- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
merhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: orayamı gideceğiz?
eşim :) yok ben gideceğim
ben: neden sadece sen? neden ben yokum eşin olarak dedim.
eşim: çünkü evli olan kimse yok rahat olamayız
ben:ne alakası var bunun rahat olamamakla eşim:
asker arkadaşlarımla aynı masada mı oturacaksın?
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
eşim:güzelim uzatma ortamı ben biliyorum içkili bir ortam olacak.
böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!
bende öyle düşünüyorum. bunun kıskançlıkla alakası yok yani ben çantamıyım gerektiğinde al gerekmediğinde alma yanına.Bence de saçmalık
Nişana sadece erkekler gitmeyecek ya
Oraya giden tek kadın siz olmayacaksınız ya
İlginç.
ben arkadaşları ile normal bir buluşmasına ortak olmak istemiyorum nişan düğün vs. tabiki yanında eşi ile gidilir. eşim gezerde tozarda hiç karışmam ama sonuçta nişan bu evliysen eşinide götürürsün..Eşiniz gayet güzel açıklamış durumu. Neden bu kadar abartıyorsunuz ki?
Her yere yapışık ikiz gibi gitmek zorunda değilsiniz.
tuhaf
tek erkek erkeğe mi nişan olacak sankiGelenKutusu hanımın dediği gibi
tanıdığınız kadın olmayacağından sıkılırsınız diye mi düşündü acaba?
güzel bir açıklama olmuş sizinkiOkadar zaman sonra askerlik arkadaşlarıyla güzel bi muhabbet ortamı kurmak istiyolardır. Sizin yalnız kalmanızı istemediğinden gelmemenizin doğru olacağını düşünüyordur.
Eskiden bende takardım ama şimdi gereksiz olduğunu anlıyorum. Altı üstü nişan orda kendinizi göstermesenizde olur düğünde gidersinz
Okadar zaman sonra askerlik arkadaşlarıyla güzel bi muhabbet ortamı kurmak istiyolardır. Sizin yalnız kalmanızı istemediğinden gelmemenizin doğru olacağını düşünüyordur.
Eskiden bende takardım ama şimdi gereksiz olduğunu anlıyorum. Altı üstü nişan orda kendinizi göstermesenizde olur düğünde gidersinz
güzel bir açıklama olmuş sizinki
ama bende olsam bu kadar açıklamaya tepki gösteririm
keşke sizin gibi ikna edici konuşsa idi eşi..
Bak işte böyle ufak mevzuları uzatmayarak akıllı kadın olursun ve huzurun olur... @hayalci1234
Eş olmanız demek yapışık ikiz gibi her yere beraber gitmenizi gerektirmez. Asker arkadaşları ile sohbet etmek ,hasret gidermek isteyecek ee sizinle beraber giderse aynı masada oturamayacak, sizi bırakıp gidemeyecek , masada sizi bırakıp onların yanına gitse ona da laf edeceksiniz. Büyütülecek bir şey göremedim ben.
Gideceği nişanda sizin tanıdığınız insanlar olacak mı? Eşiniz asker arkadaşlarıyla aynı masada oturunca sizin yanında oturacağınız ahbaplarınız varsa sizinde gitmeniz gerekir ama nişandaki kimseyi tanımıyorsanız gitmeniz ve yalnız kalmanız sizi daha çok kızdıracaktır.merhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: orayamı gideceğiz?
eşim :) yok ben gideceğim
ben: neden sadece sen? neden ben yokum eşin olarak dedim.
eşim: çünkü evli olan kimse yok rahat olamayız
ben:ne alakası var bunun rahat olamamakla eşim:
asker arkadaşlarımla aynı masada mı oturacaksın?
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
eşim:güzelim uzatma ortamı ben biliyorum içkili bir ortam olacak.
böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!
cidden gidip masada asker arkadaşlarıyla otursanız sıkılmayacakmısınız..
ben zaten sevmem düğün dernek işlerini bana dese eşim canıma minnet valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?