- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
Insanlarin inanclarini nasil yasadiklari sizi hic ilgilendirmez.Müslüman müslüman gibi yaşamalı haksızmıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlarin inanclarini nasil yasadiklari sizi hic ilgilendirmez.Müslüman müslüman gibi yaşamalı haksızmıyım ?
Beni kimse git gitme diye zorlamaz ahlakıım Dinim müsaade etmez zaten merak etme korkarim cehennemden Rabbime asi gelmekdenNesini kıskancam bi milyon erkek görmüş bikini kadını midem bulanır ancak
Görsünler görünce eskiyo mu kadınlar ? Herkesin inancı kendine. Bakın siz şimdi nasıl kul hakkına giriyosunuz ondan büyük günah mı var ama kimse size laf söylemiyo.Nesini kıskancam bi milyon erkek görmüş bikini kadını midem bulanır ancak
Benim zaten müslüman kardeşlerime uyarımInsanlarin inanclarini nasil yasadiklari sizi hic ilgilendirmez.
Sen niye nette fink atiyorsun o zaman? Isinize gelwni yapin, gelmeyene ayip, edepsizlik. Nete de girme evinde edebinle kapi disari cikmadan kendini erkeklere gostermeden otur. Biz mayoda giyeriz bikini de. Ister baksinlar diye giyeriz ister canimiz istedi diye bu da seni ilgilendirmez. Laflari soyleyip soyleyip sonuna hayirli bayramlar kardeslerim yazmakla ayibini ortup sevimli gorunmuyorsun.Doğru ar yok edep yok olsa gidilmez bunu bende yapsam aynıdır
Allah'a şükürler olsun o taraflarda bezi yoktur ama doğrusu ban yersem bu konu hakkında bu siteye artık asla girmeyeceğim doğruyu ahlaklı ne yazsam hoşuna gitmiyor kendilerini medeni zannedenler açıklık medeniyetlikse ? benden bu kadar artık soğudum buradan ahlaklı insanların ahlaklı yorumları hep banlanıyor ...... unutmayın toprağın altı hesap günü var orada bu kadar rahat olamayabilirsiniz ahir zaman fitnesine bulaşmadan İmanlı yaşayıp ölmeyi nasip etsin cümlemizde Rabbim yâr ve yardımcımız olsun amin inşallah hayırlı bayramlar müslüman kardeşlerimizin her hayırlı duası inşallah kabul olsun amin
Daha yeni tatilden döndüm..orada bir aile vardi.Bir erkek iki esi ile birlikte gelmis sizin deyimininizle ciplaklarin arasina.Bu adam denmeyecek adam gayet dindar.Esleri hasemo ile denize giriyordu..ama adamın gozleri fildir fildir bikinili kadinlardaydi..Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayıpsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım dinimizde haramdır belki bilirsiniz acık saçık bikini ile yabancı erkeklerin yanında olmak
Niyetiniz iyiyse bile uslup denilen kavramdan haberiniz yok sizin. Herkes kendi inanclarina gore mudahalelerde bulunsa bu site cekilmez hale gelir. Ben inancsiz biriyim ama simdiye kadar hic bir konuyu sabote etmedim, insanlarin yasam tarzina dil uzatiyorsunuz.Kımse Rabbime ası gelmesin yanmasın diye uyarıyorum nesi kötü
Senin gibiler yuzunden insanlar dininden de soguyor valla. Cevremde o kadar cok ki.Benim zaten müslüman kardeşlerime uyarım
Evet çıplak kadın erkek lerin yanına sere serpe sizde gitmeyin demek ayıpsa ayıp ettim uyarmak ayılsa uyardım dinimizde haramdır belki bilirsiniz acık saçık bikini ile yabancı erkeklerin yanında olmak
Oralara gidenler ahlaksiz degiller Kumru hanim ama sizin su yorumunuz son derece ahlaksız..dinimizi iyi bildiginizi iddia eden siz belkide sizden on kat inançlı insanlari ahlaksizlikla suclayacak kadar ileri gidebiliyorsunuz?Sizce bu gunah degil mi?Beni kimse git gitme diye zorlamaz ahlakıım Dinim müsaade etmez zaten merak etme korkarim cehennemden Rabbime asi gelmekden
Oralara gidenler ahlaksiz degiller Kumru hanim ama sizin su yorumunuz son derece ahlaksız..dinimizi iyi bildiginizi iddia eden siz belkide sizden on kat inançlı insanlari ahlaksizlikla suclayacak kadar ileri gidebiliyorsunuz?Sizce bu gunah degil mi?
Siz kimsiniz ki Allahin yargilamasi gerekirken onun gorevini ustunuze alıp ahlak bekçiliği yapiyorsunuz?Once kendinizi sonra da haddinizi bilin lutfen!
Şirk kosmak, bikini giymekten daha gunah degil miydi yahu?
Ah bunu bir bilseler..Şirk kosmak, bikini giymekten daha gunah degil miydi yahu?