Eşim bir işmi karıştırıyor?

Bence esin dogru söylemis Bunda garip bisey göremedim ilanda belirtilmis olabilir. Ben sahszen arabanin özellikleri tekrarda sorarim cevapi celisiyormu diye.
Yani bosu bosuna huzurunu kacirma bisey yapacak olsa herhalde senin yaninda tel görüsmezi yapmaz

Bu aralar bende araç bakıyorum x marka y model diyelim
10 tane y model çıkarıyorum hepsinin yıl ve km leri farklı
Sürekli arayınca insan o an aklında tutamıyor bende soruyorum kaç km ydi? Kaç modeldi ?
Ya da bazen net cevabı telefonda veriyorlar ilanda başka yazıyor
Burada bence yanlış düşündünüz
Kimse araba almak için aradığı telefonun diğer ucundaki adama araba meselesinden yürümez

En fazla notere mini eteği ile gider araba başında son bi pazarlık şansını dener

Fark var o eşine sormuş inanmış mesela ben eşime sorsam ve ikna olsam konu acmazdim aman bana ne,hayır kötü mü biseyde demedim ne bu saldırganlık hayirdir.
Dalga gecer gibi cvp yazmissin. En azindan bugun ki konuda ele alinir bir durum var senin konun gayet gereksizdi kimse de dalga gecmedi..

Benim konumla ne alakası var la,bir ben mi farkedemedim? Kadın net bir şekilde sormuş konuşmalar nerde diye adam yanlış anlarsın diye sildim demis,kadında inanmis.
Benim konumda ise ben sormadım hala daha ortada bir açıklama yok kimle yazistigi bile belli degil bu konuyla bir tutuluyor vay anasına tespit tespit olsa bariii olsa bariii,Bursa olay var gidişat var Sonuc,bende hepten bilinmezlik neyse gerilmeyeyim zira sinirlerimi burda harcıyorum adama bır şey kalmiyor. Hayırlı akşamlar efenim kendinize iyi bakın.

masumane yazmamışsınız kabul edin öncelikle.. kinaaye içeriyordu kazı çevirdiniz ama kimse yutmadı..
hayırlı işler sizde belki inanmayı seçersiniz kimbilir..
iyi geceler.

masumane yazmamışsınız kabul edin öncelikle.. kinaaye içeriyordu kazı çevirdiniz ama kimse yutmadı..
hayırlı işler sizde belki inanmayı seçersiniz kimbilir..
iyi geceler.
Oy,ne diyim konu sahibi Allah benim belamı versin nerden yazdım bilmem,hakkını helal et gerçekten helal et ama valla gerginim bugün yazmış gecmisim kırdıysam affet.

Size gelince size ne oluyor?Yukarılarda özür diledim tamam dedim yazmışım dedim dün ki konumu okuduysaniz dün uzak geçmiş değil hala var bir gerginlik anlamanız gerekirdi ki konumdan haberiniz varmis,hayırdır gülüm napayım pankart mı açayım öküzüm ben diye üstüme geliyorlar diye aglayacam ama ağlamam ağlamak bana göre deel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…