- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
- Konu Sahibi Kedilerannesi
-
Allah aşkına yüz vermeyin söyle erkeklere ya ne paralar kaybetmiş hala aciyorsunuz kendinize acıyın bence kendinizi onun yerine koyun karsin9zda size tepki göstermeyen bir eş olduğu zaman naparsiniz asla vazgeçmezsiniz bu davranıştan ve devam edersiniz eşiniz de aynen öyle yapıyor.Ben uyuyordum sabaha karsi gelip soyledi cok kotu oldum kirildim aglamaya basladim onun haline de cok acidim caresizdi
Siz eşinize değil, kendinize üzülüp acıyın arkadaşım.Ben uyuyordum sabaha karsi gelip soyledi cok kotu oldum kirildim aglamaya basladim onun haline de cok acidim caresizdi
Toplam simdiye kadar idda ve bu oyun icin ne kadar para harcadi basindan ihtibarenÇocuğumuz şuan olmuyor zaten. Borçları ödeyip ameliyat parası biriktircektik ameliyat olcaktı eşim çocuk için ama o parayı gözünü kırpmadan kaybetmiş
Çocuğumuz şuan olmuyor zaten. Borçları ödeyip ameliyat parası biriktircektik ameliyat olcaktı eşim çocuk için ama o parayı gözünü kırpmadan kaybetmiş
Paikologu aradım bugün randevu alacağım kendisi de dedi zaten kurtar beni bu illetten dedi elimden geleni yapıp ona destek olmak istiyorum ama bi taraftan çok kızıyorum. Kaybettiği paralar elimizde olsa ev almıştık şimdiye. Evliliğime borçlu girdim bütün altınlarımı harcadık para olmayınca. Kendisi çok iyi kazanıyor ama 5kuruşun hesabını yapıyoruz ben de asgari ücretle çalışıyorum yine yetmiyor. Evimizde bereket kalmadı bu yüzden gelen para gidiyor.
İnanç kısmını çok dedim haram para istemiyorum ben dedim ama haram gözüyle bakmıyo saatlerimi harcıyorum emek harcıyorum karşılığını alıyorum diyordu. Yeniden yatırırsa ilerde diye korkuyorum çoluk çocuk olsa daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?