esim bileti almis...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar beni konumdan takip edenler bilir....esimle problem yasadiktan belli bir sure sonra depresyona girdim...bilmiyorum bunda onu sucluyorum...bile bile lades yapti gibi....esimi gormek istemiyorum...ama 1 aydir mucadeledeyim...biraz daha iyi hersey ama..turkiyeye bilet almis...oradada hastalanirsam ki SIK hastalaniyorum....kaynanam direk basa kalkan bir insan...bu durumu yine yapar diye dusunuyorum...asla beni anlamiyor daha cok moralimi bozuyor...cocuklar durmayinca coluktan cocuktan haberi yok...oglum buyuttu hepsini aman oglum usak dogurtma olan sana oluyor...veee esim izinde arayi kuramayan bir insan...peki ben bu halde turkiyede ne yapacagim...kaynanamin sagi solu esimin sagi solu hic belli olmaz...olan bana olur yinezaten esimin 1 aya yakindir hatta iki aya yakindir cok stresli oldugunu yazmistim....ne yapabilirim...kaygim artti...esimlede konusulmuyor sinirleniyor ben bunaldim siz kalin ben giderim diyor...sagolsun onun sayesinde depresyona girdim Allah ondan razi olsun...:26:

Eeeee siz eşinizi görmek istemiyorsunuz.
O da Türkiye'ye gelecekmiş,sizi de zorlamıyormuş.
İyi ya daha ne istiyorsunuz peki?
Siz takılın kendi evinizde o da gelsin annesinin yanına.

bugun yine aglama krizine girdim...disari ciktim...hava cok sicakti...elim ayagim titredi...bayilacaksin öleceksin diye dusunceler geldi kalbim carpti...cok kotu oldum..bugun evdeler ya belli etmemek icin iyi gorunmek icin öyle dolaniyorum cokmu yoruldum nediryemekde yiyemiyorum sonra iyisin iyisin diyerek eve gelmeye calistim ama siz bana sorun:44:sonra geldim esime dedim hic iyi degilim..aglama krizine girdim...ne hassadinledi konustu benimle millette ne dertler var gececek senin birseyin yok falan...acildim biraz...sayende oldum böyle dedim..aglayarak...sinirlendi...bilmiyorum yaa....bana yardimci fikirler yazarmisiniz...lutfen elestiri istemiyorum zaten morale ihtiyacim var yada kirmadan yazin lutfen...

Eeeee siz eşinizi görmek istemiyorsunuz.
O da Türkiye'ye gelecekmiş,sizi de zorlamıyormuş.
İyi ya daha ne istiyorsunuz peki?
Siz takılın kendi evinizde o da gelsin annesinin yanına.
burasi yabanci memleket...almanlarin icindeyim...kimsem yok...cocuklarda kucuk bir yol bulamadim...

burasi yabanci memleket...almanlarin icindeyim...kimsem yok...cocuklarda kucuk bir yol bulamadim...

Tamam anladım da adamı zaten istemiyorsunuz o da gidiyor diyorum.
Daha ne istiyorsunuz ki?
Gitmesin mi,eee görmek istemiyordunuz hani?

simdiye kadar sizin gibi dusundum bunu korudum...ama esimin psikolojik baskisi yetti canim anladinmi...yok dedim bileti niye aldi bizim icin...bana baski yapiyor aklisira...

simdiye kadar sizin gibi dusundum bunu korudum...ama esimin psikolojik baskisi yetti canim anladinmi...yok dedim bileti niye aldi bizim icin...bana baski yapiyor aklisira...

Eeee "siz kalın ben giderim" dedi diye yazmışsınız ilk mesajınızda ya?

Tamam anladım da adamı zaten istemiyorsunuz o da gidiyor diyorum.
Daha ne istiyorsunuz ki?
Gitmesin mi,eee görmek istemiyordunuz hani?
öyle cocuklar babami istiyoruz diye agliyorlar...sadece ben degilimki canim...cocuk olunca baglantiyi kesemiyorsun...

öyle cocuklar babami istiyoruz diye agliyorlar...sadece ben degilimki canim...cocuk olunca baglantiyi kesemiyorsun...

2 ağlar,3 ağlar...
Çocuklara değil kendi psikolojinize bakın.
Siz mutsuzken onlara ne verebilirsiniz ki?

evet siz cumlelere takilmayin konuya donun yaa ama sonra bilet almis ben tek kendine al demistim...

Konunuzun içindeki cümlelere takılmazsam nasıl cevap yazıcam?

zekiyim sen almanyaya gelin olarakmi geldin ve hic arkadasin yokmu canim kendini cok bunaltiyorsun eskiden bende öyleydim kurslara git yada ise gir sen kendine güveninde gelir canina yazik

zekiyim senin konularından bir tanesini bile anlayamadım ben. sorun bende mi canım? bir de sürekli depresyondayım depresyondayım dersen hayatın boyunca orada kalırsın. kimse dikensiz gül bahçesinde yaşamıyor arkadaşım...

