eşim bi kadına para atmış..

Butterfly9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
262
61
28
27
kızlar önceki konularımı da bilen bilir, eşime karşı güvenim bir kaç konudan dolayı sarsilmisti ama en son içimdeki şüpheleri yendim derken, bu akşam konuştuk bana diyor ki "sen kimseye hesabımdan para attın mı" "hayır " dedim. diyor ki .... diye birine para atılmış. Eve geldi baktım para atılmış gerçekten ve sabah saat 8 de yani ben o saatte uyanık değilim eşimin işe gidiş saatine yakın o uyaniktir. sorum şu, hesap hareketlerinden pek anlamam, gerçekten şüphelenmem gereken bir durum mu yoksa bu tarz şeyler olabilir mi Garanti hesabı da.

Onun hesabından kim para atacak kadına?
Unuttuğunuz bir ödeme vs değilse kocanız atmış olabilir. İleri tarihli eft olabilir

eşiniz kendi hesabından atılmış parayı size mi soruyor garip.
inanmış gibi yapıp eşinizide kadınıda takip edin

Normalde eşinin hesabını kullanır mısın ? Belki akşam attığınız para sabah gitmiştir. Yardım parası vesaire olabilir. Miktar ne? Siz bu işlerden anlamıyorsanız saklamak varken neden sorsun ?

Eşinizin bunu size sorması da tuhaf, eğer girip hesap hareketlerini kontrol etmiyorsanız bunu niye size duyursun ki?
Şimdi düşündü diyor ki sigarayı bırakmak için tütün almıştım, gerçekten de dün tütüne başlamıştı,dükkanın yanındaki tütüncüden aldım, yeni hatirladim diyor. Ben bir ara gidip bakacağım birşey alırım eğer gerçekten yine o kadın ismi çıkarsa inanacağım

Güvenmediğiniz bir adamla evli olma sebebiniz nedir?

Güvenmediğiniz bir adamla evli olma sebebiniz nedir?
Guvenmemem için net hiçbir şey yok çünkü, ama ben takintiliyim biraz birşeylerden çabuk suohelenirim. Bu benim sorunum onunla ilgisi yok, zor dönemler geçirdik ama beni aldattığına dair birşey görmedim. Fakat baya zor süreçlerden geçtik iliskimizde

Anladım, hayırlısı.

Adam birine para atsa bunu gelip böyle söylemez bence ya. Çok şüpheci olmayın öyle hayat zor değil mi ? Birlikte bir karar alın madem aldatmamış sizi rahatlatacak adımlar atsın siz de bu gerginliği bırakmak için adım atın. Yoksa kendini nimetten sayacak bulunmaz zannedecek kendinize bunu yapmayın.

Gördüğüm en saçma aldatma yakalama konusu olabilir.. hani ola ki metresine bir şey almış olsun, mantıken saklamaya çalışması gerekmez mi.. ya çok ustaca aldatıyor ya da neyse

Sizin haberiniz yokken para transferi olmaz. Eşiniz atmış şüphelenmeyin diye haberi yokmuş ayağına yatıyor

Geçen kart hareketlerime bakıyorum, paparaya para gitmiş kredi kartından. Ulen dedim dolandırılıyo muyum, eşime sordum, sonra tutara falan bakınca fark ettim taksiye binmiştik o taksideki pos ne alakaysa papara olarak geçiyormuş. Bi şey almış unutmuş da olabilir yani geç yansıdıysa karta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…