• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bombayı patlattı GİDİYORUZ :(

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
Kızlar benim önce ki konularımı okuyanlar bilir kayınvalidemle sorunlarım vardı 1 yıllık evliliğimi bana zehir etti şimdi tatile gitmek isterken eşim hoop süprizz annemlere gidecez dedi şimdi nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım surat asıp otursam mı yoksa normal mi davransam onların yanında ama şu var ki kadının yüzünü bile görmek istemiyorum beni el kızı olarak tanımlayan sanki oğlundan heran ayrılacağımı düşünen bir kadınla aynı ortamda ne yapacam ben :((((

Valla ne diyelim...İş olacağına varır.
Böyle olacağı belliydi.Sen de az çok bekliyor olmalısın.
Daha önceki konuna yazmıştım,yine yazıyorum.
Tatil de varsa,tatil+ziyaret ise,ben olsam sesimi çıkarmam,azıcık idare ederim.

annesi gile gidin ve gözünün içine baka baka kocanı cok sevdiğini belirtn hareketşerde bulun...:)))))(tabi sınırları aşmadan :17:) gününü gün et... gz eğlen misafirsin sonuctaa

git ve keyfine bak
Benim kaynanamda bana sürekli el kızı olduğumu hatırlatır bende artık öyle mi dedim
gittiğimde misafir gibi duruyorum
süslenip püslenip oturuyorum
öyle yemekmiş sofraymış yok iş miş çokta karışmıyorum

Ye iç keyfine bak
Çatlayan sen değil o olsun

Valla ne diyelim...İş olacağına varır.
Böyle olacağı belliydi.Sen de az çok bekliyor olmalısın.
Daha önceki konuna yazmıştım,yine yazıyorum.
Tatil de varsa,tatil+ziyaret ise,ben olsam sesimi çıkarmam,azıcık idare ederim.

evet canım böyle olacağı belliydi idare edebilirim umarım kadının sesini bile duyunca nefesim daralıyor :(

annesi gile gidin ve gözünün içine baka baka kocanı cok sevdiğini belirtn hareketşerde bulun...:)))))(tabi sınırları aşmadan :17:) gününü gün et... gz eğlen misafirsin sonuctaa

bende böyle düşünüyorum canım :)))) kadın bana lafları sokuyor ardından eşime diyorm ki ay oğluum ben ayrılmanızı istermiyim iyi olun tabi :((( şimdi görelim bakalım insanı sinir etmek nasıl oluyor diyorum onu deli etsem işe yarar mı acaba kocacım aşkım desem :D

git ve keyfine bak
Benim kaynanamda bana sürekli el kızı olduğumu hatırlatır bende artık öyle mi dedim
gittiğimde misafir gibi duruyorum
süslenip püslenip oturuyorum
öyle yemekmiş sofraymış yok iş miş çokta karışmıyorum

Ye iç keyfine bak
Çatlayan sen değil o olsun

nişanlıyken koşar mutfağını toplardım şimdi kafama vuruyorum canım meğer hiç haketmemiş otursam kendimden utanacam ama oturacam valla hiç yerimden kalkmcm :) söylediklerimi yaparsam ne mutlu bana vicdanıma yenilmem umarım :(((

ya bence sözlerinle çatlatmaya çalışma,üstüne çamuru sıçratma..boşver gitsin..ye iç ve takma..bir kulağından girsin diğerinden çıksın..biliyorum çok zor ama savaşa girme boşuna. hatta alttan alarak eşini de şaşırt.vay be karıma bak desin..haaaaa sabrını taşırırsa ayrı..

ya bence sözlerinle çatlatmaya çalışma,üstüne çamuru sıçratma..boşver gitsin..ye iç ve takma..bir kulağından girsin diğerinden çıksın..biliyorum çok zor ama savaşa girme boşuna. hatta alttan alarak eşini de şaşırt.vay be karıma bak desin..haaaaa sabrını taşırırsa ayrı..

sabrımı taşırırsa işte ozaman ne yaparım bilmem canım bazen oluyor elim ayağım tutmaz oluyor olduğum yere yığılıp kalıyorum :((

sabrımı taşırırsa işte ozaman ne yaparım bilmem canım bazen oluyor elim ayağım tutmaz oluyor olduğum yere yığılıp kalıyorum :((

valla ilk kez okuyorum konunu,daha önceki yazdıklarından kaynanayı incelemek lazım yorum yapabilmem için..tam bi kaynana sanırım:44::44:

valla yapacak bişey yok keyfine bakmaya çalış herşeyi kafana takma eşinin yanından ayrılma onun yanında çok sinirini bozamaz

valla ilk kez okuyorum konunu,daha önceki yazdıklarından kaynanayı incelemek lazım yorum yapabilmem için..tam bi kaynana sanırım:44::44:

kaynana tam anlamıyla canım canından eder insanı kimse sevmiyor zaten eşide nefret edermiş kedi köpek gibi evlilikleri geçmiş eşim anlattı buarada kadın şimdi benim evliliğime sardı görümcemide boşatıyor :(((

