Eşim birisiyle hakli ya da haksiz hicbir tartismamda yanimda olmuyor aslinda erkekler ile bile zaman zaman tartissam mekani resmen terkediyor

Neden sürekli insanlarla tartisiyorsunuz neden eşiniz sürekli sizi savunsun. On küsur senelik evliyim hiç böyle bir durum yaşamadım da ondan anlayamıyorum kusura bakmayın. Birtek kayinvalidemle tartışmalarım oldu eşimin arkamda durmasını gerektirecek dışarda özellikle İstanbul'da sokaklarda trafikte insanlar çok agresif oluyor eşimde dahil, ben haklı bile olsa ortamı yumuşatmaya çalışan taraf oluyorum tartışma çıkmasın diye. Diğer türlü hayat çok yorucu olmuyor mu

Ne gibi bi tartışma mesela kiminle??

Tartışmacı bir tipseniz ben de kaçardım. Meseleler ne oluyor bilmiyorum ama dışarıdan itici görünüyor devamlı tartışanlar.

"Eşim birisiyle hakli ya da haksiz hicbir tartismamda yanimda olmuyor aslinda erkekler ile bile zaman zaman tartissam mekani resmen terkediyor"

ssevdam Sizin 3 çocuğunuz yok mu ? Çok genç ve hayat tecrübesi çok az olan bir kadın olmadığınızı sanıyorum.

İnsanlar: haklıyken dahi tartışma çıkarmadan , hakkını almanın yollarını aramalı ve tercih etmeli.

Sizse , haklı veya haksız olmanıza bakılmaksızın; eşiniz sizin için tartışmaya girsin istiyorsunuz.

Gerekirse, eşinize engel olmayı istediğinize göre ; hayal ettiğiniz sözel tartışma değil de, eşiniz sizin için fiziksel olarak kavga etsin istiyorsunuz.

Günün birinde, siz kendi hayalinizi yaşayacaksınız diye ; eşiniz fiziksel bir kavganın ortasına düşer ve zarar görürse ne olacak ?

Eşiniz, ailesi ve çocuklarını düşünen sorumlu bir insan davranışı sergiliyor. Umarım siz de kendi davranışlarınızı gözden geçirirsiniz.

Son düzenleme:
bence kavgacı bi yapınız var, eşinizde tam tersi . eşim kavga etse utanır kaçarım . kavga sevemem korkaklık değil bu . ama kavga edildimide çok kötü olabilirim . zaten kavga için ciddi anlamda sıkıntı olmalı .

Beni savunsun istemem. Karışırsa kızarım. Ama eş tartışma yaşarken mekanı terketmeyi garip buldum. Eşim tartışma mesela, ben mekandan gitmem ama velisi gibi müdahil de olmam.

Beni savunsun istemem. Karışırsa kızarım. Ama eş tartışma yaşarken mekanı terketmeyi garip buldum. Eşim tartışma mesela, ben mekandan gitmem ama velisi gibi müdahil de olmam.

Sürekli eften puften şeylere kavga çıkarıyorsa eş bence utanıp mekanı terkedebilir

Kavga var kavga var.
Annesiyle kavga ederseniz çekimser durur.
Çok sık kavga ediyorsanız ne yaparsa yapsın diyor olabilir.
Bir çok sebebi var.
Şunca yıllık ömrümde dik bir insan olsam bile kavga etmek yerine üslubumca eleştirir, gerekli yere şikayet ederim.
Kimsenin de benim için kavga etmesini beklemem.

Belkide çok kavgacı birisiniz.. Eşiniz illallah demişki ortamları terk ediyor.

Muhtemelen bıkmış agresiflikten. Belki sizle alakalı belki büyüdüğü ailede çok fazla tartışmaya tanık olduysa huzurunu bozuyordur. Bence siz de bir hanımefendi olarak sakin kalmayı öğrenin.

12 senedir eşimle birlikteyiz. 8 senedir de evliyiz. Hiç böyle bir durum yaşamadık kiminle neden kavga edeyim yahu? O yokken bir kaç kere bebek arabasıyla beklerken asansöre zıplayan saplara laf söylemişimdir, bir de ben sırada beklerken önüme giren bir kaç mala onun dışında tam olarak ne için kavga ediyorsunuz?
Eşim insanlarla kavga eden biri olsa inanılmaz rahatsız olurum.

Adamın karakteri buymuş demekki. Her insan bir değil sonuçta.

Kavga dan kaçan erkek korkak değil akıllıdır kavgacılarda yarım akıllıdır sen kimsin huleyyn le artisleştigin kavgada cinayetle bitebilir geriye sönmüş ego pişman bir sen kalır ölen kişi karşı tarafta olsa aynı sizden de olsa aynı aklınızı başınıza alında kocam neden kavgalardan kaçıyor girişmiyoru düşünücenize ben nasıl daha az kavga etmeden derdimi problemimi çözerimi araştırın

Şimdi burada hangi konuda tartışma çıkıyorda sizi korumuyor oda önemli tabi. Atıyorum siz yanlış bi şey söylüyorsunuzdur utanıyordur davranışınızdan ya da üslubunuzdan ama karşı taraftan bi hoş görülmeyen tavır alıyorsanız ya da siz laf sokuluyorda susuyorsa haklısınız. Ben tartışmalarda eşlerin pek karışması taraftarı değilim özellikle de erkeklerin müdehale etmesi itici oluyor bir ara annem yan komşusuyla öyle büyük bir meselede değil bir konuda tartışıyorlardı hemen eşide girdi araya yemin ederim kadından çok konuşuyor mahallenin melahat abisi o kadar tiksindim ki adamdan sen niye karışıyorsun ki kadınların muhabbetine tartışmasına gel günümüze de katıl istersen dedim. Yani iş şiddete ya da küfür hakarete gelmediği sürece müdehale etmemeliler bence. Ancak adam senin kadınlığına laf eder hassas noktandan vurur sürekli öyle tipler çoktur bizim akrabalarda o zaman haklısın. Bende çok korkak birini istemem gidip ağız burun kırmasın ama susturmasını bilmeli zira insanlarda şu var sen aslında alttan alırsın aman neyse dersin oysa bunu korkaklık olarak görür daha çok üstünüze gelir. Ben kendimi savunuyorum çok şükür eşe sevgiliye gerek kalmıyor gerçi tüm sülale sus pus oluyor ben gidince o ayrı Ha son olarak mekanı terk etmesi saçmaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…