Eşim bilmem kac kez annesini telefonla ariyor

belgeseller

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
988
968
303
Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce

Aynı dertten muzdaribiz gel sarılalım 😀😀 benimkide öyleydi bir aralar sabah uyanır arar öğlen arar akşam arar arada görüntülü arar çok abartttigini dile getirdim oda bu konuda kendini düzeltti bir sabah bir akşam arıyor

Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce

Sizi dokunan bir yani var mi? Yani size karsi ilgisiz mi? Sohbet mi etmiyor? Birakin arasin olumlu dunya.

Pandemiden dolayı değil hep böyleydi. Napıyon ıyi misin ne yedin çay içtim mi hava nasıl benim yanımda sadece bunlar konuşuluyor başka seyler konuşuluyorsa da benim yanımda değil. Beni rahatsız eden sanki benim yanimda mutlu degilde orda olmak istiyormus hissine kapılıyorum. Bana ve cocuklarimiza karsi da ilgili ama. Bu kadar aramak normal gelmiyor bana.. o konusirken ben daraliyorum

Aile büyükleri, kardeşler ile sık telefon görüşmesi bana batmaz.
Biz de günde çok defa konuşuruz.
Bir tarif sorarız, pişince anlatmak için ararız, ilaç hatırlatmak için ararız, ilginç haber duyup ararız, Galatasaray maçı kazanır gene ararız...

Back
X