- 20 Eylül 2013
- 579
- 717
- 123
- Konu Sahibi ShellShock
-
Gideceği nişanda sizin tanıdığınız insanlar olacak mı? Eşiniz asker arkadaşlarıyla aynı masada oturunca sizin yanında oturacağınız ahbaplarınız varsa sizinde gitmeniz gerekir ama nişandaki kimseyi tanımıyorsanız gitmeniz ve yalnız kalmanız sizi daha çok kızdıracaktır.
evli değillermiş..Arkadaşlarının nişana eşsiz gelecek olması da çok saçma
Canim ben bi kötü yan bulamadim acikcasi aciklamasinida yapmis amaan bosvet sende evde takil rahatca gerile gerile
Kadınlarda doğum, erkeklerde askerlik derler ya. Özel ve zor zamanlar geçirdiler birlikte ortamlarıda özel olmalı. Belki bazıları vardır sadece nişan için günü birlik gelen.askerlik arkadaşları ile normal zaman da da buluşabilir diye düşünüyorum...
benim gideceğim düğünlere ısrarla gelmek istemesi. ama kendi gideceği düğünlere nişanlara ısrarla yalnız gitmek istemesieşiniz gayet net açıklamış. neye kızdınız anlamadım. gayet anlaşılır.
yooook hiç bir şey demeyeceğim isterse hiç gelmesin ...Kadınlarda doğum, erkeklerde askerlik derler ya. Özel ve zor zamanlar geçirdiler birlikte ortamlarıda özel olmalı. Belki bazıları vardır sadece nişan için günü birlik gelen.
Siz bence o gelme dediği için değil siz izin verdiğiniz için gitmiş gibi davranın ve saat belirleyin. İçkiliymiş ortam, uzatıp b.kunu çıkarmasın
Klasik bekar arkadaşlar görüşmesi, nişanı vesile ediyorlar kendilerine demek ki. Sizi götürürse masada yalnız bırakmak zorunda kalacaktır, bu sebeple tek gitmeyi düşünmüştür.evli değillermiş..
askerlik arkadaşları ile de normal zaman da buluşsun. ayrı bir masada oturulur arkadaşlarıyla da selamlaşır konuşur buna bir şey diyemem bende sevmiyorum ama böyle davetlere beraber gidilir yani.
ben arkadaşları ile normal bir buluşmasına ortak olmak istemiyorum nişan düğün vs. tabiki yanında eşi ile gidilir. eşim gezerde tozarda hiç karışmam ama sonuçta nişan bu evliysen eşinide götürürsün..
siz de benzer şekilde bekar kız arkadaşlarınızla gidiyorsanız götürmezsiniz bundan sonrabenim gideceğim düğünlere ısrarla gelmek istemesi. ama kendi gideceği düğünlere nişanlara ısrarla yalnız gitmek istemesi
Boşuna kendinizi üzüyorsunuz gerek yok ,tanıdık kimsenin olmadığı nișan da sıkılırsınız, erkek erkeğe yapılmış bir plan var ,evli de olsanız herkesin özgürlük alanı var .sizde kendiniz için bir kahve yapın alin bir kitap ohhh mis.
öyle yapacağım intikamım acı olacaksiz de benzer şekilde bekar kız arkadaşlarınızla gidiyorsanız götürmezsiniz bundan sonra
Eskiden bende sıkıntı ederdim böyle şeyleri. Asıl sıkıntıların başka olduğunu gördükten sonra fazla relax oldum. Şimdide arada arkadaşlarınla çık diyorum gitmiyoyooook hiç bir şey demeyeceğim isterse hiç gelmesin ...
Ben evliler sanmıştım. O zaman yapacak bir şey sizin sıkılacağınızdandır götürmek istemeyişi üzmeyin kendinizi :)evli değillermiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?