Eşim bir ortakla dükkan açacak ve benim tereddütlerim var. Fikrnize ihtiyacım var...

Ciddiye alıp yorum yaptığınız için çok teşkkür ederim, ortak lafnı duyunca kestirip atmadığınız için. Öncelikle hemen git dükkan bak demiş demesine ama oda araştırmış bikaç yer bugünde gelmiş eşimin yanına beraber gidip bakmışlar. Eşine gelince evet onu bende düşündüm ama eşim kadının vakti yok diyor kendi petrol ofislerinin muhasebesini tutuyormuş eşide 2-3 yerin gelemez yani diyor. Ama bilemeyiz tabiki. Bende eşime bi büyüğe danış dedim, ama inanın ben hiç bu konuya dahil olmak istemiyorum ya. Sanırım bende anksiyete bozukluğu var tedavi olmayı düşünüyorum düşünün okadar takıntılıyım yani bide bu konuya kafa yorarsam içinden çıkamam. Nasıl olsa ne uzuyoruz ne kısalıyoruz, burdada maddi bi kaybımız olmicak gibi görünüyor bikerede düşünme riske gir diyorum kendime. Çok sıkıntı yapıyorum ama orası kesin.

20 kişiden 5 tanesi sizin gibi yazmış olsaydı içim rahat girerdim bu işe. ama herkes ortak lafını duyunca arkasına bakmadan kaçmış malesef. ben bi kaybımız olmayacak diye riski göze alıyorum ama benim anlayamadığım bi risk varmıdır bilmiyorum. sonuçta ticaret bu. ama ne uzuyoruz ne kısalıyoruz böylede. işin ucunda bütün birikimim olan altınlarımı riske etmekte vardı. ona cesaret edemiyoruz, bari buna cesaret edelim diyorum ama, işte...

O kadar güvensiz bir millet olduk ki....ne iyiye ne kötüye güvenemiyoruz...bence besmele çekip başlayın...kaybedecek birşeyiniz yok...ticarette risk almadan ilerleyemezsin...bu genç yaşta olursa olur böyle işler... yaş ilerleyip çoluk çocuk olunca, elindekini hiç riske edemiyor insan....iyi düşünün iyi olsun....

Aynen katılıyorum...bi yerden başlamak lazım

desteğiniz için çok teşekkürler. böyle şeyler duymaya ihtyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…