eşim boğazımı sıktı

öncesinde ne oldu bilmiyorum ama buraya yazdıklarınıza göre hatalı olan taraf sizsiniz,eşinizin boynunu tırmalamakta ne demek?karşınızdaki en sakin adam bile olsa savunma gereği duyacak kendini bu durum karşısında,siz sinirinizin kurbanı oldunuz bebeğinizide buna alet etmiş oldunuz bilmeyerek yapacagınız tek şey arayıp özür dilemek ve konuşmak

Son düzenleme:

Eve haklısınız bir anlık öfke nelere maal olabiliyor.
tartışma dün akşam saat 8 gibi yaşandı
bugün sabah konumu açtıktan sonra burdaki hanımefendilerin tavsiyeleri doğrultusunda
özür mesajı attım ardından eşim bana döndü ve meseleyi öğle yemeğinde konuştuk.
Belkide ilk olduğu için bu kadar hızlı kapattık bilemiyorum
üzerinde durmalımıydık :26:

Aradım sabah özür diledim
Oda öğle yemeğine geldi
kafasında bazı şeylerin olduğundan bahsetti konuştuk bi daha olmasın filan diye

barıştığınıza sevindim daha sakin olmaya çalış canım anladığım kadarıyla eşin hatasını fark eden biri birçok erkek gibi sadece kendini haklı görmüyor bu bile bir erdem.ikinizde umarım bundan sonra daha kontrollü olursunuz

eşler arasında en mühim şey iletişim her ailede mutlaka tartışma kavga olur....önemli olan bunu açık konuşarak halletmek...karşılıklı olarak birbirinzde hoşnuza gtemeyn şeyleri konşmanız çok ii bişy..benim eşimde sağolsun öle ama burda öle şeyler varki eşinzle konuşabilmek bile bi nimt erkekler genelde arkasını dönp gidiyo yada bi özrle kapatıyo yani kısacası açık konştuğunuza gre meseleleri tırmalama ve boğaz sıkmayla değil konuşarak halledebileceğiniz ortada tabii sinirliyken bi taraf susmayı denemeli konuşma,yatıştıktan sonra olursa daha verimli olur diye düşünüyorum ve tecrübe ile sabit 8 yıllık evli biri olarak....

bence durmamalisin

cünkü senin anlattiklarindan anladgim kadari ile iki tarafloi bir olay gelismis

bundan sonra o raddeye gelmemeye bak canim

ha ama esin bunu hep yapiyorsa öldürürüm keserim tarzi bir adamsa o ayri

İki gönül bir olunca, herşey güzel olur.
Hataların farkına varmakta güzel.
Ama bu tarz hataların tekrar edilmemesi için de çabalamak gerek.
Şu fani dünyada kırmayın birbirinizi.

Birbirinizi sevmişsiniz, evlenmişsiniz hamdolsun. Birde bir evladınız olmuş. Ne mutlu size ki bir yuvanız var.
Bu yuvayı en güzel şekilde sürdürmek te sizin çabalarınız ve dualarınızla gerçekleşir.
Hem sizin hemde eşinizin.
Birbirinizi hep sevin sayın, inşAllah evladınız da vatana millete insanlığa hayırlı birey olarak yetişir.

Bazen sıfırdan başlamak gerek yeniden başlamak için. Bu olumusuz durumun da motivasyonunuzu kırmasına müsade etmeyin bence. Olmuş bitmiş. Birdaha olmaması için zaten niyet ettiiniz inşAllah.
Üzülmeyin. Bundan sonrası için önünüze bakın. Daha iyi olması için de Dua yı sakın ihmal etmeyin.
Çunki Allahın yardımı bizler için çok mühim.

bence durmamalisin

cünkü senin anlattiklarindan anladgim kadari ile iki tarafloi bir olay gelismis

bundan sonra o raddeye gelmemeye bak canim

ha ama esin bunu hep yapiyorsa öldürürüm keserim tarzi bir adamsa o ayri

Daha önce bana el kaldırmak gibi fiziksel bir şiddeti olmadı
Bu zaman kadar tartışmalarımızda dahi dün geceki kadar yaralayıcı konuşmamıştı..
ben 3. 5 yıldır tanıyorum onu.
Hani derlerya hep bir kere kalkan el hep kalkar artık diye o durumdan korktuğum için başlık açtım..
Kendi adıma hatalarımın farkındayım ama işte burda zaman zaman okuduğum olumsuzluklardan etkilendim.
Bundan sonra pireyi deve yapmicam bende
umarım eşimde eskisi gibi olur da bu olay silinir kafamızdan

Hoş olmayan durumların üzerinde çok durulmasında ben bir faide görmiyorum şahsen.
Her iki taraf da üzülmüş. Bir daha tekrar etmemesi için benzer durumlarda neler yapılabilir diye ( farzı misal odayı terk etme gibi )çareler dahi düşünülmüş.

