esim bosanmak istiyor ben istemiyorum

Ailelerinizi bir kenara biraksana sizin hayatiniz bu, onlar yapici değilmiş bunlar yapiciymis ya bosver ! Önemli olan sadece kocan ve sensin. Al kocani bir evlilik terapistine gidin nasihatlerine kulak verin ona gore davranin. Hatalarini artik yapmamaya kendine söz ver. Evlilik bitirmek o kadar kolay değil. Şiddet ve aldatma olmayan evliliklerin kurtulabilecegini düşünüyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Debra sebep cok aslinda sebep kavgalar. Birbirimizi cok yiprattik. Esim de duzelmeyecegimize inaniyor bu yuzden boyle karar verdi ve tabi ki ailesinin etkisiyle. Halbuki insanlar neler yasiyor ama ayrilmiyor sonraran duzelebiliyor. Biz sacma nedenlerden dolayi cok kirdik birbirimizi. Ama artik unutmak istiyorum. Cok taktim simdiye kadar detaylari bile. Bosa uzdum o da uzuldu. Simdi umutsuz. Ama aslinda seviyor

Siz ailesine bağlı olduğu için kavga ediyorsunuz ailesinden ayrılmamak konusunda yardım bekliyorsunuz garip doğrusu hadi torunları falan olsa anne baba ayrı büyüyecek diye karşı çıkabilirler boşanmanıza ama şimdi gelin oğullarıyla aralarını açmaya çalışırsa niye karışsınlarki

adamı bi kere bezdirip göndermişsin gelmiş bi daha göndermişsin daha gelirmii

Queen bee, aynen ben de oyle dusunuyorum. Psikolojimiz cok bozuldu bastan cikan kucuk sorunlardan tartismalardan. Hepsi bos yere. Esimle terapiste gitmek istiyorum ama bi sans daha verse evliligimize keske. Ulasamiyorum bile ona. Istemiyor ki

Ayrica ailesi de kestirip atti erkek evladi degil kiz evladi olsaydi kolay kolay demezlerdi bosan evladim diye. Olan bana olacak

Ayirmak istemedim ki onlari. Hep guler yuzluydum onlara karsi. Normalde aile yapici olmasi gerekmez mi

yaa aslında sana ne yaptı kayınvaliden örnek verebilirmisin
çünkü sen sürekli eşine annen şöyle dedi böyle yaptı
sürekli ben ben demiş olabilirmisin
erkekler aileleri ile ilgili bu kadar problem olmasını sevmezlerde genelde

bence fazla üzerine düşme sabret bekle sonra anneleri babaları bitarafa koyarak kavga etmeden düzgünce konuşun eğer işin kavgaya döneceğinden endişeliysen bir evlilik terapistine gidin.. ne yaparsan yap ama aileleri araya katıp onlardan medet umma bence hem onlardan şikayetçi olman hemde onlardan yardım istemen çok saçma..

1 yıl dolmamış evliliğiniz de zaten boşanmazsınız,
mahkeme sizi evlilik danışmanına yönlerdirir .
Ama istemiyorum diyen bir adama bu kadar ısrar niye ?
Kv den seni neden sevmiyordu

Kiskandi ailesi bizi. Oraya gittigimizde bile bir arada olmamizdsn rahatsizlardi. O surekli onlarla ilgilenmeliydi falan.

Ah bi kabul etse gorusmeyi. Terapiste gitmemizi istiyorum.

Arkadaslar korkuyorum bosanma davasi acar diye. Yuvami kurtarmak icin mucadele etmek istiyorum. Dedigim gibi belki cok kisi bizim yasadiklarimizin beterini yasadi daha cok kavga etti ama ayrilmadi. Ama benimki cabuk pes eden inatci biri

O seni seviyor mu peki sevse bi orta yol bulmaya çalışırdı bi sure ayrı kalmayı teklif ederdi çozum arardı

1 yıl dolmamış evliliğiniz de zaten boşanmazsınız,
mahkeme sizi evlilik danışmanına yönlerdirir .
Ama istemiyorum diyen bir adama bu kadar ısrar niye ?
Kv den seni neden sevmiyordu
1 yıl süresi anlaşmalı boşanmada geçerli,eğer çiftler anlaşmalı boşanmak isterse 1 yıl dolmadığı için boşanamaz,ama çekişmeli boşanma davası açarsa eşi boşanılıyor.

Arkadaslar korkuyorum bosanma davasi acar diye. Yuvami kurtarmak icin mucadele etmek istiyorum. Dedigim gibi belki cok kisi bizim yasadiklarimizin beterini yasadi daha cok kavga etti ama ayrilmadi. Ama benimki cabuk pes eden inatci biri

Evliliğinizde 1 yıl dolmamış
kanunen yüz kızartıcı bir durum olmadıktan sonra mahkeme boşamıyor zaten

Ama bence sen bu kadar üstüne düşmesen

1 yıl süresi anlaşmalı boşanmada geçerli,eğer çiftler anlaşmalı boşanmak isterse 1 yıl dolmadığı için boşanamaz,ama çekişmeli boşanma davası açarsa eşi boşanılıyor.

Ama kadın isterse ve aldatma, şiddet gibi durumlar varsa değil mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…