eşim bensiz nişana gidecekmiş !

yani zaten normalde o da bende arkadaşlarımızla sık buluşuruz. ama ne bileyim bu 2 oldu düğüne nişana gelmememi istemesi bende bozuldum yani.. zaten bu hafta sonu kız arakadaşıma sözüm var bende oraya giderim

Eskiden bende sıkıntı ederdim böyle şeyleri. Asıl sıkıntıların başka olduğunu gördükten sonra fazla relax oldum. Şimdide arada arkadaşlarınla çık diyorum gitmiyo benden işgilleniyomu acaba
haklısınız aslında.... şimdide mj atmış balık yiyelim öyle geçelim diye bende sen direk geç canım kızmadım ben dedim gel balık yiyelim diye ısrar etti. iyiki çok üstüne gitmedim adamın

haklısınız aslında.... şimdide mj atmış balık yiyelim öyle geçelim diye bende sen direk geç canım kızmadım ben dedim gel balık yiyelim diye ısrar etti. iyiki çok üstüne gitmedim adamın

tebrik ederim sizi konuyu açma amacınızı doğru kullandığınız için..
zira burada fikir isteyip yapılan yorumları dikkate almayıp ille de benim dediğim doğru diyen bir sürü insan var..

daha öncede benim başıma geldi ilk senin gibi çok amaçok sinirlendim. ama mantıklı tek gitmesi. neden dersen eğer tüm arkadaşları tek gidicekse onlarla oturmak ister. senide onların arasına tek sokmak istememiştir. ama tüm arkadaşları eşli gidiyorsa bencede sıkıntılı. ama sorun yok gibi sakin olmaya çalış bence büyütücek bişey yok. tecrübeliyim bu konuda :)

Üstüne gidersen ohh der ama gitmeyince vicdan yaparlar böyle iyi yapmışsınız
Gidin balığınızı yiyin eve bıraksın gitsin ikinizinde gönlü olsun

Git tabi.. Bak keyfine.. Gidip dugun, nisan gb herkesin gorebilecegi kalabalik yerlerde kadin pesine dusecek kadar saf degildir heralde.. Rahat ol.

17 yillik evliyim, rahatlığımin esimi nasil rahatsiz ettigini goren hayrete düşüyor... Aslinda rahat miyim hayir :) Ama renk vermem, onlemler arastirmalar hep gizli :)

tebrik ederim sizi konuyu açma amacınızı doğru kullandığınız için..
zira burada fikir isteyip yapılan yorumları dikkate almayıp ille de benim dediğim doğru diyen bir sürü insan var..
haklısınız... işte insan böyle zamanlarda mantıklı düşünemiyor başkalarının dışardan bakış açıları böyle zamanlarda mühim... teşekkür ederim

asker arkadaşının düğüne gidiyor, diğer asker arkadaşları ile birlikte olacaklar, hiçbiri evli değil masada tek siz eş olacaksınız
asıl gitmek istemeniz mantıksız ben sıkılır istemezdim, hiçbir muhabbete katılamayacağım, kimseyi tanımıyorum
ne gerek var ki

Eskiden bende sıkıntı ederdim böyle şeyleri. Asıl sıkıntıların başka olduğunu gördükten sonra fazla relax oldum. Şimdide arada arkadaşlarınla çık diyorum gitmiyo benden işgilleniyomu acaba
Bende
bugün dışarı çıkacakmısin diyorum ?ne o bir planın mi var ?diyor. galiba yaşlanıyorum kendimle kalmak istiyorum oda inadına ev kedisi gibi dışarı çıkmıyor.yada işini halledip hemen eve geliyor.,(al çocukları gez dolaş 1. 2.. saat yok ille bende yanlarında olacam)

hihiihihi eskiden alenen telefonunu kurcalardım şimdi banyodayken uyurken yapıyorum bu işleri iyi ki de öyle yapıyormuşum herhalde bizimkisi de rahatsız olacak eskisi gibi peşine düşmediğimi görünce ama inanın bazen kıskançlığım gözümü karartmıyor değil öyle zamalarda da kontrolü sağlasam ahhhh ahhhhh

haklısınız bende gitmek istemiyorum zaten artık kk sağolsun beni kendime getirdi gözüm dönmüş konuyu açarken

7 yıllık evliyim aynı şey benim etrafımdakileride hayrete düşürüyo. İlk zamanlar kendi kendime hallenir otırurdum şimdi amaaan diyorum. Herkes hiç inandırıcı değil diyo takmamamı.
Benimde bi hayatım var hep onumu düşüncem diyorum

Nişanlanan çifti tanıyor musunuz? Belki sıkılırsınız diye götürmiyordur. Ben büyütücek bişey bulamadım, ben de arkadaşlarımın düğününe nişanına yalnız gitmek isterim kız kıza otruyoruz takılıyoruz. Eşim de aynı şekilde kendi gider hiçte büyütmeyiz. Çifti tanıyorsak ya da arkadaşlardan eşli gelicek varsa beraber gideriz. Hiç bugüne kadar böyle sorunumuz olmadı.

hahaha ben acemiyim herhalde ne zaman böyle olacak bu adaaammm

haklısınız valla erken yaşlancam artık düşün düşün ....

tanımıyorum kimseyi ama zaten kızgınlığım geçti yersizmiş herhalde

Doğru yapıyorsun :)

Cevreye belli edince en kötüsü, her gorduklerini malzeme yapip kullanmaya calisirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…