ayrilma karari aldim...esime dedim artik bu evlilik yurumuyor cocuklarim zarar gormeye basladi...yurumuyor artik ne yaparsam yapayim...esime karsi icimde en ufak birsey kalmadi izine falanda gitmiyorum gerci bizimki tellal gibi haber etti...benim fikrimi sormadan...yeter artik sukur esimdende annesinden de kurtuluyorum daha fazla yara almamak adina...ailemle konustum abimle sabret sabret klasik laflar...kimse benim ne yasadigimi bilmiyor esimdende ailesindende annesindende nefret ediyorum...o otele gitti galiba dedim git artik inanin arkadaslar huzurum geldi...o neydi yaa beni takmiyor dinlemiyor bana giciklik anasini SIK SIK arayip anaaaam anaaaacigim demeler gitsin artik hersey bitti...aramamda sormamda ...telefon edip ailesine geliyoruz deyip benide konusturmasi son noktaydi....artik midem bulandi bu evlilikten kadinlarla yatmadigini bile basima kalkiyor...dusunun yani gecen oglum beni evde bulamayinca annemi hiysizlarmi kaciydi baba demis...amaaaan oglum diyormus yeni anne aliriz hic uzulmem diyormus...annesi zekiyimi birak diyormus...gerci yuzumede dedi...kiz alirmis...parasi pulu varmis....o.....simdi arasin kizi bulsun 1 aymi durur iki aymi durur bilemem ben 10 yilimi verdim...artik onunla bir evde yasayamam...sansimi coooooook zorladim cocuklarin hATIRINA olmuyor...tikaniyor yeter artik...ne halleri varsa gorsunler...izinde neler yapacaklarinida biliyorum...vari yogu kadinin ilk gunden basladi oglumun parasi yedim yiyorum yiyecegim sen kimsinki....aha simdi rahaaaaaaaaatca yesin o.......kocasiz buyutmesi her halukarda basimin kalkiciydi....kocami seviyordum onu umursamiyordum ama artik kocama karsi zerre kadar birsey yok...yeniden dogmus gibiyim bugun...artik hicbirseye mecbur degilim...kocama tahammule mecbur degilim...birseye yok diyorum onda diretiyor...buda asabimi bozuyordu...anormal sakalar yapiyordu coook anormal.....turk filmi izliyoruz aldatma sahnesi vardi gizli yapaydin bari diyor guluyor fikirlerimiz hic uyusmuyor....olmuyor yapacak birsey varmi...oglum uzuldu bu duruma...dedim sen sakin uzulme...bu durum her ailede olabilecek bir durum biz sizin her zaman anne babaniziz dedim....esim ve ailesi deyince tiksinti duyuyorum...ins...bundan sonra cocuklarimla yeni bir hayat beni bekliyordur...

aklın gelmiş ne diyim..aylardır burdayım ve hep aynı durumdasın Allah kolaylık versin..

Hadi bakalim hayirlisi ..
Bir cok konunu okudum bi kac gune kalmaz geri barisirsin arkadasim sen ..
Ve sana tavsiyem su depresyondayim lafinida bi unut arkadasim, boyle dersen zaten depresyondan kurtulamassin .. Mutsuz anne = mutsuz cocuk cocuklarini dusun ..

diğer konularınıda biliyorum canım sana tek söyleyebileceğim şu fazla takıntı yapıyorsun kendine eziyet ediyorsun resmen:26:
yşadıkların hoş şeyler değil kabul ama buna benzer sorunları birçok bayan eşiyle ve eşinin ailesiyle yaşıyor inan
eminim sende burada birçok konu okumuşsundur
boşanmayı düşünebilirsin kimse sana boşan boşanma diyemez ama kendine sürekli bunalımdayım deyip işkence yapma sağlığından olacaksın
gerekirse bir psikiyatra git destek al önce bu kötü ruh halinden kurtul canım
son olarak da hakkındızda hayırlısı olsun diyorum

Ayrildim tamam artik huzurum var diyorsun fakat
tatil öncesi bosanma kararlari daha cabuk aliniyor bilirsin
sonrada
pismanlik geri dönüs yolu bulamama

tatil öncesi degilde
sonra karar verseydiniz
cocuklariniz cok kücük
yabanci bir memleket
cok zor olur

Canım depresyon tanısı doğru panik atakda var bence sende..
Atlatmış geçirmiş biri olarak aynılarını yaşadım..
Kimsede anlamıyor inan bana bırak kaynanaı felan eşinde anlamıyor halinden yaşamayan bilemez..
Turkiyeye gelmek istemiyorsun huzursuz olcanı biliyorsun..
Eşinde şimdiden böleyse bide annesinin yanında olunca bilemedim kii kötü olmaz yinede umarım.
Ama bu eşler arayı bulamadığı sürece evlilikler yolunda gitmiyor..
Daha çok üzerine gelip bunaltmasınlar seni..
İlaç kullanıyosan sakın atlatma bırakma..
Düzenli kullan..
Kaynanaylada arana mesafe koy
Hani bilsin anlasın ezdirme kendini bi defa hı hı dersen daha paçanı kurtaramassın
Umarım düşündüğün gibi olmaz da Rabbim yüzüne güler belki çok mutlu olursun.. GÜZEL Bİ TATİL OLUR ANI..
KuL sıkışmayınca hızır yetişmezmiş dur bakalım sakin oL..

Son düzenleme:
ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacınız var bence
ne varsa güzel ülkemde var.gelip burda tedavi olsanız,yatarak tedavi olun ama
yani bu durumdayken sağlıklı bireyler yetiştiremezsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…