Siz ailesine bağlı olduğu için kavga ediyorsunuz ailesinden ayrılmamak konusunda yardım bekliyorsunuz garip doğrusu hadi torunları falan olsa anne baba ayrı büyüyecek diye karşı çıkabilirler boşanmanıza ama şimdi gelin oğullarıyla aralarını açmaya çalışırsa niye karışsınlarkiBana deger vermeyip ailesine daha fazla deger vermesi aslinda. Aslinda cok buyutulcek bisi yoktu icinden cikilmaz sorunumuz da yoktu. Ama ana kuzusudur kendisi maalesef, ailesinin yuzunden hep tartismalar oluyordu. O da savunuyordu. Bu sefer ailesi yapici degil yikici oldugundan ayrilmak istiyor. Ben istemiyorum yuvam dagilmasin
Siz ailesine bağlı olduğu için kavga ediyorsunuz ailesinden ayrılmamak konusunda yardım bekliyorsunuz garip doğrusu hadi torunları falan olsa anne baba ayrı büyüyecek diye karşı çıkabilirler boşanmanıza ama şimdi gelin oğullarıyla aralarını açmaya çalışırsa niye karışsınlarki
Ailem ise normal tartismadan ibaret oldugunu dusunuyorlar duzelecegine inaniyorlar.
Queen bee, aynen ben de oyle dusunuyorum. Psikolojimiz cok bozuldu bastan cikan kucuk sorunlardan tartismalardan. Hepsi bos yere. Esimle terapiste gitmek istiyorum ama bi sans daha verse evliligimize keske. Ulasamiyorum bile ona. Istemiyor ki
Ayrica ailesi de kestirip atti erkek evladi degil kiz evladi olsaydi kolay kolay demezlerdi bosan evladim diye. Olan bana olacak
Ayirmak istemedim ki onlari. Hep guler yuzluydum onlara karsi. Normalde aile yapici olmasi gerekmez mi
bence fazla üzerine düşme sabret bekle sonra anneleri babaları bitarafa koyarak kavga etmeden düzgünce konuşun eğer işin kavgaya döneceğinden endişeliysen bir evlilik terapistine gidin.. ne yaparsan yap ama aileleri araya katıp onlardan medet umma bence hem onlardan şikayetçi olman hemde onlardan yardım istemen çok saçma..Debra sebep cok aslinda sebep kavgalar. Birbirimizi cok yiprattik. Esim de duzelmeyecegimize inaniyor bu yuzden boyle karar verdi ve tabi ki ailesinin etkisiyle. Halbuki insanlar neler yasiyor ama ayrilmiyor sonraran duzelebiliyor. Biz sacma nedenlerden dolayi cok kirdik birbirimizi. Ama artik unutmak istiyorum. Cok taktim simdiye kadar detaylari bile. Bosa uzdum o da uzuldu. Simdi umutsuz. Ama aslinda seviyor
Normal tartışmadan ibaret sanıyorlar derken?
Konuda zaten sadece tartışmadan bahsetmişsin.
Başka sorun mu var?
Queen bee, aynen ben de oyle dusunuyorum. Psikolojimiz cok bozuldu bastan cikan kucuk sorunlardan tartismalardan. Hepsi bos yere. Esimle terapiste gitmek istiyorum ama bi sans daha verse evliligimize keske. Ulasamiyorum bile ona. Istemiyor ki
Ayrica ailesi de kestirip atti erkek evladi degil kiz evladi olsaydi kolay kolay demezlerdi bosan evladim diye. Olan bana olacak
Kiskandi ailesi bizi. Oraya gittigimizde bile bir arada olmamizdsn rahatsizlardi. O surekli onlarla ilgilenmeliydi falan.yaa aslında sana ne yaptı kayınvaliden örnek verebilirmisin
çünkü sen sürekli eşine annen şöyle dedi böyle yaptı
sürekli ben ben demiş olabilirmisin
erkekler aileleri ile ilgili bu kadar problem olmasını sevmezlerde genelde
Ah bi kabul etse gorusmeyi. Terapiste gitmemizi istiyorum.bence fazla üzerine düşme sabret bekle sonra anneleri babaları bitarafa koyarak kavga etmeden düzgünce konuşun eğer işin kavgaya döneceğinden endişeliysen bir evlilik terapistine gidin.. ne yaparsan yap ama aileleri araya katıp onlardan medet umma bence hem onlardan şikayetçi olman hemde onlardan yardım istemen çok saçma..
O seni seviyor mu peki sevse bi orta yol bulmaya çalışırdı bi sure ayrı kalmayı teklif ederdi çozum arardıMerhaba arkadaslar. Esimle yarim senedir evliyiz. Aile konusunda ve baska konularda simdiye kadar hep tartismalarimiz oldu kavga ettik cok. Bir hafta iyiysek bir hafta kotuyduk. Kucuk seylere takildik hep. Ben cok seyi gereksiz yere taktim bosuna tartistik yiprandik. Defalarca bosanma kelimesini andik. Bir kere ayrilmak istediginde pesinden gittim ve barismistik. Ailesi de barismamizi uygun goruyordu. Gecen haftaki kavgamizdan beri ise ben kendi ailemde o da kendi ailesiyle. Ayrilmak istedigini bildirdi ve artik hic ulasamiyorum. Ailesi de onaylamis. Yuvamin yikilmasini istemedigini soyledim gururumu ayaklar altina alarak, fakat hic aracilik yapmiyorlar yapici degiller. Ailem ise normal tartismadan ibaret oldugunu dusunuyorlar duzelecegine inaniyorlar. Pek biseyden haberleri yok. Arkadaslar ben yuvami kurtarmak istiyorum ama ailesi bu derece karsi onlardan da hayir yok. Ne yapacagimi sasirdim bitsin istemiyorum onu seviyorum cok.
Bilmiyorlar barisacagimizi dusunuyorlar. Dinlenin ikiniz de simdilik diyorlarYani ayrilmak istedigini bilmiyotlar
1 yıl süresi anlaşmalı boşanmada geçerli,eğer çiftler anlaşmalı boşanmak isterse 1 yıl dolmadığı için boşanamaz,ama çekişmeli boşanma davası açarsa eşi boşanılıyor.1 yıl dolmamış evliliğiniz de zaten boşanmazsınız,
mahkeme sizi evlilik danışmanına yönlerdirir .
Ama istemiyorum diyen bir adama bu kadar ısrar niye ?
Kv den seni neden sevmiyordu
Arkadaslar korkuyorum bosanma davasi acar diye. Yuvami kurtarmak icin mucadele etmek istiyorum. Dedigim gibi belki cok kisi bizim yasadiklarimizin beterini yasadi daha cok kavga etti ama ayrilmadi. Ama benimki cabuk pes eden inatci biri
1 yıl süresi anlaşmalı boşanmada geçerli,eğer çiftler anlaşmalı boşanmak isterse 1 yıl dolmadığı için boşanamaz,ama çekişmeli boşanma davası açarsa eşi boşanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?