Eşim birisiyle hakli ya da haksiz hicbir tartismamda yanimda olmuyor aslinda erkekler ile bile zaman zaman tartissam mekani resmen terkediyor

Yani bana medeni ve doğru gelen kavgadan uzak durmak, tüm meseleleri anlayış ve sakinlik içinde çözmektir. Ben bu erkek tipini güçlü be cesur buluyorum, çünkü herkes öfkesine yenik düşer, dayılanabilir ama herkes öfkesiyle başa çıkamaz. Yani eşinizin değişmesi gerekmiyor kısaca, kendisi normal bir insan. Benim gibi toplumun bazı insanlarının da onayladığı biri. Sadece size uymuyor, sizin için değişmesi hoş olmaz bence nasıl siz onun için kavgadan kaçınan biri olmaya çalışmıyorsanız…

16 senedir eşimin nerdeyse kimseyle kavga etmediğini görmedim desem. Ama ben hemen sinirlenen birisiyimdir genede esimin yanında sakin olurum çünkü eminimki benim için kavgaya karışır i yüzden kavga veya tartişmaya girmem onun yanında demek istediğini ben anladım

Eşiniz olgun bir insanmış ama şu attığınız başlığa istinaden sizin için aynısını diyemeyeceğim.

Aslında o kadar anlatmak istediğimi anlatmışsınız ki kavgacı olmak değil olay yanında görememek ve sürekli kavga eden tartışan biri değilim ama insan eş dost yani bu eş ile değil sırf ben çok sevdiğim birinin olaydaki yerine bakmam direk yanında olurum ama toparlayıcı ama kavga ederek gerekirse

E tartışmaya girse siz çekecekmişsiniz zaten sorun ne bu çeşit dağ ayılarından cidden hoşlanan var mı ya ayrıca siz niye sürekli olay çıkarıyorsunuz konuşarak anlaşamıyor musunuz

Haksızsanız , haksızken sizi bir başka insanın savunmasını beklemeniz çok garip.

Hatalı olan kim olursa olsun, haklı kimse hakkı ona teslim edilmeli ; doğrusu bu zaten.
Beklenen şey aslında savunma değil yanında görmek illaki kavga ederek değil ama yapıcı ama yıkıcı ama yanında görmek. Mesela sen tartışırsin diyelim haksızsın neyse ya uzatmaya gerek yok sen yanlış anladın, kardeşim sende bak işine gibi haksizsam da destek olucu tavır kastettigim

Onlar da haklı bu bakımdan bakınca belki bizler daha fevriyiz ufak tefek şeyleri büyütmek konusunda bunu kabul edebilirim

Sürekli kavga mı ediyorsunuz?
Evet sabah öğlen akşam mutlaka hatta gece yarısı falan da kalkıp mutlaka kavga yaşam biçimim. Sorduğum sorudan cikarttiginiz sonuç bu mu sürekli kavga edem biri mi olmalıyım 20 senelik evliyim 3 ayda üç kere kavga etmiş degilim

sende bak işine!
bu bile kavgayı yükseltme lafıdır
erkek kavgası maalesef buralarda ve dünyanın bir çok yerinde tehlikeli boyutlara gelebileceği için dikkat ederim ben
benim eşim de maalesef pasif ve kavga sevmez.. o üzülmesin gerilmesin diye özellikle yanımdaysa dikkat ederim.

siz buna dikkat etmiyor musunuz?

Her gün haberlerde ne cinayet haberleri izliyoruz okuyoruz. Ufak bir ne baktın kavgasından 2 ailenin ocağına ateş düşüyor. Bir kavganın boyutunun sonunda bir cenaze bir hapishane hiç uzak değil. İnsanımız gergin kavga boyutu çok rahat başka boyutlara çıkabiliyor. Eşinizin kesinlikle size destek olması gerektiğini düşünüyorum ve bu konuda hak veriyorum ancak dışardaki insanlarında barbarlığı ve gaddarlığını düşününce sizinde biraz daha sakin olmanızı öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…