Bence dilini bavuluna koy oyle git..ben şahsen kaynana evine giderken hep oyle yaparım.dut yemiş bülbül gibi hic bir konuda konuşmam .cok elzem zorunlu ihtiyaclar haricinde tv de gördüğüm seye bile yorumda bulunmam,4senelik evliyim k.validem beni ya dilsiz ya da aptal sanıyor olabilir..:)cok şükür ikisi de değilim..emin ol gireceğin en ufak bir agiz dalaşı ,bı laf sokma hem seni hem eşini daha da cok gerecektir..hiçbirşeye karışma.sanki ilk kez evine gittiğin yabancı bir insan gibi..eşinle ilgilen.mutlu huzurlu gibi davranmaya çalış ..emin ol daha da kuduracaktir.sanki muhatap almaz gibi,resmi gibi..gez ye iç giyin kuşan,ne yapacaksın..bu sözden de nefret ederim ama bu duruma cuk oturuyor.tecavuz kaçınılmazsa zevk almaya bak..

bnde arkadaşlara katılıyorum zor tabiki aa normal davran tartışmaya laf dalaşına hiç gerek yok neticede sen birşey söylediğinde kötü olursun o söylediğinde dogru olur 3 günlük dünya bunları düşünerek canını sıktığına değmez anladığım kadarıyla yakın oturmuyorsunuz bu durumunda kıymetini billll:):)

Bence dilini bavuluna koy oyle git..ben şahsen kaynana evine giderken hep oyle yaparım.dut yemiş bülbül gibi hic bir konuda konuşmam .cok elzem zorunlu ihtiyaclar haricinde tv de gördüğüm seye bile yorumda bulunmam,4senelik evliyim k.validem beni ya dilsiz ya da aptal sanıyor olabilir..:)cok şükür ikisi de değilim..emin ol gireceğin en ufak bir agiz dalaşı ,bı laf sokma hem seni hem eşini daha da cok gerecektir..hiçbirşeye karışma.sanki ilk kez evine gittiğin yabancı bir insan gibi..eşinle ilgilen.mutlu huzurlu gibi davranmaya çalış ..emin ol daha da kuduracaktir.sanki muhatap almaz gibi,resmi gibi..gez ye iç giyin kuşan,ne yapacaksın..bu sözden de nefret ederim ama bu duruma cuk oturuyor.tecavuz kaçınılmazsa zevk almaya bak..

canım zaten hiç konuşmadım hakaret etti konuşmadım sonunda kadın beni ilkokul mezunuyla bir tuttu artık okadar ileri gittiki otur yemek yap bile dedi okumuşum çalışıyorum kadın beni cahil salak sanıyor yeri gelir çatır çatır siyasette konuşurum akıllı olarak nitelendirilen biriyim ama sustukça kadın beni salak yerine koydu :( şimdi susarsam artık neler diyecek tahmin bile edmiyorum :(((

bnde arkadaşlara katılıyorum zor tabiki aa normal davran tartışmaya laf dalaşına hiç gerek yok neticede sen birşey söylediğinde kötü olursun o söylediğinde dogru olur 3 günlük dünya bunları düşünerek canını sıktığına değmez anladığım kadarıyla yakın oturmuyorsunuz bu durumunda kıymetini billll:):)

uzak olmasaydım kesin boşanırdım :((( kadın tam dayaklık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaynana tam anlamıyla canım canından eder insanı kimse sevmiyor zaten eşide nefret edermiş kedi köpek gibi evlilikleri geçmiş eşim anlattı buarada kadın şimdi benim evliliğime sardı görümcemide boşatıyor :(((

yani Allah düşmanıma vermesin diyorsun... ya şu ölümlü dünyada insanların nedir derdi anlamıyorum...Allaha havale etmekten başka şansın yok,eşine annesini şikayet etme hiç,madem çamur bir insan..haklıyken haksız olursun.. sen evini,eşini çekip çevir tavırlarınla..işte malesef en kötü şey annesi bu,atsan atılmaz satsan satılmaz.. bu deveyi de güdeceksiniz bir şekilde..allah sabır versin..

Back
X