- 2 Eylül 2022
- 262
- 61
- 28
- 27
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Onun hesabından kim para atacak kadına?kızlar önceki konularımı da bilen bilir, eşime karşı güvenim bir kaç konudan dolayı sarsilmisti ama en son içimdeki şüpheleri yendim derken, bu akşam konuştuk bana diyor ki "sen kimseye hesabımdan para attın mı" "hayır " dedim. diyor ki .... diye birine para atılmış. Eve geldi baktım para atılmış gerçekten ve sabah saat 8 de yani ben o saatte uyanık değilim eşimin işe gidiş saatine yakın o uyaniktir. sorum şu, hesap hareketlerinden pek anlamam, gerçekten şüphelenmem gereken bir durum mu yoksa bu tarz şeyler olabilir mi Garanti hesabı da.
eşiniz kendi hesabından atılmış parayı size mi soruyor garip.kızlar önceki konularımı da bilen bilir, eşime karşı güvenim bir kaç konudan dolayı sarsilmisti ama en son içimdeki şüpheleri yendim derken, bu akşam konuştuk bana diyor ki "sen kimseye hesabımdan para attın mı" "hayır " dedim. diyor ki .... diye birine para atılmış. Eve geldi baktım para atılmış gerçekten ve sabah saat 8 de yani ben o saatte uyanık değilim eşimin işe gidiş saatine yakın o uyaniktir. sorum şu, hesap hareketlerinden pek anlamam, gerçekten şüphelenmem gereken bir durum mu yoksa bu tarz şeyler olabilir mi Garanti hesabı da.
Şimdi düşündü diyor ki sigarayı bırakmak için tütün almıştım, gerçekten de dün tütüne başlamıştı,dükkanın yanındaki tütüncüden aldım, yeni hatirladim diyor. Ben bir ara gidip bakacağım birşey alırım eğer gerçekten yine o kadın ismi çıkarsa inanacağımEşinizin bunu size sorması da tuhaf, eğer girip hesap hareketlerini kontrol etmiyorsanız bunu niye size duyursun ki?
Güvenmediğiniz bir adamla evli olma sebebiniz nedir?Şimdi düşündü diyor ki sigarayı bırakmak için tütün almıştım, gerçekten de dün tütüne başlamıştı,dükkanın yanındaki tütüncüden aldım, yeni hatirladim diyor. Ben bir ara gidip bakacağım birşey alırım eğer gerçekten yine o kadın ismi çıkarsa inanacağım
Yo ben onun hesabını hiç kullanmamNormalde eşinin hesabını kullanır mısın ? Belki akşam attığınız para sabah gitmiştir. Yardım parası vesaire olabilir. Miktar ne? Siz bu işlerden anlamıyorsanız saklamak varken neden sorsun ?
Guvenmemem için net hiçbir şey yok çünkü, ama ben takintiliyim biraz birşeylerden çabuk suohelenirim. Bu benim sorunum onunla ilgisi yok, zor dönemler geçirdik ama beni aldattığına dair birşey görmedim. Fakat baya zor süreçlerden geçtik iliskimizdeGüvenmediğiniz bir adamla evli olma sebebiniz nedir?
Anladım, hayırlısı.Guvenmemem için net hiçbir şey yok çünkü, ama ben takintiliyim biraz birşeylerden çabuk suohelenirim. Bu benim sorunum onunla ilgisi yok, zor dönemler geçirdik ama beni aldattığına dair birşey görmedim. Fakat baya zor süreçlerden geçtik iliskimizde
Kadının adını stalklayın
Sizin haberiniz yokken para transferi olmaz. Eşiniz atmış şüphelenmeyin diye haberi yokmuş ayağına yatıyorkızlar önceki konularımı da bilen bilir, eşime karşı güvenim bir kaç konudan dolayı sarsilmisti ama en son içimdeki şüpheleri yendim derken, bu akşam konuştuk bana diyor ki "sen kimseye hesabımdan para attın mı" "hayır " dedim. diyor ki .... diye birine para atılmış. Eve geldi baktım para atılmış gerçekten ve sabah saat 8 de yani ben o saatte uyanık değilim eşimin işe gidiş saatine yakın o uyaniktir. sorum şu, hesap hareketlerinden pek anlamam, gerçekten şüphelenmem gereken bir durum mu yoksa bu tarz şeyler olabilir mi Garanti hesabı da.
Adam durduk yere neden söylesin o zaman atmış unutmuş demekYo ben onun hesabını hiç kullanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?