Eşim benimle yatmıyor (uyumuyor)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde armudun sapı üzümün çöpü modundasınız yok yerde yatamam yok çocuk var yok o yok bu. Çocuğunuz kocamanmış uzak olsa olur alışsın kendi işini halletmeye 10 yasında çocuk suyunuda içer çişinide yapar.sizi görsede bişey olmaz alttarafı uyuyorsunuz yerde yatarkende ipek gecelik giymezsiniz heralde sizi beraber görünce eş algısıda kuvvetlenir merak etmeyin. Eşiniz direkt halıdaysa sizde yorgan serip yatın yanına bikaç gün sonra bende denedim olmadı deyip kandırnaya çalışırsın

Çocuk odasına bebeğin alın madem çocuğa yakın olmalıyım diyorsunuz e sizde yerde yatın veya aynı oda da koltuğa
Beli kötüyse adam napsin
Çocukda sanırsın 10 aylık yahu 10 yaşındaymış :)

Kızlar aslında kafama takılmıyordu ama az önce bir tuhaflık mı var dedim. 15 yıllık evliyiz. Son bir iki senedir eşim mütemadiyen yanımda değil salonda yerde yatmak istiyor. belime sert yatak iyi geliyor diyor. Kış soğuk olunca biraz vazgeçiyor ama yazın hemen hemen her gün ayriyiz. Annesinin evindeki yatak gibi sert bir yatak bulamadık der yıllardır. ben de bozulup git orada kal ozaman derim. Ama geçen hafta annesinde kaldığımızda orada da gitti salonda yerde yattı. Bir gariplik varmı? Benden mi kaçıyor? yoksa benmi kuruyorum kafamda acaba diye herkesin fikrini sormak istedim.
Sen git Yanına yat bakalım ne yapacak o zaman

Cocugunuzu il disina tatile bile yolladiniz. Odasinda gece uyaninca mi sorun oluyuor? 2 yildir ayriyiz diyorsunuz birde. Suanda mi sorguluyorsunuz? Hemde sizin gibi her seyi sorun eden biri bunu niye sormadi simdiye kadar? Eslerin yataga bi kere ayrilinca daha huzur, sevgi kalmiyor o evlilikte. Siz zaten o esigi coktan atlamissiniz.

of azıcık o bey de karımı yalnız bırakıyorum ayıp ediyorum diye bir düşünsün yani. Siz olmanız gerektiği yerdesiniz. bırakın sorunlu olan çözüm arasın.

Kızlar aslında kafama takılmıyordu ama az önce bir tuhaflık mı var dedim. 15 yıllık evliyiz. Son bir iki senedir eşim mütemadiyen yanımda değil salonda yerde yatmak istiyor. belime sert yatak iyi geliyor diyor. Kış soğuk olunca biraz vazgeçiyor ama yazın hemen hemen her gün ayriyiz. Annesinin evindeki yatak gibi sert bir yatak bulamadık der yıllardır. ben de bozulup git orada kal ozaman derim. Ama geçen hafta annesinde kaldığımızda orada da gitti salonda yerde yattı. Bir gariplik varmı? Benden mi kaçıyor? yoksa benmi kuruyorum kafamda acaba diye herkesin fikrini sormak istedim.

Aranızda bir şey geçmiyor mu hiç?

Yaz aylarinda yerde yatmak daha serin gelir insana belki o yuzden de olabilir. Hem sadece yatak sorunundan boyle bir kaniya varmayin. Size karsi tavirlari normalse. Degisik bir durum soz konusu degilse cok takilmayin derim.

Benim eşimde aynı.. oturma odasında koltukta tv izleyerek uyuyo.. ilk zamanlar getiriyordum geliyordu uyuduktan sonra.. şimdi bebek olunca bırakıyorum yatsın. .bende alıştım tek yatmaya. . Bebeğim biraz büyüsün odasını ayırim yatak odasına tv alıcam..

yok arkadaş normal değil....
annesine de gitmişsiniz, orada da ayrı yatmış ki annesinin oradaki yatakta rahat diyorsunuz....
eğer öyle demeseydiniz, annesindeki yatağı alın kendi evinize götürün, mutlu mesut yaşayın diyecektim.

ama normal değil bence....

peki karı koca ilişkiniz nasıl?

Ona napar eder sert yatak bukur birlikte yatardim ayri yatmak bana gore degil rahatsiz olurdum sert bi yatak nasil bulurum onu dusunun karyolanin yatagini cikarip yerine sert olacak ince bi elyaf yorgan filan koyun valla bulurdum ben bi yol

valla ben de eşimle yatıp, eşimden ayrı yerde uyanıyorum her gece:D
Sizden ayrı yatsa ne olacak birlikte yatsa ne olacak ki?
Önemli olan sevgi saygı
yatınca uyuyoruz dünyadan kopuyoruz zaten.

evlenmeden önce olsa dünyada olmaz, eşler kesinlikle ayrı uyumamalı vs derdim ama aslında o kadar büyütülecek bir şey yok ortada. gayet güzel giden bir evliliğimiz var ama ramazanda eşim gece sahura kalktığı için çok derin dalmamak için salonda tv karşısında yattı bir ay boyunca. yani yatağa birlikte gelmedik, hep sahurdan sonra yatmaya geldi. şimdi de sıcaklardan bunaldıkça bazen gece kalkıyor salonda yatıyor daha serin oluyor diye. kışın böyle bir durum yok ama. nasıl rahat edecekse öyle yapsın varsın, adamı bunaltmaya ne gerek var. evlilikte cinsellik vs başka bir problem yoksa sadece ayrı uyumayı sorun etme bence.

Bizimki de yazın arkasını döner yatar hiç kendine dokundurtmaz terliyom çok sıcak der bende döner arkamı yatar uyurum napcan saygı duymak lazım ve herşeyde bit yeniği aramamak lazım ,tabii takibi de elden bırakmamak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X