• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bikinili bayanlara bakmasın diye tatile gitmek istemiyorum

evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
Hayatı nasılda zehir ediyorsunuz kendinize.

Fiziğinize ve kendinize kusur bulmayın, ben 90/60/90 ölçülerinde, sarışın, renkli gözlü ve gerçekten bir bakanın birdaha baktığı bir bayanım ama eşimin sürekli bakışlarını yakalıyorum yani bu huydur ve sizinle bir alakası yok ama bakacağını düşünüyorsanız gitmeyin bence tatili de kendinize zehir etmeyin

iste guzel giyinemiyorum malesef tunik giymeme izin vermiyo ferace veya kab giyiyorum.
Cok ozur dilerim bsy sorucam simdi esiniz tivi e bile kizlara bakip laf atiyo szede guzele bakmak sevap bakicam baskalara dyo buraya kadar tamam ama esiniz acik bayanlara bakicaksa sizi niye kapatiyo yahu ben boyle erkekleri anlamıyorum ya madem gozun disarida kalacak evindekini niye kapatiyosun boyle bsy olurmu Allah askina ya bnm eltimin eside oyle bn dayanamıyorum yanindada soyluyorum szn gibilerden nefret ediyorum diye birde sz kendinizi boyle gorurseniz tabi esiniz baskalara bakicak sz ozguveninizi kaybetmeyin ne olmus kilo aldiysaniz ne balik etli guzel kadinlar valla esinizin icinde varsa eve kapatsaniz dahi yapar yapicagini Allah islah etsin esinizi esini kapatmak tamm sevaptr ama milletin namusuna bakip ah bu boyle ah hu şöyle demk ne kadar kotu gunah ya hersey es kapatmakla bitmiyo

Zaten var ya hep kadınlar suçlu bu memlekette. Her şey erkeklere mübah. Konu sahibi özgvensizdir değildir ayrı. Ama bunun özgüvensizlikle hiç alakası yok.

(Ben kapalı değilim. Kapalı bir kişi açısından yorum yapıyorum) Yahu adam kapalı kadınla evlenmiş. Ve kıyafetine karışıyor. Tunik dahi giydirmiyor. Zaten ben şu ikiyüzlülüğü anlayamadım gitti bu memlekette. Bu kadar dindar bir insansan ona göre bir tatil seçersin. Karının kapalı olmasını isterken güzele bakmak sevaptır deyip ona buna bakmak, kendi düşüncenle tezat olarak bikinili, üstsüz ortama gitmek hem yanlış hem de eşine saygısızlık zaten. Bu durumda konu sahibi de eşini bu tarz ortama götürmese, kendi görüşümüze göre tatil yapalım dese %100 hakli. Ayrıca kıskanır kıskanır kime ne? Tabi ki açık veya kapalı hiçbir şekilde bakılmamalı. Eşi açık olan adam baksın o zaman tarzı saçmalayan olur sonra onu demek istemiyorum. Ayrıca kapalı olup ben sorun etmiyorum diyorsa yine ayrı mesele ama sorun ediyorsa kadına göre hareket edilmeli bu durumda. Ya hepsi bi yana bu adam bide .. izliyor yuh.

Her konuda 'ben de bakıyorum ne var bunda, biz birlikte bakıyoruz, kadınların orasını burasını ben gösteriyorum eşime" muhabbeti var bide. Sen yapıyorsan yap arkadaş ama herkese göre bu normal olmak zorunda değil. Bana göre saçmalık mesela. 1Senin dediği gibi kadınla erkeğin bakması bir mi yahu?

"Her erkek bakar"mış. Bakmayan da vardır mutlaka herkes bir değil. Ayrıca bakmasın zaten. Kadın baksa, yorum yapsa neler olur. Erkeğe sorun yok oh ne ala. Sorun etmeyen için yine bir şey demiyorum ama herkes farklıdır. Bakmasını, izlemesini istemeyene de saygı duyun. Yok at gözlüğü tak, yok gözünü bağlayamazsın kime ne. Bu kadın da kendi acısından hakli.

