Eşim bombayı patlattı GİDİYORUZ :(

Zorla mı götürcek? Aslında cok kalmcaksanız sorun yok esin mutlu olur onun mutlulugu senide mutlu eder heralde..İdare edebilcegini düsünüyorsan surat yapma..

Baslıga yorum yaparsam esınıze sızde bır bomba patlatıp ıkna edebılsenız keske?
zorla mı goturecek dır dır etmeden onunla basbasa olmak ıstedıgınızı anlatarak ıkna yoluna gıtsenız ?
ıkna olmaz derseniz;
oraya gıttıgınızde sakın surat asmayın. esınızle ılgılı gayet mutlu modda olun.
umrumda mı dunya, esımle nerde olursam olayım mutluyum ımajı çızın.
esınıze sakın dır dır etmeyın onların yanında surat asla asmayın.
kalacagınız sureyı kısa tutmaya calısın esınıze bırazcık tatlı dil cilve sımdı basbasa olsaydın fena olmazmıydı gıbısınden vs..
onlar ne derse desin sallaa yapın baska turlu beyınızı yordugunuzla kalırsınız.
ustune sızı takan olmaz sız uzulursunuz karsı taraf sızı sınır ettıkce mutlu olur bogasınız gelır :))

kılzra kararımı verdim eğer bana karşı ters bir davranışta bulunurlarsa elime valizimi alacam direk otobüse binecem :) bir bombada be eşime patlatacam :)

kılzra kararımı verdim eğer bana karşı ters bir davranışta bulunurlarsa elime valizimi alacam direk otobüse binecem :) bir bombada be eşime patlatacam :)

tatlım kusurama bakma haddım degıl ama yanlıs karar derım :)
esını sevıyorsan onlar dısında bır sorununuz yoksa bu esını onlara karsı kucuk dusurup
onlara bak gor karını demekten baska bısey yapmıs olmazsın.
yapman gereken esıne sahıp cıkmak,
o artık benim o nerde ben orda kendınızı bosuna yırtıyosunuz mesajını vermek.
baska turlu zaten bahane aradıkları icin mutlu olurlar sen sinirilinle kalırsın.
tabı bunları yapabılmen esınede baglı davranıslarına felan yanında bıtanecık karısı olucaksın :))

tatilinizi orada yapın,eşinizede asla ilginiz sevginiz azalmasın aksine daha abartın ilgi konusunu,hep güler yüzlü olun ki ayrılmayacağınızı, el kızı değil oğlunun eşi olduğunuzu kabullensinler..eşinizin annesi-babası gitme diyemezsiniz,gitmemde diyemezsiniz.aynı şeyi kendi ailenize yapıldığını farzederek hareket etmelisiniz..hayırlı kandiller..

olan oldu kızlar eşimle tartıştık aşkta sevgide emekte yalanmış sanıyor ki ben onu ailesinden ayıracam bu nasıl şeydir hiç mi yaptıkarımın kıymeti yok bir tatil istedim gitmeden burnumdan getirdi ((

Canım bence ön yargılı gitme, içini boşalt, nötr olarak git. Böyle önyargılı gidersen sana iyi br söz söyleseler bile sen kötü anlayacaksın. Biraz gevşe, sakinleş. Valizini alıp gitmeyi de bir daha düşün, herkes kendine yakışanı yapar bunu unutma.
Hata yapıyorsun, doğmamış çocuğa don biçiyorsun. Kafanda kurma, kurdukça düşündükçe kendi içinde sorunları büyütürsün ve eşinle tartışırsınız. Lütfen sakin ol, eşinin hiç mi hatırı yok, şu anda sana karşı anlayışlı olmayabilir ama emin ol eşinde görecek olanları, anlayacak ve sana hak verecek gerekli tavrı da eşin koyacak. Şu anda sen eşinle tartışarak haksız duruma düşüyorsun, gittiğinizde bir sorun olursa senin tavırların yüzünden oldu diyecek eşin. Lütfen sakin ol

Son düzenleme:
olan oldu kızlar eşimle tartıştık aşkta sevgide emekte yalanmış sanıyor ki ben onu ailesinden ayıracam bu nasıl şeydir hiç mi yaptıkarımın kıymeti yok bir tatil istedim gitmeden burnumdan getirdi ((

e öyle düşünüyorlar zaten hep erkekler... ben onların yüüznden eşimle kavga ederken, biraz sınırını çiz, biraz geri durki üstümüze çok gelmesinler diyordum.. eşimde sanıyorduki ben onu ailesinden ayıracam ozaman daha çok düşüyordu ailesinin üstüne. çok zırt pırt arama bak sonra burnumuzdan getiriyor diyordum...
(annesi balayı günümüzü bile zehir etmeye calışan, balayının 2. günü ağlama krizleri geçiren ve 'karıyı buldun beni unuttun 'diyipte balayının 2. günü eşimin aradıgı saati begenmeyip, beni sabah uyanır uyanmaz arayacaksın diye emri vakiler yapan bir insan, günde 3 kere telle aramanın bile kadını tatmin etmeyen bir yapısı var)
her neyse zaten anası babası sürekli bu kız bizi ayırmaya çalışıyor, seni bizle kötü edecek vssss başının etini yediler sürekli aynı saçma hastalıklı korkular... sebebide kayınvalidem , eşimin babasını kendi ailesinden uzaklaştırmış, aynı şeyi benimde eşimin ailesine karşı yapacagımı düşünüyordu ve bu düşünce onda hastalık gibi saplantılı bir akım başlatmıştı
yani zaten ailesi onu bu fikirle dlduruyor, beynine işlemeye çalışıyor, sende üstüne gitme, ben çok gittim ben gittikçe ailesine daha çok yanaştı, yani daha fazla pohpohladı... o yüzden artık hiç birşey demiyorum,,, bide arama bu kadar, abartma dedikçe eşim benim olmadıgım her fırsatta ailesini aramaya calışıyordu, ters tepiyor bu işler yani...

