canim benim hamilelikte 9 ay boyunca o surunu yasadim hersey kokuyordu et cay ev hersey hersey kokuyordu cok kotu bisey Allah yardimcin olsun benim 9 ay surdu cocuk dogdu gecti ins senin uzun surmez
Can'ım ben kızıma hamileyken eşimi banyo yaptırmadan üstünü tertemiz giydirmeden dişini fırçalamasan yatağa almıyordum. Eşim sigara içiyor malesef. Eşim anlayışla karşıladı. Ama zorlandık baya 5 ay karantinaya aldım yatağımı. İlk başta umursamadı suratına doğru öğürünce zoruna gitti. Kurallara uydu
Seni çok iyi anlıyorum . Erkekler anlayışsız malesef. Senin elinde değil ki bu. Ama koku hassasiyeti geçer 12 - 16 hafta arası. Benim kusmam devam etti ama koku hassasiyetim kalmadı denecek kadar azaldı. Hep arkamı eşime dönüp yatıyordum bende. Yüzüne kokuyorsun diyince alınıyorlar. Başka bişeyler bahane et. Midem hassas bişey kokuyor burda bu tarafa yatmak daha rahat falan de . Ay eşim bana kokuyorsun dese kendimi iki saat keselerim. Erkekler böyle yaratıklar işteAdamın kokusundan rahatsız olup yatağa kustum geçen gün benek yapıyor geçecek demekten başka bir şey demedi gidip dişlerimi fırçalayayım ya da üstümü değiştireyim filan Yok. Korkuyorsun dedikçe Yok artık daha dün banyo yaptım diyor ama kokuyor yaaaaa
Seni çok iyi anlıyorum . Erkekler anlayışsız malesef. Senin elinde değil ki bu. Ama koku hassasiyeti geçer 12 - 16 hafta arası. Benim kusmam devam etti ama koku hassasiyetim kalmadı denecek kadar azaldı. Hep arkamı eşime dönüp yatıyordum bende. Yüzüne kokuyorsun diyince alınıyorlar. Başka bişeyler bahane et. Midem hassas bişey kokuyor burda bu tarafa yatmak daha rahat falan de . Ay eşim bana kokuyorsun dese kendimi iki saat keselerim. Erkekler böyle yaratıklar işte
Bu sıkıntıyı bende yaşadım. 3 kere hamile kaldım üçünde de eşimden tiksindim ki eşim çok temiz, titiz, sigaradan nefret eden bi adamdır. Bende hiç bişeyden huylanmayıp, mide bulantısı bile yaşamadım hamileliğimde. Tek belirtim eşimden huylanmam maalesef. Hatta günüm geçse eşimi gebelik testi gibi kullanıyorum resmen, huylanmıyorsam gebe değilim demektir :))Kızlar sizde de oluyor mu daha 9 haftalık gebeyim ama eşim bile kokuyor. Yanıma yattığında kokusundan uyuyamıyorum adamı sürekli banyoya sokuyorum yok yok geçmiyor. Kıyafetlerinin hepsini attım makinaya yıkıyorum şu an. Dayanamıyorum ve resmen kavga boyutuna geldik. Sürekli kokuyorsun demek zorunda kalıyorum, sürekli azarlıyor beni. Bu durum daha ne kadar devam edecek bilen var mı ? Eşi bile kokan var mı aranızda ?
Bu sıkıntıyı bende yaşadım. 3 kere hamile kaldım üçünde de eşimden tiksindim ki eşim çok temiz, titiz, sigaradan nefret eden bi adamdır. Bende hiç bişeyden huylanmayıp, mide bulantısı bile yaşamadım hamileliğimde. Tek belirtim eşimden huylanmam maalesef. Hatta günüm geçse eşimi gebelik testi gibi kullanıyorum resmen, huylanmıyorsam gebe değilim demektir :))
Bence eşinizin üzerine gitmeyin, kırmayın. Eşinizle ilgili bi durum olduğunu sanıyorum sizinkinin de.
Aslında doktorun eşinle konuşabilir. Benım tansiyonum çok düşük olduğu için çok sert kusmam olursa bayılıyordum. Doktor eşimin yanında korkuttu düşersin bebeğini kaybedersin falan dedi. Doktorumla dertleşmiştim. Bebeğe bişey olmasın diye sıktı dişiniYok canım Yok üstüne kalkıp sinirlenip bir sigara daha yakıyor. O derece anlayış Yok benimkinde. Hele bazen midem bulanıyor diye söylenmiyorum bıkmasın diye işi iyice abartıyor o zaman da. Ayıptır söylemesi yatağın başında şişeyle su koyuyorum gece kalkıp içiyorum diye. Bazen içtiğini farkediyorum içim almıyor gidip mutfaktan tekrar kendime su dolduruyorum. O kadar hassaslaştım ki anlamıyor da. Abartıyorsun herkes hamile kalıyor Senin gibi mi yapıyor diyor. çıldırıcam
Aslında doktorun eşinle konuşabilir. Benım tansiyonum çok düşük olduğu için çok sert kusmam olursa bayılıyordum. Doktor eşimin yanında korkuttu düşersin bebeğini kaybedersin falan dedi. Doktorumla dertleşmiştim. Bebeğe bişey olmasın diye sıktı dişini
Ya doktorla sen önce konuş. O iyi korkutur. Hangi kokulara hassassın dikkat et falan der. Ben doktoruma durumu telefonda anlatmıştım. Saolsun eşimi korkuttu bayaBu kontrolde söylemeyi düşünüyorum. Belki doktor etkili olur beni anlamıyor da dinlemiyor da. Ama özel hayata müdahale gibi olur kabul eder bilmiyorum. Şansımı denicem.
Bi dönem oluyor canım. İlk zamanlar oha eşinden nasıl koku alr bi insan diyodum. Öyle bi oldum ki kendimden bile koku geliyordu bana. Keselen keselen derimi kaldırıyordum artık. Ev çeşit çeşit duş jeli doluydu ahahha :). Bir iki haftaya geçer Allahın izniyle. Eşler için de kötü bi durum anlayamadıkları bi psikolojideyiz.Kızlar sizde de oluyor mu daha 9 haftalık gebeyim ama eşim bile kokuyor. Yanıma yattığında kokusundan uyuyamıyorum adamı sürekli banyoya sokuyorum yok yok geçmiyor. Kıyafetlerinin hepsini attım makinaya yıkıyorum şu an. Dayanamıyorum ve resmen kavga boyutuna geldik. Sürekli kokuyorsun demek zorunda kalıyorum, sürekli azarlıyor beni. Bu durum daha ne kadar devam edecek bilen var mı ? Eşi bile kokan var mı aranızda ?
Galiba kizin olacak canim :) esi burnuna kokan çok kişi tanidim :) bnce fazla üzerine gitme yazik adama :)Kızlar sizde de oluyor mu daha 9 haftalık gebeyim ama eşim bile kokuyor. Yanıma yattığında kokusundan uyuyamıyorum adamı sürekli banyoya sokuyorum yok yok geçmiyor. Kıyafetlerinin hepsini attım makinaya yıkıyorum şu an. Dayanamıyorum ve resmen kavga boyutuna geldik. Sürekli kokuyorsun demek zorunda kalıyorum, sürekli azarlıyor beni. Bu durum daha ne kadar devam edecek bilen var mı ? Eşi bile kokan var mı aranızda ?
Galiba kizin olacak canim :) esi burnuna kokan çok kişi tanidim :) bnce fazla üzerine gitme yazik adama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?