Eşim bombayı patlattı GİDİYORUZ :(

içimden bşeyler koptu gitti sanki kızlar şimdi ben gitsem nasıl davranırım bu adama nasıl davranayım çok sinirliyim kaynanamlara gidince kavga çıkar diyorum eşim anlamıyor sen sus diyor (( bana akıl verin kızlar ((

Sana söylüyoruz, anlatıyoruz ama sen dinlemiyorsun ki. Sakin ol dedim sana, sen adama saracak bişeyler buldun. Zaten ortam gergindi sen de üstüne gidince bu noktaya geldiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur...

evi sakin terk etme..
o seni kovarsa bile.. sen sakin terketme evini..

1.) esin düsüncesi söyle olabilir: bak hemende razi bosanmaya.. diyebilir yani..
2.) eger bosanma davasi filan acilirsa...sayin hakimim esim evi terketti diye bilir.. ve bütün suc sende olabilir...

bir daha böyle birsey olursa.. ben evimden/yuvamdan gitmem.. sen cok istiyorsan sen git söyle...

Sana söylüyoruz, anlatıyoruz ama sen dinlemiyorsun ki. Sakin ol dedim sana, sen adama saracak bişeyler buldun. Zaten ortam gergindi sen de üstüne gidince bu noktaya geldiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur...

sakin olmaya çalışıyorum ama onlarla ne yapacam zehir mi olsun tatilim (( böyle değildi eşim onlarla bişey konuştu kesin sen erkek misin karına söz geçiremiyon falan demiş sanırım çünkü öyle imalarda bulundu ve biz bu noktaya geldik ((

evimi terketmedim bu eve ben senden daha çok emek verdim sen defol git meraklıysan dedim ((

evimi terketmedim bu eve ben senden daha çok emek verdim sen defol git meraklıysan dedim ((

Ama bunlar hiç sakin tavırlar değil ki. Şimdi diyeceksin ki tartışıyorduk o beni kovdu evden ben de kendimi savundum. Ama sen daha gitme muhabbeti olunca tavırlı davrandım kayınvalidenin ekmeğine yağ sürdün güzel kardeşim. Evliliğini sürdürmek istiyorsan sakin olacaksın, bırak eşin geri adım attığını düşsün, tama gidelim ama bu kadar gerginlik üstüne bütün iznimiz annenlerde geçirmek soruna neden olabilir, bütün iznimizi orda geçirmesek daha iyi olmaz mı, gitmeyi kabul etmemein sebebi sen üzülme, arada kalma, huzurumuz bozulmasın diye, annene de sadece yaşça benden büyük olduğu için susup saygı göstereceğim desen nasıl olur.

evlilik çok zormuş gerçekten ne desem benim aleyhimde konuşacak yüzüme vuracak bişey bulur oldu (( haklısın aslında ortamı gerdim kaynanam memnun oldu zatem kadın boşanalım diye gözümüzün içine bakıyor (( bu da tuz biber oldu (( gidecz ama nasıl geçecek tahmin bile edemiyorum görümcemle mi başedeyim yoksa kaynanamla mı eşim onların yanında da bana kaba davranırsa ipler kopar kesin ((

Ah be arkadasım sen bızım yorumlarımızı hıc dıkkate almıyormusun?
daha oncekı yorumlarımdada yazdım sana. sen esını sana boyle davranmaya ıtıyosun.
adam sana gıtmek ıstedıgını soylemıs sen hala tatlı dılle halledecegıne aman gıtmem zehır olcak dıye tasa yapıyorsun.
nıye adama nasıl guvenırım dıyorsun? arkandan konusmuslar, zaten anlasamıyorsunuz neden sasırdın?
esıne tabıkı gaz verıcekler, karına soz gecıremıyorsun dıyecekler bosan dıye gozunun ıcıne bakıyor sende kusura bakma ama çanak tutuyorsun. tuz bıberı yapan sensın, adama dır dır edıyorsun. körükluyorsun. gıdecek nasıl gecıcek mahvolacak bunlardamısın hala.
otur surat as adamı delırt topla valızını dıyınce zoruna gıtsın. tahrık edıyorsun aılesınden uzaklastırmaya calıstıgını dusunuyor
sen hala kafanın dıkıne gıdıyorsun. esıne onların yanında surat asarsan evet sana kaba davranır.
anlayıslı ol surat asma. sen kayınvalıdene sınır oluyorsun esıne degıl! neden acısını kocandan cıkarıyorsun. esın senın gordugun gozle goremez aılesını bunu kabullen. esınle huzurunu bozma. esın senın kocan senınle mutlu 1 hafta onlarla ama 1 ömür senınle neden bıraz daha anlayıslı politik olmaya calısmıyorsun dedıgın olsun ıstıyorsun. haklı tarafın yok suanda.
esının yerınde benım esım olsa ben yapsam valla benım esımde bana baslarım keyfıne derdı.
ben ne yapardım. hayatım tabı gıdelım aılenı gor ama bırkac gunde basbasa kalalım lutfen kırma benı derdım.
sen ekmeklerıne yagı surmeyıp ustune recel eklıyorsun.

