- Konu Sahibi Ask ve isyan
Koca adam annesi ile mi uyuyor?
Kendi evinizde de sizinle uyumuyor muydu
Sorsaniza hayirdir diye
Kendi evinizde de sizinle uyumuyor muydu
Sorsaniza hayirdir diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annesiyle mi yatıyor?
kv ne söyle bir an önce sütten kessin çok geç kalmış![]()
Allah Allah ,niye bebeğini baska oda da biraktin canim...sen en sicak en uygun odaya bebeginle yat,odada yer varsa beyin sizinle yatsin,yoksa giitsin .yada baska care arasinlar.ama seni bebekten ayiramazlar,ayrilmamaliydin canimBizim lohusaliktaki durum gibi. Esim biraz deli yattigindan bastan bebegimle ben cogunlukla misafir odasinda uyuduk. 8. Gun yatak odasina gectik ama daha sonra annem ve kvdemde kalmak zorunda kaldim. O surecte esim annemde hic kalmadi zaten. Kvde de kaldigimdada bebegimde dahil hepsi iceride yatti beni arka odaya tek basima aattilar gece kv bebegimi emzirmem emzi getirip sabaha karsi benim yanimda birakiyordu. 25 30 gun ayri yattik. Ve bunu hala unutamiyorum cok ofkeleniyorum
Allah Allah ,niye bebeğini baska oda da biraktin canim...sen en sicak en uygun odaya bebeginle yat,odada yer varsa beyin sizinle yatsin,yoksa giitsin .yada baska care arasinlar.ama seni bebekten ayiramazlar,ayrilmamaliydin canim
Ben uyuyuyim sutum olsun diye o sekilde yaptik onlar bakti bebege sadece emzirmeye getirip sabaha karsi bana verdiler. Bu zaten 20 gun bile surmedi. Suan kizimla ayni oda da ayri yatiyoruz, o besiginde yatiyo
Annesi ve yegeniyle uyumak? Ben ve cocugum varken? Nasi koca o la?Merhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Eşim yanimda yatabilirdi o mâna da soyledim. Zaten konu eşin ayri yatmasi yatmasi uzerine yazdim. Ne zaman ki ben korku dolu anlar yasadim ondan sonra esim zahmet edip gelip benle yatti..""Kvde de kaldigimdada bebegimde dahil hepsi iceride yatti beni arka odaya tek basima aattilar"" ...
Bu sekilde yazdığın icin zorakilik var diye algiladim.
Sütün olsun diye seni uyutmak aslinda bi iyilik
Derdinizi anlatın ama çok uzatmayın bence. Ya farkında değil yaptığı ordaki tavrının ya da anladı ve pişman oldu.Bi kaç gün sessizliğimi korudum konuştu yüz vermedim o zaman daml dank etti kafasına ne oldu diye sordu. Bende sen bizi bırakıp ailenle uyuyorsun bundan sonra da ömür boyu onlarla uyu çünkü seni odama almayacagm dedim. adam pişman oldu galiba akşam yanımızda yattı bana eskisi gibi sıcak davranmaya çalıştı şakalar yapmaya çalıştı. Şimdi evimize gitti ben annemlerdym. İlk eve gittiği gün aradı sizi özledim çok sıkılıyorm tek başıma dedi. bende sen bunu ailenin yanındayken düşünecektin iyice sen sürünene kadar gelmeyeceğim dedim. şimdi sürekli arıyor mj atıyor ben soğuk davranıyorum nedenini soruyor ailesinin yanında yaptıklarını hatırlatıyorum![]()