kılzra kararımı verdim eğer bana karşı ters bir davranışta bulunurlarsa elime valizimi alacam direk otobüse binecem :) bir bombada be eşime patlatacam :)
olan oldu kızlar eşimle tartıştık aşkta sevgide emekte yalanmış sanıyor ki ben onu ailesinden ayıracam bu nasıl şeydir hiç mi yaptıkarımın kıymeti yokbir tatil istedim gitmeden burnumdan getirdi ((
kılzra kararımı verdim eğer bana karşı ters bir davranışta bulunurlarsa elime valizimi alacam direk otobüse binecem :) bir bombada be eşime patlatacam :)
olan oldu kızlar eşimle tartıştık aşkta sevgide emekte yalanmış sanıyor ki ben onu ailesinden ayıracam bu nasıl şeydir hiç mi yaptıkarımın kıymeti yokbir tatil istedim gitmeden burnumdan getirdi ((
tartışma nedenimiz ben gitmem sen git meselesi ve sonunda sen beni ailemden ayırıyosun dedi bende şarteller attı o anda acaba diyorum yıllık iznim yerine parasını alıp yesem mi acaba tatil yerine ne dersiniz kızlar((?
esının boyle demesı anormal degıl ki. erkekler daha duz bakıyorlar olaya.
benım karım uzulmus kırılmıs kıyamam ondan gıtmek ıstemıyor yoksa o da ıster aılemı goreyım dıye dusunmez ki...
sen ne kadar aıleye karsı gıtmeyelim gitceksen kendın gıt yol orda tarzında konusursan o da senın onuda gondermek ıstemedıgını dusunur. bılıyorum senınde ne hıssettıgını ınsan canı yanında ayakları gerı gerı gıdıyor ama malesef eslerımızın aılesı onlar.
bence cok fevrı davranıyorsun, esıne zıt gıderek cozum arıyorsun kırgın ama anlayıslı es olmak gerekıyor bazen gonulsuzde olsa=(
Saçmalama, görümcen yüzünden eşinle sorun yaşamana değecek mi? Bu kadar önemli mi, değerli mi senin için görümcen? SAkinleş lütfen. Gidin kayınvaldene ama bütün izni orda geçirmeyin... Bir kaç günlüğüne gidin. Eşine seni kırmak istemiyorum ama biliyorsun ki annen ve kardeşinle aramızda sorunlar var, sen üzülme diye gitmeyi kabul ederim ama sorun yaşamak istemiyorum, o yüzden bu ziyareti kısa tutarsak ben de senin kadar memnun olurum de. Ziyaret kelimesini özellikle vurgula ki sizin evinizin ayrı olduğunu, ziyarete gittiğinizi ve bunun tatil sayılmadığını anlasın
canım inan gururuma yediremiyorum görümcem bana hakaret ediyor eşim ise hala ona mesaj atıyor(( kız ise cevap bile vermiyor eşime tavır yapıyor sırf eşim benim yanımda diye (( bu insanlarla neden biraraya geleyim sinirden ölmek için mi en iyisi yıllık iznimde vazgeçeym diyorum yıllık izin paramı alıp çatır çatır harcayıp gezip tozayım haftasonları
senin hakkında da böyle böyle dediler haklılarmış gerçekten gibi bir cümle kurdu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?