valla kırıcı yazmıs olabılırım ama bosa mı konusuyoruz uzulen sen olma dıye soyluyoruz bunları.

doğru haklısınız ama alttan alınca eşim onlar haklı demeye başlıyor konuşunca sen haklısın diyor bir denge sorunu var sanırım çözemedim (( gitmek istemiyorum vazgeçirmek içinde elimden geleni yapıyorum ama nafile (( gidecem ama hiç politikacı biri değilim nasıl canım cicim derim bilmem elimde olmadan yüzüm düşüverir (( bana biraz taktik verin kılzar ((( t.ederim sizlere sağoluun gözüm açıldı sayenizde :)

Canım hayır alttan alıncada senı haklı bulmuyor, konusuncada, sen dır dır edınce artık sus dıye tamam haklısın dıyor sana muhtemelen. denge sorunu şurda var sen baskıyla dedıklerını yaptırmaya calısıyorsun.
esınde sıkılıyordur, evlılıgınızı onun aılesının ustunde gıbı bı ızlenım var yanı sızın 2 kısılık bır aılesınız yok mu.?
neden ücüncu besıncı kısılerı sokuyorsun isin icine. huzurunuz kalmayacak.
seni pusuda bekleyen kaynananda dort gozle gör oglum gör karını demeyı beklıyor.
esınde dıyordur ki acaba? yanı sen bıraz kocanı hos tutmaya bak.

vazgecırmek ıcın elınden gelenı yapma. sen tatlı dılınle işvenle cılvenle hayatım bı kac gun yalnız kalmaya bak.
neden goturmeyeye calısıyorsun bırak gıdılsın. kendını hoop haksız konuma getırıyorsun.
canım cicim demeyeceksın ki yapman gereken sogukkanlılıgını korumak.
ne surat asıcaksın ne gulmeye calısacaksın notr olacaksın.
kayınvalıden senın ıcın ne kadar degerlı ki edecegı lafla suratın dussun?
ınsan sevdıgıne kırılır cok mu sevıyorsun? boyle dusun.
mısal, kayınvalıdem bısey der ben bır agzımı acarım esım sınırlenır. ama uzuldugumu kırıldıgımı anlatırsam kafasına gırer.
Sana soylemez ama emın ol kafasına gırer ama dır dır trıple degıl.

gozun acılsın lutfen şu tavrından kurtul. kendı kendıne deki ben esıme boyle yaparsam kayınvalıdeme ıtmekten baska ne yaparım?
koskoca bır hıc sadece gorumcenle kaynanana buyrun kocam ben dırdırcı karısı dıye takdım edersın.
gıtmeden esının gonlunu al aranız cok ıyı gıt oraya. sakın gıtmeyelım deme.
sadece aranızı duzelt. çene yapma. en ufak bı ıyı anındada gıtmeyelım dıye baslama.
yalnız kalmak ıstedıgınıde oyle bahane gıbı soyleme o aılesını gormesın dıye degıl ıkınız ıcın ıstıyorsun.
normalıde bu zaten umarım uygularsın umarım faydam olmustur:)

evliliklere hep dışardan gelen şeyler yıkıyo bence yada yaralıyo nedir bu kaynanalardan geçilenler biz olmasak onların oğulları evde kalırdı ...

canım söylediklerin iyice aklıma girdi resmen ilmek ilmek işledim :) sence nasıl davranayım ki nasıl işve yapayım ki kaynanamların yanında eşime vayyyyyy birbirlerini çok seviyorlar desinler biraz politik davranmayı öğret lütfen

işle bencede cunku yanlıs tavırlarından dolayı esını bunaltıyorsun:)
ılk once politik olucam dıye dusunme, onun dısındada kayınvalıden desın dıye yapmadıgını dusun.
sen zaten esını sevmıyormusun ? sevıyorsun. esınde senı sevıyor. sorun yok.
senın burda yapman gereken esını sıkmamak.
adam aılesını gormek ıstıyor. evet sana gore gıcık bı aılesı var ama ona gore gıcık degıller olamazlar.
sen kendını dusun aılene kızarsın ama unutursun. ılk basta bunu sogukkanlılıkla karsıla cok kolay degıl bılıyorum ama yapmalısın:)
Mesela esınle oraya gıtmeden arayı duzeltıyorsun, esıne gereksız dır dırların ıcın gonlunu alıyorsun.
ve oraya gıtme konusunda ımada bıle bulunmuyosun.
normal duzenınız nasıl bılmıyorum ama sevgı kelebegı modunda oldugunuzu varsayıyorum oyle oluyosun.

