eşim boğazımı sıktı

başladım canım yemek yapmaya
bilgisayarım mutfakta
bebişimde uyuyo şansıma tavsiyelerinizi arkadaşça yorumlarınızı inanın uygulicam

teşekkür ederim
yorumlarınız benim için çok değerli
sizler iyiki varsınız
insanız sonuçta dilin kemiği yok

Aradı öğlene menenem yap gülüm dedi
inanın bana hiç küs yatmadım ben bu güne kadar .
offf dün akşam neydi öyle yaa .
eşim ve ben hiç olgun davranamadık

Mevzuyu bilmediğim için yorum yapmayım, sevindim aranızın düzelmesine. Ne olursa olsun, boşanmayı düşünmüyorsan sürtüşmeyi uzatmayacaksın bi faydası olmuyor.

canım yaa severek evlendik diyorsun.. ne olursa olsun yürekten seven insanlar bir birlerine bırak tırmalamayı ,boğazını sıkmayı ,kötü söz bile söylese ciğerine batarrr

yani anlamış değilim.. sevgınızı gözden geçirin bence öncelıkle..
özür dileyin ,erdemlik sizde kalsın..

canım barışmışsınız :) sevindim.. aman dikkat edın dediğin gibi dilin kemiği yok.. sonradan pişman olacak şeyler yapmayın,lafınızı belli etmeyin :)

mutluluklarrr

afferim sana örnek anne

canim bende öyle severim :26:

ama benim kocisinde bir huyu var her yanindan gectigimde yapistiriyor bitane totoya

ama ne yapistirma birde dislerini sika sika :18:

ay bende bazen sinir oluyorum kiziyorum

ama bakiyorum kirilirsa hemen aliyorum gönlünü

o sana gülüm sen ona aşkım balım siz birbirinizin boğazını sıkarken o ağlayan bebeğin ruh hali ne durumda acaba bebektir unuturmu diyeceksin VİCDANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN koca egolarınızı kenara bırakın yada bebek doğurmayın yada ne haliniz varsa görün

bu ne simdi

olan olmus ölsünlermi yada cocugu evlatlikmi versinler

esinizi tirmalarsaniz oda bogazinizi sikar
etkiye tepki
kavgalar olabilir ama söyleneck sözlere cok dikkat edilmesi lazim
zira sözler hep akilda kaliyor
ve hic unutulmuyor
siz eve gelince yanasin
özür dileyin onunda özür dilemesini saglayin
ve bir daha olmayacak vs
ki zatan bundna sonrada saygiyi elden birakmayin derim
hep öyle gider yoksa

ben bunu yazarken barismissiniz zaten
cok sevindim
hayatinizin tadini cikarin
birbirinizi kirmayin

Son düzenleme:

Size vereceğim en güzel cevap şu: ben bebeğimin ağlamasından ve yaşadığım tartışmanın vermiş olduğu utangaçlıktan dolayı
konu açtım. öfke kontrolümü ilk kez sağlayamadığımdan bahsettim yazımı düzgün okuyun ona göre eleştiride bulunun. ayrıca sizin gibi yorumlar geleceğinide biliyordum. Anneliğimden eşliğimden velhasılı insanlığımdan utansaydım ulu orta biryere konu açmazdım kimsedende fikir istemezdim.
Bebek doğurmayın demişsiniz siz kim oluyorsunuzda bana bunu söyleyebiliyorsunuz.
bana şunu deseydiniz sen nasıl öfkene hakim oamazsın nasıl böyle sinirlenirsin kocamna kadınsın daha ağır başlı olmalıydın diye amenna derdim haklısınız. ama BEBEK DOĞURMAYIN demek ne demek! sizi yorum yaparken veya eleştiride bulunurken saygıya ve empatiye davet ediyorum...

karşılıklı gerilmişsiniz iyi olmamış ama barışılmış neyse
eşin yemeğe geldi mi bilmiyorum
iyi geçer inşallah
sonra bize yazıver canım

Bu arada son gelişmeleride yazayım
eşim öğlen eve geldi dün akşamın mevzusunu hiç açmadım o açana dek
ardından kahve içerken bana bazı kararlar aldığından bahsetti
bunlara sende uy dedi yaptıklarımdan utandım ama sende sınırı çok aştın dedi.
bende hoşlanmadığı şeyleri açık açık söyledi. ardından ben konuştum anlattım
onda hoşlanmadığım bazı tavırları. aynı ortamı paylaşıyoruz zaman zaman aile arasında sürtüşmeler olabilir ama
bundan sonra haniz sinirliysek çekip gidelim odadan dedi.
buna benzer bazı konuşmalar oldu . şu an tabi dün gecenin etkisi hala üstümüzde bir anda gülllük gülistanlık olamayız belki ama
en azından konuşabildik anlayabildik birbirimizi.

arkadaşım bu ne demek şimdi
ne kadar yapıcı bi mesaj olmuş tebrik ediyorum seni
anladığım kadarıyla küçük bebeğin var sen kocanla sürekli güllük gülistanlıksın herhalde
tövbe tövbe

Ya ben bu tarz bir tartışmayı tekrar yaşamamak adına konu açıyorum , sinirli veya kırgın halimle doğru davranışlarda bulunamam belki diye insanlardan fikir alıyorum ama biri çıkıyo bebek doğurmayın diyo.
bu ne hadsizlik. bunu yazan insan bir melaike galiba hayatından hiç öfkesine yenik düşmeyen .
özellikle evli bayanlara soruyorum ilk defa olan bu tarz bir tartışmanın olmaması için neler yapayım diye
biri çıkıyo çocuk doğurma diyo.
Merak etmeyin ben kendimi kocama adanmış bir damızlık olarak görmüyorum. hayırlı bir evlat yetiştirmeye çalışan ANNE olarak görüyorum.
Eleştirilere açığım hatalarım söylensinki yapmayayım ama eleştirrken kullandığınız tabirere dikkat edin

Son düzenleme:

konu sahibesi,
Burdaki bazı yorumlar canınızı sıkabilir.
Siz bu bazı yorumlarada kafayı takıp canınızı sıkmayın.
Ailenize odaklanın.
Eşinizle ilgilenmeye devam. Güler yüz tatlı dile devam inşAllah.

İnşAllah herşey hayırlısıyla gönlünüzce olur.

Yani geçmiş olsun ama tüylerim diken diken olarak okudum başını da sonunu da. Hangi öfke sizi o noktoya getirdi, hangi noktada eşiniz menemene geçti? Tabi ki kavgalar uzamasın etmesin falan ama bazı şeylerden bu denli kolay da bahsedilip bazı şeyler bu kadar kolay sineye çekilmesin. Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz, insanların başlarına, özellikle de kadınların başlarına neler geliyor artık. Evlilikte sevgi önemli elbet, ama karşıdakine saygı ve özsaygı da yitirilmemesi gereken şeyler bence... Size geçmiş olsun.

Eskisi gibi olmak ve eşimle aramızda oluşan bu kırgınlığı ortadan kaldırmak için emin olun tavsiyeleriniz
hep aklımın bir köşesinde olucak. galiba henüz toyum. evlenmek çocuk sahibi olmak bizi bir anda olgunlaştırmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…