Uzun uzadıya konuşup şu güzel zamanlarda morallerinizi bozmaya gerek yok

insallah canim
daha kötü seyler yasatmasin Rabbim
olabiliyor bazen iste ne yapican yasandi artik sende esinin huyunu ögrenp ona göre hareket edicen

önemli olan barışmanız
gerisini takmayın
bundan sonra daha dikkatli olursunuz sorun olmaz

inşallah evliliğiniz boyunca bundan büyük kavga etmezsiniz.bazen evlilikte böyle tatsız şeyler oluyor ama alttan alamayıda bilmek lazim.bence dünü,bugünü unutun.eşinizde pişman olmuş baksanıza gülüm melemen yap dediğine göre. kendi suçunuda farketti demek.

yaptığınız hatanın farkında olmanıza, özeleştiri yapabilmenize, gururu falan bi kenara bırakıp özür msjı atarak, üstüne bi de menemen yapmanıza hayran kaldım :) belli ki o da pişman.. bundan sonrası sizin elinizde... madem karşılıklı konuştunuz, birbiriniz de görmek istemediğiniz şeyleri yapmamaya gayret sarfedeceksiniz.. ılımlı birisiniz belli ki, toparlanmanız çok uzun sürmez bence... :) bi daha böyle bi olay yaşanmaz inş...

her evlilikte olabilir tartışmalar , siz birbirinize şiddet uygulamışsınız.

hemde çocuğunuzun yanında korkmuş ağlamış yazık o yavruya çok yanlış..

inşallah bir daha anlaşamadığınız konularda hiç yoktan bu duruma gelmezsiniz.

siz birde annesiniz eşinizden daha ince düşünmeniz gerek, çocuğunuzu da..

işinize gelen yorumlara teşekkür gelmeyenlere tu kaka çok komik yaaa...sanki hakaret etmişim ...kardeşim ben senin bebeğini düşünüyorum sen ve kocan zerre umrumda değil .....erkek evladın varsa yarın oda karısının gırtlağına sarılır ne görürse onu işleyecek ilk mesajımın sonunda da ne demek istediğimi anlamayacağını tahmin ettiğim için ne haliniz varsa görün demiştim aynen devam sonuçta senin bebeğin onun adına çok çokkkkk üzgünüm geçmiş olsun bu arada haddini bil demişsin ya ben sana bir had bildiririm aklın durur ama yeri değil

ne kadar yapici olumlu bir insansiniz

Sizin açmış olduğunuz konuları bilmesem sizin tam bir örnek aile olduğunuzu düşünürdüm. ama neyse konu şimdi bu değil .
Bebeğimin şu anki psikolojisini lütfen siz düşünmeyin olur mu ? Zira ben Psikoloji üzerine yüksek lisans yapmış birisiyim.
Ama şu var ki burda doğumdan sonra yaşadıklarım ve aşamadıklarım hakkında çok şey paylaştım.Fikirler aldım. Herşey kitaplardaki gibi olmuyor diye.
Size şunu söyleyeceğim lütfen öfkenizi bana olan gıcıklığınızı tek bir seferde tek bir mesajda dökün ortaya konuşun anlatın rahatlatın kendinizi
Veya bana sunmak istediğiniz bir fikriniz varsa buyrun iletin .
sizce napmalıyım bundan sonra olan oldu ? ben en az zararla bunu aşmaya çalışırken toparlanmaya çalışırken siz beni dibe çekme gayreti içerisindesiniz.
Had bildirip aklımı bir durduracağınıza o güzel fikirlerinizden paylaşında aklım çalışsın biraz

ne kadar yapici olumlu bir insansiniz

Canım şimdi gecenin bu saati şu 7 sayfalık konumda birisi çıktı bana bunları söyledi diye
kafama taksam sinirlensem hem uykuma yazık hemde laf dalaşına girerken yoracağım parmaklarıma
Lütfen sende takılma bunlara
Sayfada bana yazılan yorumlara herşeyden önemlisi eşimle barışmama vesile olan yönlendirmelerinize
zaten minnettarım

yaşamayan bilemez evli ciftler olarak bazen pireyi deve yapıyoruz ama bişeylere sabır sabır sabır bazen kaldıramıyoruz buda bence onlardan biriydi severek evlendik bizde bizimde sournlarımız oluyor bazen çözemiyoruz oyle hadlere geliyoki insan kendni tanıyamıyor snrası tabiki üzüntü ama napacaksın sevdiğin adam ve cocukta var üstelik önce sen baslatmıssn gönlünü almaya calıs zaten stresli zamanındaymıssın iyice acıkla eminim eşinde anlayacaktır ama sinirli oldugunda vs. eşinin yanında olmamaya özen göster bi mesgale bul yoksa üstüne üstüne geliyo hersey ve patlayacak yer arıyosun. bekara karı boşamak kolay derler ya aynende öyle evlenmek kolay ama yürütmek zor ve günümüzdeki boşanma oranlarına bakacak olursak ooooooo. bebegin var büyütmeyin yavrucakta üzülmesin.umarım aranız düzelir.

Off çok zor bir geceydi zaten
hani bir bardak düşünün damlaya damlaya dolar taşarya bende dün akşam aynen öyle oldum galiba .
Çok ama çok yakışıksız bir durumdu :2:
Bir kadına yakışmayacak şekilde davrandım ben . ah bide bilsem niye böyle yaptığımı . Bir ağırlık var üzerimde atamadığım son zamanlarda .
ama eşimde sütten çıkma ak kaşık değil o da suçlu suçununda farkında .eğer ben tek taraflı barışsaydım ve bazı şeyleri ortaya döküp konuşmasaydık
yarın bir gün tekrarlanmayacağı ne malumdu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…