- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aslında dün gece derdimi sizlerle paylaşmak istiyordum ama o kadar şiddetli kavganın üzerine kendimde yazacak güç bulamadım.
Biz eşimle severek evlendik. bu güne kadar herkesin az çok kayınvalidesiyle eltisiyle olan sorunları bende yaşadım ve hepsini bertaraf etmeyi güçlü durmayı başardım. kii eşiminde istediği buydu zaten . Beni kadın meselelerine fazla karıştırma sana yapılan bir haksızlığa ağzını kapatma konuş diye. Bu süreçte ben çok yıprandım tabi ama asla boynumu eğmedim zayıflık ve rehavet göstermedim.
Dün akşam ki o seviyesiz tartışmamızın nedenide çok ama çok basit bişey. masada meyve yiyorduk ve bi anda olay uzadı ikimizde birbirimize hoş olmayan şeyler söyledik tabiri caizse dilimizle dövdük birbirimizi. Özel günümdeydim ve her ay olduğu gibi bu ayda çok zor ve sancılı geçiyordu. Sağolsun eşimde hiç anlayış göstermedi. her zaman haklı dahi olsam ne yapıp edip kendini masum çıkartabilen bir yapısı var. Herneyse ben onun boynunu tırmaladım o benim boğazımı sıktı . tek damla gözyaşı dökmedim sadece sinirimden kaskatı mosmor kesildim. Bütün bunlar bebeğimin önünde meydana geldi ve yavrum çok ağladı.
Şimdi ise sabah işe gitti. öĞlen gelicek misin diye aradım gelmicem dedi. bundan sonra napmam lazım bana fikir verin
Yani geçmiş olsun ama tüylerim diken diken olarak okudum başını da sonunu da. Hangi öfke sizi o noktoya getirdi, hangi noktada eşiniz menemene geçti? Tabi ki kavgalar uzamasın etmesin falan ama bazı şeylerden bu denli kolay da bahsedilip bazı şeyler bu kadar kolay sineye çekilmesin. Allah korusun haberlerde neler duyuyoruz, insanların başlarına, özellikle de kadınların başlarına neler geliyor artık. Evlilikte sevgi önemli elbet, ama karşıdakine saygı ve özsaygı da yitirilmemesi gereken şeyler bence... Size geçmiş olsun.
öncesinde ne oldu bilmiyorum ama buraya yazdıklarınıza göre hatalı olan taraf sizsiniz,eşinizin boynunu tırmalamakta ne demek?karşınızdaki en sakin adam bile olsa savunma gereği duyacak kendini bu durum karşısında,siz sinirinizin kurbanı oldunuz bebeğinizide buna alet etmiş oldunuz bilmeyerek yapacagınız tek şey arayıp özür dilemek ve konuşmak
Eve haklısınız bir anlık öfke nelere maal olabiliyor.
tartışma dün akşam saat 8 gibi yaşandı
bugün sabah konumu açtıktan sonra burdaki hanımefendilerin tavsiyeleri doğrultusunda
özür mesajı attım ardından eşim bana döndü ve meseleyi öğle yemeğinde konuştuk.
Belkide ilk olduğu için bu kadar hızlı kapattık bilemiyorum
üzerinde durmalımıydık :26:
Eskisi gibi olmak ve eşimle aramızda oluşan bu kırgınlığı ortadan kaldırmak için emin olun tavsiyeleriniz
hep aklımın bir köşesinde olucak. galiba henüz toyum. evlenmek çocuk sahibi olmak bizi bir anda olgunlaştırmayabiliyor
bence durmamalisin
cünkü senin anlattiklarindan anladgim kadari ile iki tarafloi bir olay gelismis
bundan sonra o raddeye gelmemeye bak canim
ha ama esin bunu hep yapiyorsa öldürürüm keserim tarzi bir adamsa o ayri
Eve haklısınız bir anlık öfke nelere maal olabiliyor.
tartışma dün akşam saat 8 gibi yaşandı
bugün sabah konumu açtıktan sonra burdaki hanımefendilerin tavsiyeleri doğrultusunda
özür mesajı attım ardından eşim bana döndü ve meseleyi öğle yemeğinde konuştuk.
Belkide ilk olduğu için bu kadar hızlı kapattık bilemiyorum
üzerinde durmalımıydık :26:
Daha önce bana el kaldırmak gibi fiziksel bir şiddeti olmadı
Bu zaman kadar tartışmalarımızda dahi dün geceki kadar yaralayıcı konuşmamıştı..
ben 3. 5 yıldır tanıyorum onu.
Hani derlerya hep bir kere kalkan el hep kalkar artık diye o durumdan korktuğum için başlık açtım..
Kendi adıma hatalarımın farkındayım ama işte burda zaman zaman okuduğum olumsuzluklardan etkilendim.
Bundan sonra pireyi deve yapmicam bende
umarım eşimde eskisi gibi olur da bu olay silinir kafamızdan
işinize gelen yorumlara teşekkür gelmeyenlere tu kaka çok komik yaaa...sanki hakaret etmişim ...kardeşim ben senin bebeğini düşünüyorum sen ve kocan zerre umrumda değil .....erkek evladın varsa yarın oda karısının gırtlağına sarılır ne görürse onu işleyecek ilk mesajımın sonunda da ne demek istediğimi anlamayacağını tahmin ettiğim için ne haliniz varsa görün demiştim aynen devam sonuçta senin bebeğin onun adına çok çokkkkk üzgünüm geçmiş olsun bu arada haddini bil demişsin ya ben sana bir had bildiririm aklın durur ama yeri değil
işinize gelen yorumlara teşekkür gelmeyenlere tu kaka çok komik yaaa...sanki hakaret etmişim ...kardeşim ben senin bebeğini düşünüyorum sen ve kocan zerre umrumda değil .....erkek evladın varsa yarın oda karısının gırtlağına sarılır ne görürse onu işleyecek ilk mesajımın sonunda da ne demek istediğimi anlamayacağını tahmin ettiğim için ne haliniz varsa görün demiştim aynen devam sonuçta senin bebeğin onun adına çok çokkkkk üzgünüm geçmiş olsun bu arada haddini bil demişsin ya ben sana bir had bildiririm aklın durur ama yeri değil
ne kadar yapici olumlu bir insansiniz
yaşamayan bilemez evli ciftler olarak bazen pireyi deve yapıyoruz ama bişeylere sabır sabır sabır bazen kaldıramıyoruz buda bence onlardan biriydi severek evlendik bizde bizimde sournlarımız oluyor bazen çözemiyoruz oyle hadlere geliyoki insan kendni tanıyamıyor snrası tabiki üzüntü ama napacaksın sevdiğin adam ve cocukta var üstelik önce sen baslatmıssn gönlünü almaya calıs zaten stresli zamanındaymıssın iyice acıkla eminim eşinde anlayacaktır ama sinirli oldugunda vs. eşinin yanında olmamaya özen göster bi mesgale bul yoksa üstüne üstüne geliyo hersey ve patlayacak yer arıyosun. bekara karı boşamak kolay derler ya aynende öyle evlenmek kolay ama yürütmek zor ve günümüzdeki boşanma oranlarına bakacak olursak ooooooo. bebegin var büyütmeyin yavrucakta üzülmesin.umarım aranız düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?