• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bikinili bayanlara bakmasın diye tatile gitmek istemiyorum

Nesini kıskancam bi milyon erkek görmüş bikini kadını midem bulanır ancak
Beni kimse git gitme diye zorlamaz ahlakıım Dinim müsaade etmez zaten merak etme korkarim cehennemden Rabbime asi gelmekden

Kımse Rabbime ası gelmesin yanmasın diye uyarıyorum nesi kötü

Gavurlar zaten selbestler neyse ahir zaman da böyle haklıysan hakkı konuşursan sıuçlusun

Doğru ar yok edep yok olsa gidilmez bunu bende yapsam aynıdır
Sen niye nette fink atiyorsun o zaman? Isinize gelwni yapin, gelmeyene ayip, edepsizlik. Nete de girme evinde edebinle kapi disari cikmadan kendini erkeklere gostermeden otur. Biz mayoda giyeriz bikini de. Ister baksinlar diye giyeriz ister canimiz istedi diye bu da seni ilgilendirmez. Laflari soyleyip soyleyip sonuna hayirli bayramlar kardeslerim yazmakla ayibini ortup sevimli gorunmuyorsun.

Allah'a şükürler olsun o taraflarda bezi yoktur ama doğrusu ban yersem bu konu hakkında bu siteye artık asla girmeyeceğim doğruyu ahlaklı ne yazsam hoşuna gitmiyor kendilerini medeni zannedenler açıklık medeniyetlikse ? benden bu kadar artık soğudum buradan ahlaklı insanların ahlaklı yorumları hep banlanıyor ...... unutmayın toprağın altı hesap günü var orada bu kadar rahat olamayabilirsiniz ahir zaman fitnesine bulaşmadan İmanlı yaşayıp ölmeyi nasip etsin cümlemizde Rabbim yâr ve yardımcımız olsun amin inşallah hayırlı bayramlar müslüman kardeşlerimizin her hayırlı duası inşallah kabul olsun amin

Sen resmen edepsiz dedin bikini giyenler için ee ne diyelim ,hani savunduğun din hoş görü dini ya neresinde bunun hoşgörü ..
Ben senin hasemandan türbanindan rahatsız olmuyorsam neden bunu giyiyosun demiyorsam sende benim giydiğim "bez parçasına" laf etme

Ayrıca bu sitede dini içerik ve siyasi mesajlar yazmak yasak sayende hepimiz ban yiyecek

Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayıpsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım dinimizde haramdır belki bilirsiniz acık saçık bikini ile yabancı erkeklerin yanında olmak
Daha yeni tatilden döndüm..orada bir aile vardi.Bir erkek iki esi ile birlikte gelmis sizin deyimininizle ciplaklarin arasina.Bu adam denmeyecek adam gayet dindar.Esleri hasemo ile denize giriyordu..ama adamın gozleri fildir fildir bikinili kadinlardaydi..
Hasemolu kadinlarda en az bikinililer kadar ilgi cekiyordu..ustune yapisan bir kiyafetle nasil ilgi cekmesin ki..
Su durumda orada olmalari mi kabahat yoksa adamin bakışları mi yoksa kadınların kiyaferleri mi yoksa islami tamami ile yanlis algilamis olmalari mi?
Bence egitilmesi gereken cok fazla kafa var...neyse.

Kımse Rabbime ası gelmesin yanmasın diye uyarıyorum nesi kötü
Niyetiniz iyiyse bile uslup denilen kavramdan haberiniz yok sizin. Herkes kendi inanclarina gore mudahalelerde bulunsa bu site cekilmez hale gelir. Ben inancsiz biriyim ama simdiye kadar hic bir konuyu sabote etmedim, insanlarin yasam tarzina dil uzatiyorsunuz.

senin o gavur dediklerin en azından insanlara iftira atmıyor.
Ayrıca kimsenin dinini yargılayamazsın bi kendine gel! Git bir doktora da tedavi ol ne yaşadın da bu hale geldin anlaşılır gibideğil.
Anan baban baskı yapmış da bu hale gelmişsin besbelli. İnsanlara doğruyu öğretmek yerine cehennem cennet kavgası yapıp duruyorlar. Sanki biz cehennemlik siz cennetliksiniz. Bunu Allahtan başka kimse bilemez!

Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayıpsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım dinimizde haramdır belki bilirsiniz acık saçık bikini ile yabancı erkeklerin yanında olmak

Offf offf millet marsa okul yaptı biz hala ahlaklı ahlaksizi tartışıyoruz

Konuyu açan arkadaşım. inancına göre yaşamaksa isteğin ve diğer insanların yüksek menfaati gereği çıkma sen o tatile. para biriktir seneye git islami bir tatil köyüne. Eşine de günaha girmeyelim de. Madem eşin giyimin konusunda da hassas tüm diğer ehli sünnet kadınlara da aynı hassasiyeti göstermeli diye düşünüyorum. Kendine güvenmiyorsa ya da size huzursuzluk vermek için ( ya da hayranlık duyduğu için) bakacaksa gerek yok kalın evinizde. Ama oldu da gittin. Kadınlar plajı olan bi yere git bari sen orada yüz. Al çocuklarını yanına kaç tanelerbilemiyorum ama 2 taneyse birini kocanıza verebilir rahat edebilir bedeninizin suyla buluşmasının keyfini sürebilirsiniz. Kilonuzu bilemiyorum ama sanırım çok kilo aldınız. Eşinizin yanında iyi görünmediğiniz için kötü hissediyorsunuz ve eşiniz zayıflamanızı istiyor. Bu tatilden bağımsız yeni bir başlık. Zayıflamak için önce zayıflamay istemeli kararlı olmalı ve sağlık ocağında zayıflamanıza bir mani var mı diye kan tahlili değerlerinizi kontrol etmelisiniz. paranız yetiyorsa özele yetmiyorsa devlet hast diyetisyene yazılmalı varsa etrafınızda belediyelerin ücretsiz spor merkezleri oralara başvurmalı ve zayıflama sürecinde şişmanım diye kendinizi salmadan şişman kadın da güzel ve çekici olabilir diyerek kendinize bakmalısınız. İnternette şişman güzel kadınlar diye arayın motivasyonunuzu arttıracak özgüvenli şişman kadınları göreceksiniz. Dışarı çıkıp sosyalleşin. psikolojiniz ancak öyle düzelir ve özgüveniniz artar. iyi bayramlar

Beni kimse git gitme diye zorlamaz ahlakıım Dinim müsaade etmez zaten merak etme korkarim cehennemden Rabbime asi gelmekden
Oralara gidenler ahlaksiz degiller Kumru hanim ama sizin su yorumunuz son derece ahlaksız..dinimizi iyi bildiginizi iddia eden siz belkide sizden on kat inançlı insanlari ahlaksizlikla suclayacak kadar ileri gidebiliyorsunuz?Sizce bu gunah degil mi?
Siz kimsiniz ki Allahin yargilamasi gerekirken onun gorevini ustunuze alıp ahlak bekçiliği yapiyorsunuz?Once kendinizi sonra da haddinizi bilin lutfen!

Oralara gidenler ahlaksiz degiller Kumru hanim ama sizin su yorumunuz son derece ahlaksız..dinimizi iyi bildiginizi iddia eden siz belkide sizden on kat inançlı insanlari ahlaksizlikla suclayacak kadar ileri gidebiliyorsunuz?Sizce bu gunah degil mi?
Siz kimsiniz ki Allahin yargilamasi gerekirken onun gorevini ustunuze alıp ahlak bekçiliği yapiyorsunuz?Once kendinizi sonra da haddinizi bilin lutfen!

Şirk kosmak, bikini giymekten daha gunah degil miydi yahu?

Yok sadece bikini giyip orasını burasını göstermek günah !!!!
Ay valla dayanamıyorum bu kit kafalı insanlara

maize maize Eşim de sağı solu inceleyen meraklı bi tipdir.
Abazalık değil kuru merak bizimkininki...
Kafede otururken bile geyik gibi etrafa takılır gözü.
Ama benim yanımda o tarz biyerde çok dikkat eder.
Gönül isterki yalnızken de dikkat etsin.
Ama duramaz biliyom huyunu.
Yine de yanımda hassas olması bile saygısını gösterir.
En azından gözüme sokmuyo.
Sizinki tam hanzoymuş.
Nedemek başka kadınları övmek.
G.tüne tenekeyi bağlarım.
Lütfen ciddi bi biçimde uyar.
Saygısızlığını pişkinlikle sıvamış eşin.
Sana islamiyet gelmiş ona gelirken yolda kalmış anlaşılan.
Çifte standart davranmasına izin verme.
Sakin bi koya gidelim ben de bikini giyyim de.
Bakalım napcak.

Son düzenleme:
Back
X