• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bikinili bayanlara bakmasın diye tatile gitmek istemiyorum

Canım ben de kapalıyım yazlığın plajında, caddelerde sokaklarda bikini şort mini giyen bayan çok. Ben de bazen fiziklerine bakıyorum istemsizce. Eşim de illaki bakıyordur bir anlık dikkat çekiyor ama oturup kadınları sapıkça kesmiyorsa sıkıntı etme.
Kabullenmem dersen de o tarz bi yere gitmeyin.

Tabi ki de aynı olamaz bir kadınla bir erkeğin bakışı. bunu ayırt edebilecek yaştayız heralde hepimiz. Bayan tatile gitmek istemiyor sırf bikinili kızlara bakacak diye. Bende diyorum ki sadece tatilde değil sokakta bile bakabilir ve ufak bir örnek verdim.

Bunun yaşla ilgisi yok. Bir erkeğin ağzından hiç duymadım ; " yakışıklı erkek olunca bizde bakıyoruz " diye ,
Fakat hemen hemen her kadının ağzında bu tur cümleler.
Tuhaf geliyor. .
Resmen erkeklere subliminal mesaj..

Peki acaba eşiniz de korkuyor mudur "benden yakışıklı erkekler vardır ya eşim onlara bakarsa diye" siz biraz onu korkutsaydiniZ bu kadar gerilmezdiniZ.su erkeklerdeki özgüvenin yarısı kadınlarda olsa her akşam haberlerde erkeklere acirdik

Bence sen bu tatil işini ertele, sen kendini daha çok yıpratırsın. Bebek'te sana rahat vermeyecek. Havuzlu villalar var dışardan görünmeye.1 haftalığına kıralarsınız. Eylül ayında çok uygun oluyor birde onu deneyim derim. Gönlünce havuzu kullanırsın. Antalya'da çok var öyle villalar hem sende mayonu giyer havuzun kenarında güneşlenirsin. İstediğinizde Antalya'nın içini gezmeye gidersiniz. Bütün gün sen ferace ile çocuk kucaginda boş ver. Villa sepeti diye bir site var oradan araştır. Ve neden gitmek istemediğini de şöyle açıkla, çiplak erkekler var ben onlarla aynı ortamda kalmak istemiyorum kapalı olduğum için bikinili bayanlardan daha dikkat Çekerim rahatsız olurum de. Hem havuzda eşinle beraber yüzersiniz daha eğlenceli olur.İyi Bayram'lar.

Bir adam bakıyorsa yoldan geçene de bakar ,is yerinde birlikte çalıştığı kadınlara da bakar, bir mekanda otururken karşı masasındaki kadına da bakar, vs vs.. özetle bakmak istiyorsa bakar bunun için etrafındaki kadınların bikinili olmasina gerek yok. Tatile gitmezseniz de o adam bakacak bir seyler hep bulacak.
Bu gözler türbanlı bir teyzeye sapıkca bakan hatta laf atıp taciz eden tipler gördü.

Kendi eşlerini örtmelere doyamayip 2 kol bacak görünce gözlerini ayıramayan adamları hiç anlamadim sanırım sonsuza kadar da anlayamacagim.
Esinizin bastırılmıs dürtüleri icin Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, umarım yaptığının ne kadar çirkin bir şey olduğunun farkına varır.

Yok o sayılmaz ama ,denize öyle bir avuc kumaş parçasıyla girmek edep meselesi

Edep meselesi ne biliyor musun? İnsanların görüşlerini yargılamamaktır. Bez parçası giyoruz diye edepsiz olunmuyor ama sende ne saygı ne edep var!! Haddini bil öyle konuş. ne kapalılar gördük kızlık zarı bızulmasın diye anal sex yapan mı oral sex yapan mı daha neler neler.

evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami

sözüm meclisten dışarı eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün belki de bakmayacaktı, şimdi beni kıskanıyor diye havaya girmiş bak
zaten bakacak adam için kadının ne giydiğinin bi önemi yoktur, bakacak olan illa bakar yani, bunun için de tatile gitmemek olmaz bence

Bunun yaşla ilgisi yok. Bir erkeğin ağzından hiç duymadım ; " yakışıklı erkek olunca bizde bakıyoruz " diye ,
Fakat hemen hemen her kadının ağzında bu tur cümleler.
Tuhaf geliyor. .
Resmen erkeklere subliminal mesaj..

Ya konuyu ne kadar saptırdın arkadaşım. Hayır napacaksın bakmaması içn gözünü mü kapatıcaksın senin yanında bakmaz sen yokken bakar. Ne sübminal mesajından bahsediyorsun? Biz baksak da bakıyorlar bakmasak da bakıyorlar amma uzattın konuyu. Ben bir kadına sapık bir gözle mı bakıcam ne saçmaladın ama!

Edep meselesi ne biliyor musun? İnsanların görüşlerini yargılamamaktır. Bez parçası giyoruz diye edepsiz olunmuyor ama sende ne saygı ne edep var!! Haddini bil öyle konuş. ne kapalılar gördük kızlık zarı bızulmasın diye anal sex yapan mı oral sex yapan mı daha neler neler.

Tövbe estağfurullah kendine gel hanım ,yazdigim mesajlara bir bak ironiyi anlayamayacak kadar cahil kalmışsın neyse kibliyorum seni

Valla bende kapalı bir bayanım. Bu sene Ölüdenize gittik.her türlü giyineni hatta üstsüzü bile vardı.
Ortam onu gerektiriyor deniz çünkü.
Biraz kendinize güvenmenizi tavsiye ederim.
Bikinili kadınlar da bana başkaları baksın diye giymiyor onu.
Vallahi siz erken yaşlanırsınız :KK66:
Ortam açılmayı üstsüz olmayı mı gerektiriyor ?

Bence sen bu tatil işini ertele, sen kendini daha çok yıpratırsın. Bebek'te sana rahat vermeyecek. Havuzlu villalar var dışardan görünmeye.1 haftalığına kıralarsınız. Eylül ayında çok uygun oluyor birde onu deneyim derim. Gönlünce havuzu kullanırsın. Antalya'da çok var öyle villalar hem sende mayonu giyer havuzun kenarında güneşlenirsin. İstediğinizde Antalya'nın içini gezmeye gidersiniz. Bütün gün sen ferace ile çocuk kucaginda boş ver. Villa sepeti diye bir site var oradan araştır. Ve neden gitmek istemediğini de şöyle açıkla, çiplak erkekler var ben onlarla aynı ortamda kalmak istemiyorum kapalı olduğum için bikinili bayanlardan daha dikkat Çekerim rahatsız olurum de. Hem havuzda eşinle beraber yüzersiniz daha eğlenceli olur.İyi Bayram'lar.
+1

Yanlış kişiye patlamamış mısınız?

evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
Bikinili kadinlar sadece tatil de mi var esinizin bakmaya niyeti varsa televizyon internet her yerden bakar

Back
X