eşim bensiz nişana gidecekmiş !

Canim ben bi kötü yan bulamadim acikcasi aciklamasinida yapmis amaan bosvet sende evde takil rahatca gerile gerile

Arkadaşlarının nişana eşsiz gelecek olması da çok saçma
evli değillermiş..

askerlik arkadaşları ile normal zaman da da buluşabilir diye düşünüyorum...
Kadınlarda doğum, erkeklerde askerlik derler ya. Özel ve zor zamanlar geçirdiler birlikte ortamlarıda özel olmalı. Belki bazıları vardır sadece nişan için günü birlik gelen.

Siz bence o gelme dediği için değil siz izin verdiğiniz için gitmiş gibi davranın ve saat belirleyin. İçkiliymiş ortam, uzatıp b.kunu çıkarmasın

yooook hiç bir şey demeyeceğim isterse hiç gelmesin ...

Adam aciklamis iste
Babasinin pesine takilip bilardo salonuna giden cocuklar gibisiniz yahu
Allahim olaya bak
Yapisik ikizler gibi her yere beraber gitmek zorunda degilsiniz
Ikincisi adam sizden ayri bi yerlere gidip nefes alip iki sohbet edemez mi ?
Siz de tek basiniza gidin bazi yerlere
Ben tek basima gidiyorum Kimse de kapmiyo beNi
Adami gidip gidecegine pisman etmeyin lutfen

evli değillermiş..
Klasik bekar arkadaşlar görüşmesi, nişanı vesile ediyorlar kendilerine demek ki. Sizi götürürse masada yalnız bırakmak zorunda kalacaktır, bu sebeple tek gitmeyi düşünmüştür.
Kırılmışsınız bu duruma ama konuşarak halledebilirsiniz.

Boşuna kendinizi üzüyorsunuz gerek yok ,tanıdık kimsenin olmadığı nișan da sıkılırsınız, erkek erkeğe yapılmış bir plan var ,evli de olsanız herkesin özgürlük alanı var .sizde kendiniz için bir kahve yapın alin bir kitap ohhh mis.

askerlik arkadaşları ile de normal zaman da buluşsun. ayrı bir masada oturulur arkadaşlarıyla da selamlaşır konuşur buna bir şey diyemem bende sevmiyorum ama böyle davetlere beraber gidilir yani.

yok yahu niye illa beraber gidilsin.. yazılı bir kural mı var..
böyle özel günlerde ancak biraraya gelebilirler .. bütün arkadaşları aynı şehirdemi ki.. belki nişan için gelenler var.. üstelik hepsi sap gelecek demek ki böyle davetlere birlikte gidilir diye bir durum yok ..

niye allah kelamı mı böyle yerlere eşli gitmesi.. belli ki erkekler arasında seni kıskanıyor götürmek istemiyor.. bunun çantalıkla yanda gezdirmekle ne alakası var?
benim kız arkadaşımın nişanına kız grup gittik die eşim gelmedi, onun askerden bi arkadaşının düğününe de herkes (evli çiftler dahil) tek erkekler gidiyor die ben gitmedim.
abartmayın bence siz yapışık ikiz misiniz. adam güzelce izah etmiş. evliliklerde kavgaya bahane aramayın.
asıl normalde dışarı çıkarken seni istemezse işkil ol. belli ki o heriflerin arasına seni sokmak istemiyor..

haklısınız.. kıskanmadım diye kendimi kandırdım ama sanırım başka bayanlarda olacak diye kıskandım sinirlenmemin nedeni bu sanırım

Gecen gun bir konu vardi dugunde benimle ilgilenmedi temali.

Esiniz boyle bir durumda kalmamak icin, arkadaslariyla yalniz zaman gecirmek için sizi goturmuyor buyutmeyin bence.

Sizde tek gidin nişana... Hatta bir hafta sonu giyin suslen al cantani ben caya kahveye gidiyorum de cik... Seninde ozel zamanlarin, arkadaslarina ayırdığın saatlerin olmali.

Dunya eş, sevgili ve onlarla yapilacaklardan ibaret degil.

Hayatinizin merkezine koyar ve her seyi birlikte yapar halde olmak isterseniz cok uzulursunuz...

Erkekler o kadar hassas yaratiklar degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…