- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Destuurrr.Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destuurrr.Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Gercek mi yorumun, senin internete erkek tavlamak icin girdigin gibi meselaZaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Gercek mi yorumun, senin internete erkek tavlamak icin girdigin gibi mesela
Tabi ki de aynı olamaz bir kadınla bir erkeğin bakışı. bunu ayırt edebilecek yaştayız heralde hepimiz. Bayan tatile gitmek istemiyor sırf bikinili kızlara bakacak diye. Bende diyorum ki sadece tatilde değil sokakta bile bakabilir ve ufak bir örnek verdim.
Yok o sayılmaz ama ,denize öyle bir avuc kumaş parçasıyla girmek edep meselesi
evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
Bunun yaşla ilgisi yok. Bir erkeğin ağzından hiç duymadım ; " yakışıklı erkek olunca bizde bakıyoruz " diye ,
Fakat hemen hemen her kadının ağzında bu tur cümleler.
Tuhaf geliyor. .
Resmen erkeklere subliminal mesaj..
Edep meselesi ne biliyor musun? İnsanların görüşlerini yargılamamaktır. Bez parçası giyoruz diye edepsiz olunmuyor ama sende ne saygı ne edep var!! Haddini bil öyle konuş. ne kapalılar gördük kızlık zarı bızulmasın diye anal sex yapan mı oral sex yapan mı daha neler neler.
Ortam açılmayı üstsüz olmayı mı gerektiriyor ?Valla bende kapalı bir bayanım. Bu sene Ölüdenize gittik.her türlü giyineni hatta üstsüzü bile vardı.
Ortam onu gerektiriyor deniz çünkü.
Biraz kendinize güvenmenizi tavsiye ederim.
Bikinili kadınlar da bana başkaları baksın diye giymiyor onu.
Vallahi siz erken yaşlanırsınız![]()
+1Bence sen bu tatil işini ertele, sen kendini daha çok yıpratırsın. Bebek'te sana rahat vermeyecek. Havuzlu villalar var dışardan görünmeye.1 haftalığına kıralarsınız. Eylül ayında çok uygun oluyor birde onu deneyim derim. Gönlünce havuzu kullanırsın. Antalya'da çok var öyle villalar hem sende mayonu giyer havuzun kenarında güneşlenirsin. İstediğinizde Antalya'nın içini gezmeye gidersiniz. Bütün gün sen ferace ile çocuk kucaginda boş ver. Villa sepeti diye bir site var oradan araştır. Ve neden gitmek istemediğini de şöyle açıkla, çiplak erkekler var ben onlarla aynı ortamda kalmak istemiyorum kapalı olduğum için bikinili bayanlardan daha dikkat Çekerim rahatsız olurum de. Hem havuzda eşinle beraber yüzersiniz daha eğlenceli olur.İyi Bayram'lar.
Trollsun sen, gercek olma.Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
Yanlış kişiye patlamamış mısınız?Edep meselesi ne biliyor musun? İnsanların görüşlerini yargılamamaktır. Bez parçası giyoruz diye edepsiz olunmuyor ama sende ne saygı ne edep var!! Haddini bil öyle konuş. ne kapalılar gördük kızlık zarı bızulmasın diye anal sex yapan mı oral sex yapan mı daha neler neler.
Vay çok beğendim bu yorumu :) güzel gören güzel düşünür , güzel düşünen hayatından lezzet alırEşinize güzele bakmanın değil, güzel bakmanın sevap olduğunu hatırlatın.
Bikinili kadinlar sadece tatil de mi var esinizin bakmaya niyeti varsa televizyon internet her yerden bakarevet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami