- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
İnandiniz ama fikir istiyorsunuz yinede,boşanın madem. Hayırlı işler bol kazançlar.
Yapamadim: (( ama sinirlenmeden bir okuyun konunuzu sizin başlıkla konu alakalı fakat kendiniz inanmissiniz ne diyeyim bilemedim hemen bir celallenme bir parlama,bende sikintiliyim ben de dertliyim saldiriyom mu ben : ((Bunu diyen sizmisiniz? Dün aldatılıyorum yetişin ahali diye konuştu açıp konu ile başlığın alakası olmayan yazınızı okudum siz iyi iş yaptınız demekki..
lüzumsuzsa ben de silerim.Merhaba hanımlar,
Kafama takılan bir olay var. Eşim arabamızı satmak için ilan verdi bir internet sitesine bir bayan mesaj atmış
Bayan:aranın km si kaç?
Eşim:160km
Bayan:numara versem görüşebilrmyz?
Eşim:tabi görüşebiliriz
Bayan:05........
Sonra eşim aramış bayan açmamış watsap tan msj atmış 'şuan mesaideyim ben arıycam tarzı bişey yazmış..
(bu kısmı eşim anlattı bunları silmiş)
Öğlen aradı gevşek gevşek konustu inanın abartmıyorum araba kaç km diyor oysaki sordu özellikleri yazıyor tekrar soruyor falan filan üst üste susuyor tamam diyor soruyor eşim de tek tek cevap verip kapadı teli..
Buraya kadar sorun yok sorun şu ki eşim watsap tan gelen mesajı ve kadını aradığı arama kaydını silmiş.
Hemen a.eadan baktım konuşma yok.. Ama neden sildi madem
Çok sinirlendim surat asıp niye sildiğini sordum sen yanlış anlarsın diye sildim watsap tan yazdı arama var sorun çıkmasın diye sildim dedi inandım mu evet çünkü konusulmamış ama sizden fikir almak istedim
yanlış anlarsın diye sildim w
Sizi tAnıdıgı için korkudan silmişMerhaba hanımlar,
Kafama takılan bir olay var. Eşim arabamızı satmak için ilan verdi bir internet sitesine bir bayan mesaj atmış
Bayan:aranın km si kaç?
Eşim:160km
Bayan:numara versem görüşebilrmyz?
Eşim:tabi görüşebiliriz
Bayan:05........
Sonra eşim aramış bayan açmamış watsap tan msj atmış 'şuan mesaideyim ben arıycam tarzı bişey yazmış..
(bu kısmı eşim anlattı bunları silmiş)
Öğlen aradı gevşek gevşek konustu inanın abartmıyorum araba kaç km diyor oysaki sordu özellikleri yazıyor tekrar soruyor falan filan üst üste susuyor tamam diyor soruyor eşim de tek tek cevap verip kapadı teli..
Buraya kadar sorun yok sorun şu ki eşim watsap tan gelen mesajı ve kadını aradığı arama kaydını silmiş.
Hemen a.eadan baktım konuşma yok.. Ama neden sildi madem
Çok sinirlendim surat asıp niye sildiğini sordum sen yanlış anlarsın diye sildim watsap tan yazdı arama var sorun çıkmasın diye sildim dedi inandım mu evet çünkü konusulmamış ama sizden fikir almak istedim
Günlerdir Bdv aldatılmaktan ve güven sorunundan geçilmiyor. Anlamadım gitti...Ay içime fenalıklar geliyo artık, bdv mi bulandırdı bu kadınların aklını bukadar?
Niçin herkes eşinden şüphelenir oldu?
Hiç okumasammı diye düşunmeye başladım, insanın psikolojisi bozuluyor bi yerden sonra..Günlerdir Bdv aldatılmaktan ve güven sorunundan geçilmiyor. Anlamadım gitti...
Hiç okumasammı diye düşunmeye başladım, insanın psikolojisi bozuluyor bi yerden sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?