Eşim bir işmi karıştırıyor?

Çok fena tespit yaparım :)

Sorsaydın o zaman.. Watsap ta ç. İçi diye ahali aldatılıyorum koşun yetiştin vah tüh kele demeyin o zaman :) :) :)
Ikizler burcu falanmisiniz?? Bir sakin bir atarli tepki veriyorsunuz. Neyse..

Bana da aynı şekilde yazdı önce kale almadım şimdi tiye alıyorum

Ben bir şey olduğunu sanmıyorum.

Ama içinizi çok gıcıkladıysa bu durum takip edin madem. Yalnız cidden kendinizi eşinize karşı da doldurmayın. Mutluluklar dilerim :)

benm yorumumu alıntılayınca bende doğal olarak cvp verdim size ordan burdan toparlyıp size laf sokmaya gelmedim..
çokta önemli bir mevzu değil allah korusun diyorum.

Tuttum bunu kale almadım tiye aldım oo yeah,oldu o zaman bana müsaade daha konum aktif Ban yemeyeyim bir de hakkaten özür dilerim dalga geçenlere kizarken ben yapmışım farkında olmadan,affınıza sığınarak konunuzdada çıkıyorum kapıya kadar eşlik etmenize gerek yok,ben giderim hayırlı akşamlar efenim. Diğer yorumlarim alıntıların içinde kalmış sana zahmet oraya giriver.

çok özür diliyorum ama konuşma şeklinize kahkaha attım samimi ortamda bende böyle kouşurum

benm yorumumu alıntılayınca bende doğal olarak cvp verdim size ordan burdan toparlyıp size laf sokmaya gelmedim..
çokta önemli bir mevzu değil allah korusun diyorum.
Alıntılama sebebinizin ucu bana dokununca ben de sizi alintiladim neyse gidiyom ben var mı istediğin bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…