eşim boşanma davası açtı çok acı çekiyorum lütfen bana bir akıl verin....

canım nasılsın? Merak ettim uzun zamandır yamadın konuna.Varmı bir gelişme?

arkadaşımın bende çok huzursuzluklar yasadım 2,5 yıllık evliyim eşim benden ayrılmak istedi gitti dava açtı ama daha mahkeme kağıdımız gelmedi.ben boşanmak istemiyorum çok seviyorum cocugum yok.ama eşimle elle tutulur hiçbir sebebimiz yok.beni istemedi resmen benden ailemin yanına gittim.sizce pişman olur mu ? döner mi? siz ne yaptınız ?

arkadaşım bende aynı durumdayım birbirimizi teselli edeceğiz.benimde eşin senin eşin gibi ama bizde aldatma yok.bu yüzden ben direnmeme rağmen beni terketti evden ayrılmak zorunda kaldım.babamın evindeyim.gitti hemen dava açtı mahkeme kağıdımı bekliyorum.ama benim çocuğum yok.sadece cok seviyorum.sabretmeliyiz sadece.umarım seninde herşey gönlüne göre olur

Böyle iğrenç bir adama karşı hissettiğin sevgi değil sadece alışkanlıktır. Boşanma psijolojisine veriyorum.

Böyle adam mı olur ya? Sakın barışma.

Pes kotu yazabilirim tutuyorum dayak yiyorsun cocugunu kaybediyorsun aldatiliyorsun neyin pesindesin hastamisin git tedavi ol nasil bi kadinsin git ayagina kapan yalvar belki gonderdigi baba evinden sana acidigi icin geri cagirir biraz gurur gercekten

şasırdınız herhalde bir kendinize gelin allah aşkına bi sizi öldürmediği kalmış yahu.acilen tedavi olun pskolojiniz bozlmuş.

gercekten durumunuza cok uzuldum..

Bende bir anakuzusuyla evliydim, cok kotu seyler yasadim ve yasattilarda, dedigin gibi annesi ve kiz kardesi evliligimin icine ettiler.. kendi evliligim kotuydu evet, ama benim yasadiklarim, senin yasadiklarinin yaninda hic kaliyo nerdeyse.. mesela eski esim bana bu kadar terbiyesizlik yapmadi yani, yeri geldi sevgisinide gosterdi hakkini yemem kimsenin, yeri geldi tartistik, yeri geldi sogudum ondan, herseyden evliligimden vs ama suna eminim evli kalsaydim, sana yapilanlarin en kotusude bana yapilacakti.. ben ayrilmayi tercih ettim.. ilk baslarda ayrilsamda bosanmayi kabullenemedim.. evet aci veriyo, ama sonradan anliyorsun bazi seyleri... mesela ben olmaz bu kisiyle devam edemem dedim ve cocugum olmadan ayrildim.. Kendinize eziyet etmeyi birakin, evet aci verir kolay degil, ama cidden senin esine ohaaaa diyesim geldi, demekki anakuzularinin farkli farkli modelleri var, ama evlilikler yinede bosanmayla sonuclaniyor..

Hortlak konu :)))) konu Sahibi şu anda neler yapıyorsun acaba? Geçen 5 senede kocandan kurtulup mutluluğu bulmussundur inşallah

Bir insan karşısındakini kırmaktan çekinmeden bu kadar ağır konusabiliyorsa bırakın cehenneme kadar yolu var. Adam olacak mi sanıyorsunuz dönerse? Ilk fırsatta sizi en çok acitacak ne varsa önünüze sunacak yine. Değmez tek damla gozyasina

şidmi acı mçekiyorsun mantıklı düşünemiyorsun bi kaç yıl sonra şükredeceksin iyiki diyeceksin.

Hadi onlar kötü sen neden bu kadar saf ve iyi niyetlisin ki yazık gençliğine

yazdıklarınızın sonuna ''oh be ben de bu adamdan kurtulucam'' vs demenizi bekledim siz seviyorum nasıl dönerim diyorsunuz. size yaptığı muameleler, çocuğunuzun kaydı ve defalarca aldatılmalarınız az mı geldi?

Gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar şeyi yapan insanları hala nasıl seviyorsunuz algilayamiyorum daha ne yapmaları lazım size vazgeçmeniz için ölmeli misiniz? Ne yap biliyormusun yanına git yalvar hergün başka karının koynunda gel razıyım de ayyy çok sinirleniyorum sizin gibi kadınlara az biraz güçlü olun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…