eşim boşanma davası açtı çok acı çekiyorum lütfen bana bir akıl verin....

Vay arkadas gercekten merak ettim su an napiyor... muhtemelen kocasinin yanina dondu ve hala aldatiliyo siddet goruyo... ya buyuk konusmakta istemiyorum bende su an esimi cok seviyorum bu gibi durumlar olsa sevgi kalirmi ki bi yere kadar sevgide yaa

Vay arkadas gercekten merak ettim su an napiyor... muhtemelen kocasinin yanina dondu ve hala aldatiliyo siddet goruyo... ya buyuk konusmakta istemiyorum bende su an esimi cok seviyorum bu gibi durumlar olsa sevgi kalirmi ki bi yere kadar sevgide yaa

En son açtığı konuda bosandigini yazmış

En yakın mahkemeye acil başvur boşan ortada evliliği yürütmen için bir neden yok

Konu sahibi boşanmış zaten en son da 1 sene önce girmiş siteye.
Ama demeden geçemicem o kocası gerçekten bi insan evladı mı acaba?
Boşanma sonrası mahkemede kahkaha atması geliyor gözümün önüne de konu sahibi yerine acı çekiyorum.
İnşallah bu saçma akıl tutulması mı diyim her ne hissediyosa adama karşı kurtulmuştur da acıları dinip yaraları kabuk bağlamıştır...

Son düzenleme:
Ay ne var hortlatilmissa, sanki insan kesmisler..
Hemen seni ortmene soylicemtavirlari..
Ben konu sahibinin hayatindaki gelismeleri merak ettim mesela...
Ne oldu ne bitti acaba

Şükür namazı kıl. Bu ne salak bir adam? Gitsin anasinin koynuna girsin o zaman. Tovbeler olsa yaa.

Konu 2011 konusuymus bende merak ettim cidden. Ne yaptın konu sahibi?

Uzmanlardan destek alın lütfen bu böyle olmaz. Döner deniz hayatınız biter mutsuz bir omur olmaz.Ailenize de yazık sizede.

Bende az önce okudum. Ama acısı çıkar o adamdan eminim. O kadinin hakki kalmaz ne anasinda ne onda. Şöyle adamciklarin mahvoldugunu duymak beni çok mutlu ediyor.

Yok artık! Eski miymiş konu? Ben de inanmamıştım ya! Alın kızınızı bebeği aldırın yazısını okuyunca hah dedim fake bu!

Sen de söylemişsin zaten seni istemiyor. Evde varlığın ya da yokluğun onun için önem arz etmiyor. Zaman ver kendine acin biraz hafifleyecektir. İnşallah hakkında hayırlı olan olsun.

Bunlar gerćek mi hamile halinjzle sizi ailenizin yanina gondermis üstelik bebegi aldırin demis vicdansiz adam aldatmis siddet uygulams Ay Allah kahretsi o adamı ve sana da pes kardesim ne dönmesi adam seni istemiyor zorla mı döncen kurtulduguna şükret.

Belki herseyi ama her anlattiginizi affederim ama eşim cocugumuzu istemicek ve ben o cocugu onun yuzunden düsürecem ???
Allahm buyuk konustugum hersey basima geldi nolursun bu da gelmesn...
Ama asla affetmemmmm.
Ve sen hala seviyorum diyosun. Olabilir senin icin hayirlisi buymuş birak annesiyle mutlu mesut yasasin...!!!

Ya biri bana anlatsin. Insan kendisini sevmeyeni geçtim. Hakaret eden şiddet gösteren. Karnındaki çocuğunu alın diyen onun yuznden bebeğini kaybetmesine rağmen nasıl seviyorum der ya. Biri bana anlatsın. Baslarim öyle aşkın ızdırabına.

Ben ettiğim kavgada duyduğum sözleri konuşup özür lesip tekrarlamamasına rağmen aklıma gelince nefret doluyor ken içim biri bana anlatsın. Benmi kocamı hiç sevmiyorum acaba kendimden şüphe duyuyorum böyle konular olunca

Zulme kendi rızasıyla gidene merhamet edilmez ne koca meraklısı insansınız ! İyi git o adama seni yine aldatsın yine bebeğini düşür yine dayak ye

evlenmeden önce size nasıl davranıyodu peki? ne tür kavgalarınız oluyodu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…