Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazıkki var tatlım zaten şüpe çeken bazı hallerinden sonra fese bakdım.çokkk güzel 20 yıllık bir evliliğimiz var içim içimi yiyor ama kesin birşeyde bilmediğim için söylemek istemiyorum çokk üzgünümBen ilk olarak sorardım herhalde. Başka şüphe çeken hareketleri var mı?
Ne yazıkki var tatlım zaten şüpe çeken bazı hallerinden sonra fese bakdım.çokkk güzel 20 yıllık bir evliliğimiz var içim içimi yiyor ama kesin birşeyde bilmediğim için söylemek istemiyorum çokk üzgünüm![]()
Hayır tatlım kesin elimde birşey yokki ne söyleyim hem diyelimki söyledim ne diycekki.hemen inkar20 yıldile kolay.
Umarım dediğiniz gibi çıkmaz.
Hiç konuştunuz mu , ne söylüyor ?
Canım bende aynen senin gibi düşündüm bu yüzden belli etmedim ama soğuk davranmamdan mesafeli olmamdan sorup duruyo sende birşey var diye.eşim uzun yol şöförü haftada sadece bir gün eve geliyoGizli gizli takip et bakalım canım hemen belli etme açıklarını kapatır.gece geç geliyor mu?telefonla çok ilgileniyor mu? Telefonunu alabilirsen bir bak.Insallah yoktur öyle birşey![]()
Madem mutlu bir evliliğiniz var,belki yanlışlıkla eli değmiştir,malum dokunmatik telefonlar.Hayır tatlım kesin elimde birşey yokki ne söyleyim hem diyelimki söyledim ne diycekki.hemen inkar![]()
Sadece sorun bu olsa inanın takmazdım.mesela geçen bir düğündeydik eşim telefonunu arabada bırakmış bende birşey almak için arabaya gitmişdim telefonun çaldığını duydum bir numara yazıyodu sadece inanın asla yapmam huyumda deyildir o an aklıma hiçbir art niyet gelmeden işden arıyolardır belki gibi eşimi göremeyince açdım karşıdan ses yok ve kapattılar.bu benim acayip kafama takıldı eşime birşey demedim eve gittik ilerleyen zamanlarda beni yedi bitirdi eşim uyuyunca telefonu alıp numaraya bakayım dedim.ama nerdeeee ne numara var nede arayan eşim silmiş ondan sonra bende olan oldu zatenMadem mutlu bir evliliğiniz var,belki yanlışlıkla eli değmiştir,malum dokunmatik telefonlar.
Niye inkar etsin adam?
Niye en kötüsünü düşündünüz ki?
Eee siz dediniz mutlu bir evliliğim var diye?Sadece sorun bu olsa inanın takmazdım.mesela geçen bir düğündeydik eşim telefonunu arabada bırakmış bende birşey almak için arabaya gitmişdim telefonun çaldığını duydum bir numara yazıyodu sadece inanın asla yapmam huyumda deyildir o an aklıma hiçbir art niyet gelmeden işden arıyolardır belki gibi eşimi göremeyince açdım karşıdan ses yok ve kapattılar.bu benim acayip kafama takıldı eşime birşey demedim eve gittik ilerleyen zamanlarda beni yedi bitirdi eşim uyuyunca telefonu alıp numaraya bakayım dedim.ama nerdeeee ne numara var nede arayan eşim silmiş ondan sonra bende olan oldu zaten![]()
Tatlım biz 20 senelik evliyiz garip olaylar başlayalı bir ay oldu.ne yazıkki görmezlikden gelemiyorum elimde birşey olmayınca söyleyemiyorumda siz olsanız ne yapardınız nasıl davranırdınızEee siz dediniz mutlu bir evliliğim var diye?
Demek ki adamın şüpheli hareketleri varmış zaten.
Sadece sorun bu olsa inanın takmazdım.mesela geçen bir düğündeydik eşim telefonunu arabada bırakmış bende birşey almak için arabaya gitmişdim telefonun çaldığını duydum bir numara yazıyodu sadece inanın asla yapmam huyumda deyildir o an aklıma hiçbir art niyet gelmeden işden arıyolardır belki gibi eşimi göremeyince açdım karşıdan ses yok ve kapattılar.bu benim acayip kafama takıldı eşime birşey demedim eve gittik ilerleyen zamanlarda beni yedi bitirdi eşim uyuyunca telefonu alıp numaraya bakayım dedim.ama nerdeeee ne numara var nede arayan eşim silmiş ondan sonra bende olan oldu zaten![]()
Peki bu durumda ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yaparsınız nasıl davranırsınız.bu arada allah kimsenin başına vermesinAslında çok da düşünmeye gerek yok,
Eşiniz bir işler karıştırıyor. Biriyle görüşüyor olabilir, hayatında bir kaç kişi bile olabilir. İhtimal de çok yüksek.
Peki bu durumda ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yaparsınız nasıl davranırsınız.bu arada allah kimsenin başına vermesin![]()
Tatlım sen benim tamda zıttımsın benim feysim bile yok ne hesabı.oğlumun feysinden bakıyorum arkadaşları normal hiç bir a normallik görünmüyor.mesıncıra bakdım iki kadın resmi vardı üstüne tıkladım fesbukda arkadaşın deyil yükle gibi birşeyler yazıyodu kadınlarda pleyboy kızlarına bwnziyodu reklammı nedir anlamadım.feyste arkadaş olduğu kişileri gizleye bilirmi mesela hiç bir şey bilmiyorum.vapsapda normal hep tanıdık eş dostSevgililerimden deneyimliyim genelde mutlaka en başından yakalamışımdır.
Teknoloji konusunda biraz bilgim var. Hesaplarını ne yapar ne eder ele geçirirdim. Zaten ortaya çıkar.
Ve asla ama asla kendisine şüphelendiğimi belli etmezdim. Ruhu bile duymazdı.
Ahhh canım ben duruma ayıkdım ama biraz geç kaldım. Alayım diye uğraşdım ama çok geç olmuşdu çünkü eşim numarayı silmişdiNeden numarayı gördüğün an almadın ?
Yok canım iki oğlum var biri 16 diyeri 13 onları bu işlere bulaştırmaj istemiyorum sonuçda eşimle benim problemimOğlunuz büyükse oğlunuza söyleyin o anlardır teknolojiden. Babasının arkasını arasın biraz
Öyle tabi. Ama mutlaka araştırın arkasını.Yok canım iki oğlum var biri 16 diyeri 13 onları bu işlere bulaştırmaj istemiyorum sonuçda eşimle benim problemim