Son düzenleme:
tartışma nedenimiz ben gitmem sen git meselesi ve sonunda sen beni ailemden ayırıyosun dedi bende şarteller attı o anda acaba diyorum yıllık iznim yerine parasını alıp yesem mi acaba tatil yerine ne dersiniz kızlar ((?

esının boyle demesı anormal degıl ki. erkekler daha duz bakıyorlar olaya.
benım karım uzulmus kırılmıs kıyamam ondan gıtmek ıstemıyor yoksa o da ıster aılemı goreyım dıye dusunmez ki...
sen ne kadar aıleye karsı gıtmeyelim gitceksen kendın gıt yol orda tarzında konusursan o da senın onuda gondermek ıstemedıgını dusunur. bılıyorum senınde ne hıssettıgını ınsan canı yanında ayakları gerı gerı gıdıyor ama malesef eslerımızın aılesı onlar.
bence cok fevrı davranıyorsun, esıne zıt gıderek cozum arıyorsun kırgın ama anlayıslı es olmak gerekıyor bazen gonulsuzde olsa=(

canım inan gururuma yediremiyorum görümcem bana hakaret ediyor eşim ise hala ona mesaj atıyor (( kız ise cevap bile vermiyor eşime tavır yapıyor sırf eşim benim yanımda diye (( bu insanlarla neden biraraya geleyim sinirden ölmek için mi en iyisi yıllık iznimde vazgeçeym diyorum yıllık izin paramı alıp çatır çatır harcayıp gezip tozayım haftasonları

Saçmalama, görümcen yüzünden eşinle sorun yaşamana değecek mi? Bu kadar önemli mi, değerli mi senin için görümcen? SAkinleş lütfen. Gidin kayınvaldene ama bütün izni orda geçirmeyin... Bir kaç günlüğüne gidin. Eşine seni kırmak istemiyorum ama biliyorsun ki annen ve kardeşinle aramızda sorunlar var, sen üzülme diye gitmeyi kabul ederim ama sorun yaşamak istemiyorum, o yüzden bu ziyareti kısa tutarsak ben de senin kadar memnun olurum de. Ziyaret kelimesini özellikle vurgula ki sizin evinizin ayrı olduğunu, ziyarete gittiğinizi ve bunun tatil sayılmadığını anlasın

doğru değmiyor onlar aldırmıyor bile ama eşimle biz hırgür giderdin gitmezdin (( kavgası eşimin yüzsüzlüğü ise beni dahada delirtiyor kardeşin gelip alsın havalimanından bizi diyor çünkü biliyor ki kendi kardeşi onu sallamıyacak benim kardeşimi özel şoförü gibi kullanacak ( bu nasıl derttir evlilik değil CEHALET (((KUYUSU ((

Ama bu şekilde düşünerek bir sonuca varamazsın. Kardeşi alsın sizi havaalanından sonra da annenlere gidin madem. Kardeşim alacaksa annemlere gitmemek ayıp olur, sen annemleri çiğneyip geçmezsin, saygılı birisin filan de...

Canım bahsettıgın farklı, yani şöyle ki bız duygusal davranıyoruz bız hakaret duyduk yada saygısız muamele gorduk.
eslerımızde bızı kartal gıbı kollasın, savunsun ıstıyoruz. bende dahıl aynen oyleyım, sonucundada aıleye kıyamadıkları zaman bız sudan cıkmıs balıga donuyoruz. haklımıyız evet ama haklı olmak yetmıyor bazen bu konularda.
mesela kendın dıyorsun tavır yapıyor esın yanında dıye.. sen aksıne esının yanında olacaksın.. gorumcen kım kı? sen esının yanındasın dıye kım tavır yapabılır? sen aksıne esının yanında olmalısın.
ıste yapılamayan kısım bu, sınırden hemen oluyoruz amaclarına ulastırıyoruz.
bu konuda eslere dır dır etmeden hısettırmeden dedıgını yaptırma sanatı devreye gırıyor heralde :)
esın ılla tatlı dılden anlamıyorsa yapılcak bısey yok ne dıyeyım canım.

sonunda bu da oldu kızlar gece vakti gidip gitmeme yüzünden kavga ettk ve eşim valizini topla boşanıyoruz dedi benim evimden beni kovdu yazıklar olsun dedim onlar yüzünden benim emeklerimi hiçe saydın dedim (( ya kendine gel yada bu iş biter dedi çocuk bile yapmıyordum borç yüzünden meğer eşimle kaynanam arkamdan iş çevirmiş kızlar planlar yapmışlar arkamdan konuşmuşlar (( ben artık bu adama nasıl güvenirim içimden bişeyler koptu gitti sanki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…