- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 323
- 35
Merhaba yeni üye oldum.8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var eşimle 16 yaşında evlendim sonra hasta olduğunu öğrendim ailesi bizden saklamış.ben tebki göstermedim herkes hasta olur allah dert vermiş dermanıda var dedim ilacını içersin bişey olmaz dedim ben nerden bileyim bu kadar zor hastalık olduğuno 3 yıl ilaçlarla idare ettik sonra manik atak geçirdi 18 gün hastanede yattı çıkınca ilacını düzenli kullandırdım 1ay sonra eski haline döndü çalışmaya başladı işe giderken ilacını veriyorum aradım içtın mi diye evet dedi içmemiş hergün çöpe atmış.sonra atak geçirdi babam beni evine götürdü eşime nezaman ilacını düzenli kullanırsan gel karını kızını götür içmezsen yollamıyorum dedi.eşim kullandı ilacını bir sene çok iyiydi.çalıştı keyfi yerindeydi.sonra sallamaya başladı 1 gün içiyo 1gün içmiyo niye böyle yapıyosun diyorum ben iyiyim içmem diyo.bu şekilde 2 sene geçti.devamlı depresif çalışamam zor geliyor gitmicem işe diyo sabah giderse öğlen geri geliyo çalışma isteği yokmuş içinde bu arada 2gün çalışıyor 5 gün yatıyor evde.herşey benim üstümde fatura alışveriş kız okula başlıcak çanta yok gidelim alalım diyorum yatıyo bende çok bunaldım artık çok sinirlenmeye başladım eskisi gibi bizimle ilgilenmiyo 6 ay depresyondan çıksın diye bekledim.sonradan fark ettimki benim evde olmadığım zaman ilacını içmemiş kızdım bağırdım ağladım ben böyle uğraşırken senin yaptığına bak böyle ilacını içmezsen ben boşanıcam bende insanım dayanamıyorum dedim tamam bundan sonraiçecem bambaşka birisi olucam seni üzmeyecem dedi 2 gün sonra ilacı takip ettim içmemiş.sustum ya sabır dedim.böyle yaptığı için yeniden atak 2 ay hastanede yattı eve geldiğinde iyi değildi hastanedede içmemş ilaçları bi takım olaylar oldu çocuğu götürdü dokyorların araba kullanmasın demesine ragmen koştum ama yetişemedim ailem geldi bu şekilde olmaz senin mücadelenle bu evlilik yürümez dedi ve ben boşanma davası açtım çocuk ağlıyor ben ogünlaerin geri gelmesini istemiyorum diye 2 ay yanımda yattı korkudan bu ailede çocuğu büyütmek sağlıklımı sizce yorumlarınızı bekliyorum