Eşim bile kokuyor

Canım ilk evliliğimden 1 oglum var ona hamileyken banada olmuştu ama benim kendi kokusundan midem bulanıp kusuyordum sigarada icmezdi ama kendi kokusu yetiyodu yattığı yastığa bile yatınca hemen cikartiyodum zor bir durum ama eşinin üstüne gitme oda kırılıp üzülür inşallah biran önce geçer sağlıklı bir şekilde de alırsınız yavrunuzu kucağınıza

Bana da kokuyor eşim sigara İçmez evimizde soğan yenmiyor zaten ağır şeyler de yemez günde 2 kere dişini fırçalar her gün nerdeyse duş alır ama yine de kokuyor çok fazla değil ama arkami dönüp yatıyorum hep o çok titiz temizlik konusunda yüzüne hiç birşey diyemem . Sadece dedim ki herkes diyor ki bu dönem de bayanlara eşleri kokuyormus çok temiz olsa da oda bende mi dedi arada dedim geçecek bu günler dedi .

anliyorum canim vallahi o durumu bende yasadim Allah yardimcin olsun

Teşekkür ederim canımm dilerim çabuk geçer yoksa bu adam beni bu söylenmeler yüzünden boşayacak :) gece ondan uzağa kaçayım derken kafamı duvara soktum sesime bütün ev kalktı kafamı kırıyordum sırf kokuyu almayayım diye kaçayım derken.

kıyamam ya sen eşine izah et durumu onluk birşey olmadığını hamilelikten olup geçici bir durum olduğunu ve birçok kişinin aynı şeyi yaşadığını soyle oda yanlış anlamasın çok zor bir durum biliyorum ben öyle bir hale gelmistimki telefonla konusunca bile onun kokusunu hissetip kusuyodum

Konuştum biraz önce bana diyor ki kk ya giriyorsun okuyorsun kendinde de var gibi hissediyorsun çabuk etkileniyorsun okuma bir daha Sende yok öyle şeyler diyor :) beni benden daha iyi tanıyor gibi ama bu gebelikte ben bile kendimi tanıyamıyorum. Asla bulanmaz dediğim her şeyden bulanıyor ama bulanır dediklerimde normalim. Kocamın kokması çok etkiliyor kaliteli uyku uyuyamıyorum.

Bende ne yemek ne başka bisey hicbisey den tiksinmemistim korkmuştum normal değil gibi geliyordu ama normalmiş kişiye göre değişiyor tiksinme durumu bizede en anormali denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…