• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bikinili bayanlara bakmasın diye tatile gitmek istemiyorum

evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
O zaman sizde diğer erkekleri bikinili görüntünüzden mahrum etmeyin, sevaptır!!

6 senelik evliyim bu sene aldik daha. esimin ailesinin evindede yoktu. adam gormemis birsey simid tv de gorunce icine düşüyo beni yok sayip bayanlara iltifat ediyo sırf ben sinirleneyim diye
Ne gereksiz bir koca!!

Madem esiniz zayif bayanlardan hoslaniyor siz de biran once zayiflayin ve esinize kendisinin bulunmaz hint kumasi olmadigini hissettirin. Eger bikinili bayanlar güzel ve onlara bakmak da sevapsa ben de giyineyim daha cok sevaba gir deyin.

Eşimin gözü kayar ama bu bnm için önemli değil gözü kayar ve kafasını cevirir bakmaz ikinci defa. Ki ilginç güzel çirkin dikkatimizi çeken şeylere bende bakarım illa bayana baktı beni aldatıyo mu diye düşünmeyin. Hiç bi erkek bi kere baska bi bayanı görüp eşini üzmez kolay kolay. Eğer rahatsız oluyosanız öyle ortamlara girmeyin. Kilo problemine gelince bi ara sağlık sebepleri nedeniyle 100 kiloya çıkmıştım ama eşim hep öyle güzel davranırki kendimi sıfır beden top model hissettirir. Hiç imasını yapmaz. Eşiniz sizi bu psikolojiye sokmuş siz anne olmuşsunuz. Eşinizle bunu konustunuz mu

lutfen yorum yapmak icin yorum yapmayin!

Ne alakası var şimdi ? Ne söyledim ki ben bakmasindan rahatsız oluyorsan ya denize gitmeyeceksin ya da kapatacaksin gözünü

Hem sen rahat et hemde diğer insanlar ,bunda kötü bir şey yok

Son düzenleme:
Bunu düşüneceğinize bebekle tatil nasıl yapılır önce onu düşünün..
Bebekle tatil, kocanın etrafa bakmasını yönetmekten daha zor:KK48:

Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !
İroni yaptın umarım. Yoksa bu sapık ve hastalıklı düşüncen çok tehlikeli!

Zaten avuç içi kadar bez parçası bi üste ve altlarında da öyle , zaten erkekler baksın diye öyle açık saçık geziniyorlar ne ar var nede edep gitmeyin oralara !

Denizde başka ne giyilir ki sevgili bağyan ,ay siz ve sizin gibiler gitmesin denize ne olur insanları huzursuz etmeyin

Umarım ironidir de yanlış anlamisimdir

Son düzenleme:
Esiniz sizi bikini ile tatile gitmeden de beYenmiyormus ki zaten. Suna bak adama cocuk veriyorsun, vucudundan yeni bi insan meydana getiriyorsun ama hala cagla sikel gibi kalmani bekliyorlar.
aynen ya zaten bana onlari ornek gösteriyo. bak onlarda dogum yapmis demek ki öyle olunabiliniyormus

Ne yani orda bikiniliye bakmasin disardaki guzellere baksin mi?

Yani bakacak olan her yerde bakar

Bazi semttekilerin giyimleride plajlari aratmiyor zaten.
Yani aciklik kapalilik olmami sizin sorununuz
Özguven eksikliginiz var
Ya da guven problemi

Ben de "güzele bakmak sevaptır" lafının arkasına sığınırak, bikini giymesem bile öküz gibi bakan erkeklerden nefret ediyorum.

Eğer eşiniz plajda millete pis pis bakacaksa hiç gitmeyin zaten. İnsanları taciz etmesin

Ayy en sinir olduğum erkek tipi. insanın gözü kayar, şöyle kısaca bi süzer anlarım da "güzele bakmak sevaptır, oh millete bak taş gibi, bi de sana bak ehehe bidon gibi" yaklaşımlarından nefret ediyorum. Sizin eşinizde böyle bi çocukluk mu desem eziklik mi desem bi eksiklik var. Denizde az boğmaya çalışın belki aklı başına gelir (imza: öküz erkekleri boğalım vakfı genel başkanı)

size giyiminize kadar karisan bir koca
özgüveninizi yitiren bir koca
kilonuzu takinti haline getirmenize sebep olmus ama kendisi her seyi yapmaya meyilli.

ben de muhafazakarim.evimin dibinde çok güzel plajlar ve deniz olmasina rağmen denize gitmiyorum
hasema ile keyif vermiyor deniz bana.ne guneslenebiliyorum ne suyun tadini alıyorum

siz bir de baska sehre gideceksiniz.
o sicakta hasema ile orda yanana kadar dogu karadeniz turu yapsaniz serin yaylalara ciksaniz ya oh miss

Size tunik bile giydirmeyip kendisi bikinili kadınlara mı hallenecek? böyle adamları mideniz nasıl kaldırıyor :(

Back
X