- Emoji Skoru
- 73.521
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi yueareyues
-
Şu kayınvalideler artık bir sussun ya. Oğlunda sıkıntı var desen kabul etmez bile. Çocuk mocuk boşver şimdi. Adam seninle paravan evlilik yapmış gibi görünüyor. Gibisi fazla hatta.zaten en çok da bu konu beni yıpratıyor… 6 ay oldu diye aileler iyice çocuk baskısına başladı. kaynanam da üstü kapalı kapalı “bir sorun mu var”, “sen mi istemiyorsun” gibi şeyler söylemeye başladı, hatta ima yoluyla benimle ilgili konuşuyorlar gibi hissediyorum. bu da beni çok kırıyor açıkçası…
ama kimse işin aslını bilmiyor. ortada zaten tam anlamıyla bir beraberlik yok ki… buna rağmen suçun bana yüklenmesi çok ağır geliyor.
yönelim konusu dediğiniz gibi aklıma geliyor ama bunu kesin bilmeden böyle büyük bir karar almak da beni korkutuyor. sonuçta evlilik kolay kurulmuyor, hemen bitirmek de kolay değil.
Ortada evlilik yok ki. Adam milletin ağzını kapamak için sizinle beraberlik yaşayıp, sonra ayrılsanız bu sizin için daha mı iyi olacak?zaten en çok da bu konu beni yıpratıyor… 6 ay oldu diye aileler iyice çocuk baskısına başladı. kaynanam da üstü kapalı kapalı “bir sorun mu var”, “sen mi istemiyorsun” gibi şeyler söylemeye başladı, hatta ima yoluyla benimle ilgili konuşuyorlar gibi hissediyorum. bu da beni çok kırıyor açıkçası…
ama kimse işin aslını bilmiyor. ortada zaten tam anlamıyla bir beraberlik yok ki… buna rağmen suçun bana yüklenmesi çok ağır geliyor.
yönelim konusu dediğiniz gibi aklıma geliyor ama bunu kesin bilmeden böyle büyük bir karar almak da beni korkutuyor. sonuçta evlilik kolay kurulmuyor, hemen bitirmek de kolay değil.
zaten en çok da bu konu beni yıpratıyor… 6 ay oldu diye aileler iyice çocuk baskısına başladı. kaynanam da üstü kapalı kapalı “bir sorun mu var”, “sen mi istemiyorsun” gibi şeyler söylemeye başladı, hatta ima yoluyla benimle ilgili konuşuyorlar gibi hissediyorum. bu da beni çok kırıyor açıkçası…
Şu kayınvalideler artık bir sussun ya. Oğlunda sıkıntı var desen kabul etmez bile. Çocuk mocuk boşver şimdi. Adam seninle paravan evlilik yapmış gibi görünüyor. Gibisi fazla hatta.
eşim gay olabilir mi diyorsunuz? yani hiç üst değiştirirken de görmedim kapıyı kilitleyip öyle giyiniyor çoğunlukla ve işten sonra yakın arkadaşlaro ile hep maç yapacağız adam eksik, iş çıkışı arkadaşlar ile oturacağız diye söyler haftanın 4 günü hep dışarıda arkadaşları ile beraber geri kalan zamanlarda iş o kısma gelince yorgun veya işin o gün çok yoğun olduğunu söyleyip uyuya kalıyor tv karşısında yatağa bile bindebir bende önce uyumaya gidiyorsa beraber yatıyoruz ama sırnaşmaktan geri kalmıyor iş o kısma gelince kaçıyorOrtada evlilik yok ki. Adam milletin ağzını kapamak için sizinle beraberlik yaşayıp, sonra ayrılsanız bu sizin için daha mı iyi olacak?
Yine görücü usülü hayatı sönen bir hemcins konusukızlar biz eşimle 6 ay önce evlendik, görücü usulü tanıştık. ikimiz de biraz utangaç insanlarız, o yüzden başta her şeyin zamanla oturacağını düşündüm.
ama şöyle bir durum var ki, evlendiğimizden beri eşim bana karşı çok mesafeli. yani sarılır, öper ama iş daha ileri gitmeye gelince hep bir bahane buluyor. ya yorgun oluyor, ya işi oluyor, ya da “bugünlük böyle kalsın” diyor.
ilk zamanlar anlayış gösterdim, dedim ki alışma sürecidir. ama aradan aylar geçti, hâlâ aynı. ben bazen kendim yaklaşmaya çalışıyorum, ortam hazırlıyorum, güzel giyiniyorum falan ama sonuç değişmiyor.
en çok da şu zoruma gidiyor; bana sevgisiz davranmıyor aslında. gündüzleri gayet ilgili, halimi hatrımı sorar, dışarı çıkarır. ama konu yakınlığa gelince sanki duvar gibi oluyor.
birkaç kez konuşmayı denedim ama ya konuyu değiştiriyor ya da “her şey normal, kafana takma” diyor. ama ben takıyorum işte… insan eşi tarafından istenmek ister.
artık kendimi sorgulamaya başladım. acaba beni çekici bulmuyor mu? yoksa başka bir sorun mu var ama söyleyemiyor mu?
böyle bir durumda olan var mı aranızda? sizce üzerine gitmeli miyim yoksa zamana mı bırakayım
E yuh artık. Bu detaydan sonra ben emin oldum bir sıkıntı olduğuna.yani hiç üst değiştirirken de görmedim kapıyı kilitleyip öyle giyiniyor
ona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyorE yuh artık. Bu detaydan sonra ben emin oldum bir sıkıntı olduğuna.
gay de olabilir iktidarsız daeşim gay olabilir mi diyorsunuz? yani hiç üst değiştirirken de görmedim kapıyı kilitleyip öyle giyiniyor çoğunlukla ve işten sonra yakın arkadaşlaro ile hep maç yapacağız adam eksik, iş çıkışı arkadaşlar ile oturacağız diye söyler haftanın 4 günü hep dışarıda arkadaşları ile beraber geri kalan zamanlarda iş o kısma gelince yorgun veya işin o gün çok yoğun olduğunu söyleyip uyuya kalıyor tv karşısında yatağa bile bindebir bende önce uyumaya gidiyorsa beraber yatıyoruz ama sırnaşmaktan geri kalmıyor iş o kısma gelince kaçıyor
Oğlu enteresan anası da terbiyesiz. Küserse küssün ya anası böyle konuşunca sen küsüyor musun ? Kadına söylenecek çok şey var da sen söyleyebilir misin emin değilim.ona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Bu sonuç için birden fazla ihtimal var. Ama şu kısım en az açtığınız konu kadar sıkıntılı. Cinsellikle ilgili problem neyse aranızda çözer yada çözemezsiniz bu sizi ilgilendirir. Tıpkı ne zaman çocuk sahibi olacağınızın kararı gibi. Kimseyi ilgilendirmez. Üzerinizde de baskı hissetmeyin. Aileler mutlu olsun üzerinizden baskı kalksın diye çocuk dünyaya getirilmez. Zaten olacağı yok şu durumda ama, sorumluluk hissiniz de doğru değil.6 ay oldu diye aileler iyice çocuk baskısına başladı. kaynanam da üstü kapalı kapalı “bir sorun mu var”, “sen mi istemiyorsun” gibi şeyler söylemeye başladı, hatta ima yoluyla benimle ilgili konuşuyorlar gibi hissediyorum. bu da beni çok kırıyor açıkçası…
Bu kısım inandırıcı olmadı.ona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Yuh... kaynana Aliye Rona mı? Gözümün önüne 70 lerin türk filmleri geldiona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Buram buram fake koktu mu diyorsun? Feridun abi yine mi seks hikayesi yazdınBu kısım inandırıcı olmadı.
KesinlikleBuram buram fake koktu mu diyorsun? Feridun abi yine mi seks hikayesi yazdın
İşte sizinki kolay kurulmuş. Tanımadan evlenmişsiniz. Yıllarca tanıyıp yine de evlenince değişir mi diye tırsıyoruz. Ne cesaret hala görücü usulü? Aile zoruyla falan mı evlendirildiniz? Adamda 'mecbur kalmış' gibi hareketler var. Yani gayet merhametli düzgün davranıyor ama işin cinsellik kısmı acıyarak ya da düşünerek olmaz tabi içinden gelmiyor belli ki. Yaşlar kaç? Meslekler ne?sonuçta evlilik kolay kurulmuyor, hemen bitirmek de kolay değil.
Uyarı için teşekkür kaçırmışımKesinlikle
Olay gerçek arkadaşlar ben bu konuşma sırasında oradaydım hatta.ona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Kapıda kanlı çarşaf da beklediler mi jdhf bi git işine bak evladımona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor
Yuhona bu konuyu nasıl sorabilirim başka şekilde öneriniz var mı? bu konuda söylendiğim zaman küsüp annesine gidiyor kalmaya kadın da ne şeytanlık yaptın da oğlumu evden kaçırdın becerip bi çocuk bile yapamadın adam tabi durmaz evde diyor, şimdiye gebe kalmıştım 10 kere diyor. gebe kalmadığına göre o işi de beceremiyorsun belli diyor bacak açmayı da ben mi öğreteyim bu yaştan sonra sana diyor