Konu sahibi senin de için rahat etmiyorsa, istemiyorsan "gitmiyoruz" diyeceksin.

aslında komum baska yerlere cekildi. benim burda demek istedigim. eşim gözünü dikip bakmaz. orda ki sözü beni kırmak kendisini birsey sanmaktı. benim korkum eşim ordaki bayanları görüp beni beyenmemesi

Cok ozur dilerim bsy sorucam simdi esiniz tivi e bile kizlara bakip laf atiyo szede guzele bakmak sevap bakicam baskalara dyo buraya kadar tamam ama esiniz acik bayanlara bakicaksa sizi niye kapatiyo yahu ben boyle erkekleri anlamıyorum ya madem gozun disarida kalacak evindekini niye kapatiyosun boyle bsy olurmu Allah askina ya bnm eltimin eside oyle bn dayanamıyorum yanindada soyluyorum szn gibilerden nefret ediyorum diye birde sz kendinizi boyle gorurseniz tabi esiniz baskalara bakicak sz ozguveninizi kaybetmeyin ne olmus kilo aldiysaniz ne balik etli guzel kadinlar valla esinizin icinde varsa eve kapatsaniz dahi yapar yapicagini Allah islah etsin esinizi esini kapatmak tamm sevaptr ama milletin namusuna bakip ah bu boyle ah hu şöyle demk ne kadar kotu gunah ya hersey es kapatmakla bitmiyo

cankm esim o sozleri ben uzluyeyim diye diyor. orda beni kucultmek icin veya bak örnek al sen de zayifla diye.
eşim kimseyi gözüyle yemez. taniyorum.benim bu konuda demek istedigim.sonucta orda bikinili bayanlar olacak oda gorecek. beni orda cirkin bulur mu diye. hani düzgün fizikli bayanlari yakindan gorecek.beni begenmeyecek diye kiskanclik yapiyorum. galiba ben pek anlatamadim konum baska yerlere gitti

Siz tatile gitmeyin zaten,
Ben rahatsiz oluyorum sizin gibilerden, ki daha gecen hafta basima geldi, oludenizde sezlonglari dip dibe atmislar, yanimiza bir cift geldi, kadin adama yanindakine bakiyorsun diyip durdu (yanindaki ben oluyorum)
Kocalariniz surekli hayatinda ilk defa kadin bedeni gormus gibi bakiyor, kadinlari surekli kocami elimden alacaklar modunda. Herkesin huzurunu kaciriyorsunuz.
Ya haremlik selamlik otellere gidin ya da ozel villa kiralayin (fethiyede cok var ucuz da) siz de rahat edin dunyanin geri kalan kadinlari da.

evet özguvenim eksik. kilolu bir bayanim.dogum yaptim. esim ise zayiftir ve zayif olmami ister. buda bende takinti haline geldi. beni cirkin görüp baskasina bakacak diye
Bakmak.istemeyen adam bakmaz.Ben evlendim evleneli kiloluydum.esimde sizin dediginiz gibi zayif.Ve hep dile getirirdi evet.ama sizin gibi bi kuskuya dusmedim asla.bazen kilodan kaynakli ozguven eksikligi hissettim ama ciddi boyutlara cikmadi.Ayrica bakacak insan herhangi bir yerde yine bakar bi kafede yururken bir avmde falan yani.
Hem normal gunluk yasantinizda esinizle siyam ikizi gibi mi geziyorsunuz ? Hayir ee ozaman kafaniza takilmiyor mu bu adam baska kadinlara bakiyor mu acaba diye

cankm esim o sozleri ben uzluyeyim diye diyor. orda beni kucultmek icin veya bak örnek al sen de zayifla diye.
eşim kimseyi gözüyle yemez. taniyorum.benim bu konuda demek istedigim.sonucta orda bikinili bayanlar olacak oda gorecek. beni orda cirkin bulur mu diye. hani düzgün fizikli bayanlari yakindan gorecek.beni begenmeyecek diye kiskanclik yapiyorum. galiba ben pek anlatamadim konum baska yerlere gitti
Bak canm yazdigini gayet iyi anladim bnde sana kotu bsy demiyorum ama esin seni uzmek icin bile boyle soylemeye gakki yok sen anne olmuşsun ne guzel bisy anne olurken sen o es olucak insanin canindan bir parcasina yavruna vucudunu feda ediyorsun ve esin oraya gidip baskalarina bakipta seni begenmiycekse baskasini gorup te onunla seni kiyaslicaksa zaten denize gitmeden de yapar sen bu kadar ozguvenini kaybetme ya esin garcekten ayp etmis bi empati kursun ya sen esine soyleseydin orda yakisiklilar olucak onlara bakmak sevaptr inan onunda hosuna gitmicektr esin o sozleri soyledigi zmn deki empati kur bn sana boyle soylersem ne yapicaksin medem tatile cikicaksiniz ikiniz ortak karar verin bn buraya islami otele gitmek istiyorum cunku senin dedigin yerde rahat edemiyorum islaminotelde istedigim gibi tatil yaparim de inşallah hersey gonlunce olur yazdiklarim kırıcıysa kusura bakma bn boyle konularda sakin kalamıyorum