onun dısında oraya gıttınız, neresıyse mutlaka gezılecek tozulacak yerı vardır.
ılk gun gıttıgınde muhtemelen evde olucaksınız.
esının karakterını sen daha ıyı bılırsın esıne kesınlıkle guleryuzlu ol surat asma aılesını sıkayet etme.
orda gezmeye cıkın, sankı tatıldeymıssınız gıbı davran. gezın denıze gıdın, yemegı bı gun dısarda atıstırın.
esıne bunları suratla yapmıyosun tabı.
esınle mutlu olcaksın gercekten mutlu olcaksın. mutlu gıbı davranmıcaksın. sız mutsuz bı cıftmısınız ki?
kaynanan ıllaki gezmenıze tozmanıza laf edıcektır.
kesınlıkle takmıyosun, suratın dusmuyor, o gun cok eglenmıssın kaynanan halt etmıs:))

Bırde sunu dıyeyeım, esınle basbasa kalıcaksınız ıllakı gecede gunduzde:)
yanı ıkna etmek hem kolay hemde bı o kadar zor ısleyeceksın adamı ole zönk dıye algılamaz:)

Son düzenleme:
Bu arada eklemek ıstedıgım mınık bı anektod var :)
kayınvalıdenıze mesafeyı koyuyorsunuz gereksız samımıyete gırmıyorsunuz.
onu sevmedıgınızı o da bılıyor oda sızı sevmıyor.
ama sızın ortak bır paydanız var. orda yapmanız gereken eşinize yonlenmek onları sallamamak:)

okurken resmen gülme krizine girdim canım senin gibi dost versin rabbim herkese :) amin inşşş aynen söylediklerini eşimin gönlünü aldım şimdi kendimi hazırlıyorum oraya gitme düşüncesini gezilecek fazla yeri yok küçük bir ilçe bulundukları yer ama bikaç yer var oturup kalkılacak :) inşşş gider kocam ve beni bunaltmaz evde oturacaz diye ama evde oturursak gerçekten cıngar çıkar kadın tam bir patavatsız (( cilve yapsam yanlarında nasıl olur acaba :))) kaynanam gerçi bunuda laf edecektir :)))) surat asmama konuusunda da dişimi sıkacam yapacak bişey yok bu konuda sanırım :)))

sagol cnm tesekkur ederım:)
olsun gezılcek yer olmasada dag bayır dolasın oyle maksat kafa dagıtmak:)
cıngar cıkarmak yok. ıkna etmek var ama ıkna etme cabasını bellı etmek yok.
patavatsızlıgı neden senı sınır ettıgını bıldıgı ıcın.
sen sınır oldukca ustune gelecektır. amac damarına basıp huzur kacırmak.
amacı belli yapman gereken amacına ulastırmamak. cılvenı yap abartmadan kayınvalıdenı gorunmez kabul et.
3 maymun gormedım duymadım bılmıyorum hatta tanımıyorum:)
bu konuda surat asarsan dusun ki esın uzulecek, o sırada annesının yaptıgını gormeyecek dıyecek ki gene mi surat.
bızım gordugumuz herseyı gormuyor pasazadeler:)

sizde kendi ailenizin yanina gitmek istediginiziz söyleyin.. esiniz annesine siz annenize gidin.. cok istiyosa oda gelir.. bence gitmeyin derim.. kimsenin bi mecburiyeti yok!

anladım surat yok ikna var :) inşşş başarabilirim bende kocacığıma şehzadem diyorum kendini paşa çocuğu sanıyor :))) beni düşündüren evde kalmak için ısrar etmez umarım kendisi tam bir ev kedisidir dışarı sıcak der oturur (( uyuz insan (( ikna edersem sorun yok ama :))) ama sonuna kadar haklısın annesi yapar görmez ben yapsam suratsız olurum ((

sizde kendi ailenizin yanina gitmek istediginiziz söyleyin.. esiniz annesine siz annenize gidin.. cok istiyosa oda gelir.. bence gitmeyin derim.. kimsenin bi mecburiyeti yok!

gitmek istemediğimi defalarca söyledim canım adam beni arkasından sürüklüyor boşanırız dahi dedi gel söyle ne yapayım ((

aynen oyle ama zaten bınbır suratla geldın mesajı verme kocacıgına:)
haha tatlım hıc sende var sanma cogu kendını pasa cocugu sanıyor:)
hmm.. evde oturmak ısterse aksam ustune dogru cıkar gec vakıt gelırsınız tatıle gıttınız canım abartmasın.
ıkna ederız bızden korkulur. aynen oyle olur gormez ama suratını gorur.

Bu arada şunu soylemek ıstıyorum sana, sen oraya mecbur oldugun ıcın gıtmıyosun. kendını ezıkleme.
sen esın ıcın gıdıyosun. tek gondersen ustune gaz bombası olarak gerı gonderıcekler.
senın aılen daha mı uzakta 1 hafta mı yıllık ızın hepsını orda bıtırmemek ıcın mutlaka ıknacı ol ama sakin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…