guvenmiyormusunda falan filan uzerime geldilerbende dedim neden boyle yapiyor tlfonuna sifre koyuyor nere gitse evin icinde yaninda,yaptigim guzel bir davranis degil ama o bu supheyi verdi ama dedim ama dinleyen kim sonra kocam dedimya yalan soylemeyi iyi beceririz benim karim kiskanc, tlfonumda kadin is arkadaslarimi gorse soracak bu kim o kim kiskanacak tartisma cikacak onun icin boyle yapiyorum dedi her zamanki sacma sapan yalanlari ve bu yalanlara inanan onun gibi olan ailesi,yani anlayacaginiz hakliyken haksiz oldum..

eşin bana pek masum gelmedi:26: nette farklı kadınlarla konuşması telin de değişik kadınların numaralarının olması birşey sorduğunda bağırıp seni haksız çıkarması biraz üstüne gidince ayrılalım demesi hiç de normal değil canımmutlaka boşan bu adamdan demiyorum ama böyle biriyle bir ömür geçer mi iyi düşün derim.

sankı benım eskı hayatımdan bahsedıyorsun bızde cok sorunlar yasadık ama allahıma bın sukur astık artık sabredın ama ınternet mevzusunda dıkkatlı olun bır sure o yokmus gıbı davranın ustune cok gıtmeyın onun yaptıgını sızde yapın ılgılenmeyın sızde nette takılın yanlıs bırsey yapmayın ama o gorsun sızın nette takıldıgınızı

inatla ayrilmak istememenizin sebebi nedir?

calismiyor musunuz ekonomik durumunuz yok mu? ayrilirsaniz aileniz size sahip cikmaz mi?

bu evlilikten mutlusunuz kocanizi seviyorsunuz da o yuzden mi ayrilmak istemiyorsunuz yoksa?

yasiniz kac bilmiyorum ama bir omur boyle bu insanla gecmez. cocugunuzun mutlulugu ve kendi huzurunuz icin
eger ekonomik ozgurlugunuz varsa ayrilin. ekonomik ozgurlugunuz yoksa, baskla hic olur yani yoksa bu isin, kocanizi sadece para kaynagi olarak gorme fikrine alistirin kendinizi. sevgi sevkat sadakat vb beklemeyin. anca bu sekilde mutlu olabilirsiniz.

bu aıller neden karısırlar anlamam benımde bır zmn karısırlardı suan ınan hıcbırı yok hayatımda gorusmem hatta esım bıle dıyor sımdı nekada uzak o kadar ıyı sabırlı olun ustune fazla gıtmeyın sız anlatıyorsunuz benım bır zmnlar yasadıgım seylerı anlatıyorsun sankı ayrılmak kolay degıl ayrılın dıyen arkadaslara katılmıyorum esınız duzelcek ama ıs ısten gecmez umarım

kocam buna izn veriyor ailesinin evliligimize karismasina,kavga yapsak gider ailesine soyler,ben turkiyeye gitmek istesem ailesine danisir asla hic bir seyi kendi karar vermez hep ailesiyle,ama benimle bir karar vermez,evet bend ebiliyorum ayrilmak kolay degil ama hasta bir insan ve tedavisi olmayan bir kisilik bozuklugu nasil duzelir bilmiyorum,insallah duzelir

ayrilmak istemememin nedeni cocugumun olusu ve dokuz yillik uzun bir sure ve ona karsi sevgi degild etam bagliligim,ve dedigim giib ailemin bur da olmayisi,ailem her sekilde arkamda ama ayrildigim zaman esim kizimla turkiyeye donmeye izin vermez, bende onu asla birakamam,yada burda kizimla yanliz yasyacam,yad adediginiz gibi ondan hic bir sey beklemeden yasayacam bud acok zorl oluyor artik,yani her sekiilde benim icin cok zor bir karar.

valla büyük konuşmayayım ama çocuğumu babasının her gün internette kadınlarla konuştuğu, kendisiyle hiç ilgilenmediği bol kavgalı gürültülü bir ortamda büyüteceğime yalnız büyütmeyi tercih ederdim.
"dönmeme izin vermez" cok sacma, hemen ayrilalim demeyi biliyormus ama? hukuki olarak orda kalmaya sizi zorlayabilir mi bunu arastirin. zorlayamazsa basin gelin turkiyeye. gem baska kismetiniz cikar mutlu bir yuvaniz olur belki ileride. omur boyu mutsuz huzursuz aldatan umursamayan hep kendini hakli goren bir adamla yasanmaz.
aileniz ne diyor bu ise? iyi otur adam seni aldatsin ilgilenmesin ne olacak sanki otur evinde mi diyorlar?

Hukiki yonde arastirdim kizim mahlkeme yoluyla bana verilsde velayeti, babasinin imzasi olmadan goturemiyorum,ailem dedim ya hezaman benim arkamda kizim bu senin hayatin diyorlar ayrilmak istersen kapimiz san aacik diyorlar,zaten su anda yanliz buyutuyorum ayrilsamd abir sey degismiyecek onun icin o konuda zorlanmiyacam ayrilsamda, evet haklisiniz hep kendini hakli goren insanla yasanmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…