evet kizlar
konunun özeti başlıkta anlasildigi gibi. bayram tatili için deniz olan bi sehre gidecez. daha dogurusu konusuyoruz daha. ikinci günü cikmayi planliyoruz.
ama ben hic gitmek istemiyorum. kapalı bi bayanim. biz genelde tatillerimizi termal otellerde yapiyoduk. pek açık bayan olmuyodu.cok korkuyorum bikinili bayanlara bakacak diye. ve aptal gibi bu korkumu dile getirdim. az önce gitmesek mi acaba dedim. niye dedi. dedim şimdi orda acik coktur bakarsin sende. oda büyük bir gururla güzele bakmak sevaptir ne yapalim dedi.ya ne yapayim şimdi ben bu adami
Oncelikle iyi bayramlar. Kusura bakmayin lutfen ama esiniz gibi adamlardan nefret ediyorum. Tatilde de cok karsilastik. Yaninda bastan asagi kapali karisi cocukla ugrasiyor, izin verdiyse adam hasenayla denize giriyor. Izin yoksa o da olmuyor. Ama adam kendisi oooo radar mubarek bip bip etrafta hatun kesmekle mesgul.
Yani birkac tanesi yuzunden ustume pareo alip oturmak zorunda hissettim kendimi ki cok rahat bi insanimdir. O utansin derim genelde. Ama beni bile rahatsiz etti.
Benim esim kimseye gozunun ucuyla bakmazken( baya guzel bi kadin gorunce ben gosteriyorum hatta) milletin sozde muhafazakar ve ahlakli kocalarinin gozle tacizine ugruyoruz. Ha hemen bahane hazir giymeseydi o zaman oluyor. Gel de laf anlat.

Bikini giyilen bir yere tatule gidecejsiniz ve kapalisiniz.denuze girecek ayri bi yer yoksa siz o sicakta ferace ile napacaksiniz ki tabi ki gitmeyin boyle bi tatile..orman a gidin kaplicaya gidin vs vs..

m
evet kizlar
muhafazakar otele gidin

aslında komum baska yerlere cekildi. benim burda demek istedigim. eşim gözünü dikip bakmaz. orda ki sözü beni kırmak kendisini birsey sanmaktı. benim korkum eşim ordaki bayanları görüp beni beyenmemesi
Esiniz sizi bikini ile tatile gitmeden de beYenmiyormus ki zaten. Suna bak adama cocuk veriyorsun, vucudundan yeni bi insan meydana getiriyorsun ama hala cagla sikel gibi kalmani bekliyorlar.

Sizi bu kadar rencide ede ve küçükten eşinize karşı hiç tepki vermiyor musunuz?

Ne kadar çok kişi adamları "normal" karşılamış, hatta kendi de bakıyormuş? Ben de diyorum kapalısı açığı, bu kadınlar neden iplemiyorlar bu adamların bakışlarını?
Bu bakışların gerçek insanları rahatsız ettiğinin, bunun epeyce ayıp bir şey olduğunun farkında mısınız?

Konu sahibi arkadaş, eşinize kıskançlıktan ziyade bu şekilde açıklarsanız, sizi bu tavırla soğutmak istemeyecektir. Kalitesiz bir hareket bence, normal de değil toplum içindeysek...
Soyle diyeyim o zaman gozu takilip, masallah demekle gozuyle yiyecek gibi bakmak arasinda fark var. Ben masallah grubundanim. Bikinisi hosuma gider, bacak boyunu begenirim, ya da goguslerinin sekli dikkatimi ceker. Arada bazen ustundeki biseyin markasinj sordugum bile olur. Ama rontgenini cekecek kadar bakmam. Obur turlusu zaten rahatsizlik verici birsey. Genelde insanlarin rahatsiz oldugu boyle gozunu dikerek yiyecekmis gibi bakanlar. Benim en gicik oldugumsa yaninda karisi iki cocukla kan tere batmisken timsah gibi etrafi kesenler.

Back
X