Eşim benle vakit geçirmiyor

Azelma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
13
20
3
37
Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır evliyim. Eşimle önceden gezerdik.nereye istesem giderdik vakit geçirirdik seve-seve. Ama artık beni bir yere götürmek aklına gelmiyor. Sürekli haftasonunu ya annesine götürüyor beni ya da kendi arkadaşı ile görüşuyor. Ben de artık sıkıldım. Annende sıkılıyorum sen git diyorum. Beni bırakıp gidiyor. Sabah gidip akşama geliyor.cumartesi gidiyor annesine pazar yine gidiyor. Evde sıkılıyor ben de sıkılıyorum demiyor ki gel çıkalım ikimiz gezelim dolaşalım oturalım bir yerde. Sadece alış veriş merkezine bir şey lazımsa gideriz orda da otururuz kafede artık o kadar.ya da evli arkadaşı onun eşiyle 4ümüz, ya ailesi ile anne ve ablası ile. Ama hiç demiyor gel ikimiz cikalim. Hep ben diyorum. Gidince de çabuk donmek istiyor sanki sıkılıyor. artık yoruldum. Hep ben adım atıyorum. Sevgi ve ilgisini artık gostermiyor eskiden boyle digildi. Bana saygısı değişmedi.ama artık sevgi göstermek icin yaklaşmıyor.hep ben yapiyorum.ben azeriyim istanbula geldim.eşim türk. Burda arkadaşım yok. Yoksa ben de çikarim onun gibi. Ama bazen de dusunuyorum kendi basima gezeceksem neden evlendik biz. Yorumlariniz icin onceden tesekkur ederim

Sizi çok iyi anlıyorum ama erkeklerin genel yapısı bu sanırım tatil planı yapmayı çok bilmiyorlar sizde yabancısı olduğunuz bir yerde napacağınızı bilemiyorsunuz. Bende bilmediğim bi şehire geldim evlenip eşim de öyle plan vs yapmaz alıştım artık bizimde gezme anlayışımız bi cafe de bişey içip gelmek. Bazı erkekler sevmiyor sanırım kafa yormayı 😁

Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de

Bende eşin gibiyim aklıma gelmiyor bile oğlanı alıp çıkıyorum. Kötü niyetle yaptığını sanmiyorum .konuşursan hallolur mesele bence

Annesine sizi Paket gibi birakmasina izin vermeyin. Ne münasebet. Sanki affedersiniz "anne arkadaslarla bulusucagiz kediye baksana" der gibi. Zorla güzellik olmaz, ama esinize cidden bir sorun evlilik hayati ona göre nedir
Annesine bırakmıyormuş konu sahibi ben gitmek istemiyorum deyince kendisi gidip geliyormuş. Konu sahibi kendine biraz öyle muamele ediyor aslında beni gezdirirdi diyor, şuraya götürürdü diyor. Önce kendisi bu söylemleri bırakmalı

Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Konu sahibine aşırı yardımcı oldunuz bence birkaç mesaj daha yazın derim.

Gerçekten kasten konu sahibi üzülsün diye mi yazdınız tüm bunları yoksa içinde tutamayacak kadar heyecanla mı yaşıyorsunuz tüm bunları bilmiyorum
Ama mesajınızı okuyan konu sahibi ne hissetmeli mesela?
Ne mutlu evlilikler varmış, benimli ne berbat dışında hangi his gelebilir aklına?

Çok ilginçsiniz gerçekten
tavsiye desem o da yok
resmen konu sahibine acıyıp sonra kendi evliliğinizi övmüşsünüz
Amacınız neydi gerçekten çok merak ettin

Tek gezeceksek neden evlendik derken? Evlenince yapişik gibi olunmaz zaten. Herkes bireydir hala. Kendinize hobi bulun, arkadas edinin. Bu rahatsizliginizi da esiniz ile paylasın. Belki farkinda değildir. Içinizde buyuktmek yerone konuşun onunla

Annesine sizi Paket gibi birakmasina izin vermeyin. Ne münasebet. Sanki affedersiniz "anne arkadaslarla bulusucagiz kediye baksana" der gibi. Zorla güzellik olmaz, ama esinize cidden bir sorun evlilik hayati ona göre nedir
Esim görevde olduğu için ben ailesiyle kalıyorum izne geldiğinde bir iki kez geliyoruz benm annemede gidiyoruz işte diyorum efe ben annemede annenede doydum senin yerine de doydum evimi özledim evimde kalcam sen git diyorum oda beni bırakıp gitmiyor birlikte vakit geçiyoruz asla hoşlanmıyorum beni annesine yada anneme bırakıp dışarı çıkmasından kabul etmiyorum dediğiniz gibi

Tek gezeceksek neden evlendik derken? Evlenince yapişik gibi olunmaz zaten. Herkes bireydir hala. Kendinize hobi bulun, arkadas edinin. Bu rahatsizliginizi da esiniz ile paylasın. Belki farkinda değildir. Içinizde buyuktmek yerone konuşun onunla
Kendimize hobi bulup baska ark.larla vakit gecireceksek nicin evlendik? Hayat ark.ligi bunun neresinde?

Siz kendiniz biraz sosyalleşseniz belki onun da algıları açılır.Mesela arkadaşım yok demişsiniz ne bileyim çalışıyor musunuz mesela iş arkadaşlarınız olurdu bir iki yere onlarla gitseniz belki durumun seyri değişir.Şu da var biraz kendinize dönün bu süreçte,bunu sağda solda çok duyuyoruz okuyoruz ama boş bir şey gibi geliyor değil aslında.Mesela kilolarınız varsa diyete başlayın,bir saçları değiştirin ne bileyim bir iki kere kendiniz süslenip alışveriş merkezine gidin biraz kendi ufkunuzu genişletin.Baktınız adam hâlâ oralı değil artık ona göre bir yol izlersiniz ama şu bir gerçek ki,bunu yakın bir erkek arkadaşım da söylemişti; erkekler istemedikleri bir şeyi zorla yapmazlar.Siz söylemeyi bir bırakın bakalım ne olacak.

İstemediğimizi yada istediklerinizi acik acik belli edin eminim anlayacaktır

Kendimize hobi bulup baska ark.larla vakit gecireceksek nicin evlendik? Hayat ark.ligi bunun neresinde?
Evlenince hobilerimiz olmasın mı yani :olamaz: Tabii ki beraber de bir şeyler yapılır ayrı da...Hayat arkadaşlığı her yere beraber gitmek ya da her şeyi beraber yapmak demek değildir.

Bu önemli detayın (!)konu sahibine faydası?

Simdi bunları anlatarak, yazarak elinize ne gecti mesela? “İsteyen her türlü yapar eder” diyip gecebilirsiniz ama neden kendinizden örneklendirdiniz bunu?

Yani?

Ne yersiz, boş bir muhabbet….
A Azelma en kısa zamanda arkadaş edinmeye bakın, eşinizin çok da değişeceğini sanmıyorum, siz kendinizi mutlu etmenin yollarına bakın.

Back
X