- Konu Sahibi ceylinn_naz
2 yıllık evliyim ve şu an hamileyim evlenmeden önce kredi kartıma borcum vardı ödeyemedim şimdi 3000 tl olmuş ailemin ödeyecek durumu yok eşim ödemem git ailen ödesin diyo napacağımı şaşırdım herşeyi bırakıp gitsem diyorum oda olmuyo evime haciz gelirse naparım rezil olurum herkese çok çaresizimmmm
Aynı sorun bendede vardı arkadasım 2 ay sonra ısyerım kapancak ve mobılya taksıdım kalcak eşim laf arasında işte kız borclu gelmez dedi bende fıttırdım tabi.. Erkek tarafı sanki bana cok birşey aldıda kız tarafının borcumu kaldı dedim.. Arkadasım benım 20 tane bılzegım var takılardan 10 tanesı o altınlarda benim mihrim ayrıca cogunuda benım akrabam taktı.. İşten cıkarsam alırım bı bılezık bozdururum dedim acık acık cogu bızden geldı dedim ayrıca bu yatakta sırf ben yatmıyorum dedım hiçbirşey diyemedi bozuldu ama hakketti bu olaydan sonra bana tazmınatınla kucuk borclarını odersın yatak odasını ben oderım dedi.. Yola geldi anlıyacagın.. Ayrıca sen hamılesın birde ben hamile kalsam eşim hayatta lafını yapmazdı seni üzmeye hakkı yok ...