- Konu Sahibi Dilara55333
-
Dun ayni konuyu acan siz mi bu yorumu yapiyorsunuz??İnandiniz ama fikir istiyorsunuz yinede,boşanın madem. Hayırlı işler bol kazançlar.
Fark var o eşine sormuş inanmış mesela ben eşime sorsam ve ikna olsam konu acmazdim aman bana ne,hayır kötü mü biseyde demedim ne bu saldırganlık hayirdir.Dun ayni konuyu acan siz mi bu yorumu yapiyorsunuz??
Dalga gecer gibi cvp yazmissin. En azindan bugun ki konuda ele alinir bir durum var senin konun gayet gereksizdi kimse de dalga gecmedi..Fark var o eşine sormuş inanmış mesela ben eşime sorsam ve ikna olsam konu acmazdim aman bana ne,hayır kötü mü biseyde demedim ne bu saldırganlık hayirdir.
Özür dilerim valla kasıtlı değildi inandım deyince ne yazacağını bilemedim.Dalga gecer gibi cvp yazmissin. En azindan bugun ki konuda ele alinir bir durum var senin konun gayet gereksizdi kimse de dalga gecmedi..
Ben konu sahibi degilim ona soyleyin.. benim gozume carpti diye soyledim. Sert tepki verdiysem kusura bakmayin..Özür dilerim valla kasıtlı değildi inandım deyince ne yazacağını bilemedim.
tespite gelBunu diyen sizmisiniz? Dün aldatılıyorum yetişin ahali diye konuştu açıp konu ile başlığın alakası olmayan yazınızı okudum siz iyi iş yaptınız demekki..
Benim konumla ne alakası var la,bir ben mi farkedemedim? Kadın net bir şekilde sormuş konuşmalar nerde diye adam yanlış anlarsın diye sildim demis,kadında inanmis.tespite gel
Okumuştur,ulusa mı sesleneyim?Ben konu sahibi degilim ona soyleyin.. benim gozume carpti diye soyledim. Sert tepki verdiysem kusura bakmayin..
masumane yazmamışsınız kabul edin öncelikle.. kinaaye içeriyordu kazı çevirdiniz ama kimse yutmadı..Benim konumla ne alakası var la,bir ben mi farkedemedim? Kadın net bir şekilde sormuş konuşmalar nerde diye adam yanlış anlarsın diye sildim demis,kadında inanmis.
Benim konumda ise ben sormadım hala daha ortada bir açıklama yok kimle yazistigi bile belli degil bu konuyla bir tutuluyor vay anasına tespit tespit olsa bariii olsa bariii,Bursa olay var gidişat var Sonuc,bende hepten bilinmezlik neyse gerilmeyeyim zira sinirlerimi burda harcıyorum adama bır şey kalmiyor. Hayırlı akşamlar efenim kendinize iyi bakın.
Ikizler burcu falanmisiniz?? Bir sakin bir atarli tepki veriyorsunuz. Neyse..Okumuştur,ulusa mı sesleneyim?
kız ben ikizlerim :)Ikizler burcu falanmisiniz?? Bir sakin bir atarli tepki veriyorsunuz. Neyse..
Oy,ne diyim konu sahibi Allah benim belamı versin nerden yazdım bilmem,hakkını helal et gerçekten helal et ama valla gerginim bugün yazmış gecmisim kırdıysam affet.masumane yazmamışsınız kabul edin öncelikle.. kinaaye içeriyordu kazı çevirdiniz ama kimse yutmadı..
hayırlı işler sizde belki inanmayı seçersiniz kimbilir..
iyi geceler.
Kovayim ben,benim nikahı altında bulunduğum insan evladı ikizler.Ikizler burcu falanmisiniz?? Bir sakin bir atarli tepki veriyorsunuz. Neyse..
Duygu durumu genelde dengesiz olur ya ikizlerin bir ani bir anini tutmaz kotu bisey degil yanikız ben ikizlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?