Cunku seviyorum ve yuvami dagitmak istemiyorum. Cok yaniyor canim. Onsuz bi hayat istemiyorum. Kv onu onlardan ayirdigimi dusunuyor.1 yıl dolmamış evliliğiniz de zaten boşanmazsınız,
mahkeme sizi evlilik danışmanına yönlerdirir .
Ama istemiyorum diyen bir adama bu kadar ısrar niye ?
Kv den seni neden sevmiyordu
Geçinemediklerini ispat etmesi gerek tabi karşı tarafın tabi, şahitlerle falan çekişmeli dava açabilir bu durumda.Eğer kadın istemezse sadece dava uzar.Ama kadın isterse ve aldatma, şiddet gibi durumlar varsa değil mi ??
canım benim sabret bekle şu sıra üstüne gitme .. hemen dava açacağını sanmam ama sen üstelersen belki dahada inada bindirip dava açabilir eşin kaç yaşında bide o da önemli.. biraz bekle sonra konuşun zaten.. kendinide çok yıpratma herşeyin hayırlısını iste Allahtan bol bol dua et.Ah bi kabul etse gorusmeyi. Terapiste gitmemizi istiyorum.
Kendisi umutsuz. Ailesinden de etkilendi. Umitli degillermis. Sirf tartismalardan dolayi. Halbuki ortada dayak aldatma falan yok. Ve o kadar kotu biri degilim kiO seni seviyor mu peki sevse bi orta yol bulmaya çalışırdı bi sure ayrı kalmayı teklif ederdi çozum arardı
Cunku seviyorum ve yuvami dagitmak istemiyorum. Cok yaniyor canim. Onsuz bi hayat istemiyorum. Kv onu onlardan ayirdigimi dusunuyor.
Arkadaslar yurt disinda yasiyorum. Burda belki hemen bosar mahkeme. Turkiye'de yasamiyorumEvliliğinizde 1 yıl dolmamış
kanunen yüz kızartıcı bir durum olmadıktan sonra mahkeme boşamıyor zaten
Ama bence sen bu kadar üstüne düşmesen
Arkadaslar yurt disinda yasiyorum. Burda belki hemen bosar mahkeme. Turkiye'de yasamiyorum
Cok dua ediyorum bitmesin evliligim diye. Yasi 25 bile degil dahacanım benim sabret bekle şu sıra üstüne gitme .. hemen dava açacağını sanmam ama sen üstelersen belki dahada inada bindirip dava açabilir eşin kaç yaşında bide o da önemli.. biraz bekle sonra konuşun zaten.. kendinide çok yıpratma herşeyin hayırlısını iste Allahtan bol bol dua et.
Evet haklisin kendim de sucluyum hatami anladim. Daha cok sabretmem gerek biliyorum. Ama bi sans vermiyor kieşin gerçekten seviyorsa , dayak aldatma yoksa diğer sorunlar aşılabilir... bence de evliliğini bozma ama kendine de çeki düzen ver demekki senin de hataların var. suçu hep karşıda görürsen şimdi ayrılmazsanız bile sonra biter zaten ..
Merhaba arkadaslar. Esimle yarim senedir evliyiz. Aile konusunda ve baska konularda simdiye kadar hep tartismalarimiz oldu kavga ettik cok. Bir hafta iyiysek bir hafta kotuyduk. Kucuk seylere takildik hep. Ben cok seyi gereksiz yere taktim bosuna tartistik yiprandik. Defalarca bosanma kelimesini andik. Bir kere ayrilmak istediginde pesinden gittim ve barismistik. Ailesi de barismamizi uygun goruyordu. Gecen haftaki kavgamizdan beri ise ben kendi ailemde o da kendi ailesiyle. Ayrilmak istedigini bildirdi ve artik hic ulasamiyorum. Ailesi de onaylamis. Yuvamin yikilmasini istemedigini soyledim gururumu ayaklar altina alarak, fakat hic aracilik yapmiyorlar yapici degiller. Ailem ise normal tartismadan ibaret oldugunu dusunuyorlar duzelecegine inaniyorlar. Pek biseyden haberleri yok. Arkadaslar ben yuvami kurtarmak istiyorum ama ailesi bu derece karsi onlardan da hayir yok. Ne yapacagimi sasirdim bitsin istemiyorum onu seviyorum cok.
Korkutmak amaciyla degil. Olgun degildir pek ztn yasi da buyuk degil. Olgun olmadigi icin hemen pes ediyor zaten. Duzelmeyecegini dusunuyor. Csbuk vazgeciyor benden.Canım bir sakin ol bak panik yaparak daha çok hata yaparsın .
Eşine biraz zaman tanı bence,
senden emin olduğu içinde seni korkutmak amaçlı boşanma lafını ortaya atmış olabilir.
Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın inşallah .
Çok haklısın da ama olmuyorsa da vardır bir hayır .
Anladım ben seni canım ailesi dolduruyo sanki senden sora senden daha iyisini çıkacak hiç ole sanmasınlar eşini bi şekilde konuşmaya ikna et ve ailelerden bi sure uzak kalmasını teklif etsen beraber ufak Bi kaçamak olsa bir iki gün yanlız kalsanız daha alışma süresi 2yıl anca alışıyomuş eşler birbirine bizde tartışıyoruz ama Allahtan eşim aile birliği gormediği için evliliğe önem veriyoKendisi umutsuz. Ailesinden de etkilendi. Umitli degillermis. Sirf tartismalardan dolayi. Halbuki ortada dayak aldatma falan yok. Ve o kadar kotu biri degilim ki
Kisiligi sanirsam. Huzursuzluk olunca pes ediyor. Diyor anlasamiyoruz ayrilalim. Bana sormadi bile sen ne dusunuyorsun ayrilma konusunda bile. Ailesiyle karari aldi bana bildirdi.Evliliğin ilk yılı bu tür şeyler olabilir. Ama erkeğin evden gitmesini gerektirecek kadar ne olabilir?
Kişiliği mi böyle yoksa?
Ya iste bizimki daha yarim sene oldu daha nasil otursun her sey yerine. Ailesi de mi olgun degil ki bunu dusunmuyor. Benden sonraki iyi mi olacak cok. Degerimi bilmiyorlar gercekten. Sessiz olmami bile soguk birisi olarak yorumladilarAnladım ben seni canım ailesi dolduruyo sanki senden sora senden daha iyisini çıkacak hiç ole sanmasınlar eşini bi şekilde konuşmaya ikna et ve ailelerden bi sure uzak kalmasını teklif etsen beraber ufak Bi kaçamak olsa bir iki gün yanlız kalsanız daha alışma süresi 2yıl anca alışıyomuş eşler birbirine bizde tartışıyoruz ama Allahtan eşim aile birliği gormediği için evliliğe önem veriyo
Olmuyorsa yapacak bir şey yok. Acaba eşinizin hayatında başka biri mi var? Nedense okurken aklıma hep bu geldi, bu kadar ısrarla boşanma isteği ne? Ortada yeterli sebep göremiyorum ben.Merhaba arkadaslar. Esimle yarim senedir evliyiz. Aile konusunda ve baska konularda simdiye kadar hep tartismalarimiz oldu kavga ettik cok. Bir hafta iyiysek bir hafta kotuyduk. Kucuk seylere takildik hep. Ben cok seyi gereksiz yere taktim bosuna tartistik yiprandik. Defalarca bosanma kelimesini andik. Bir kere ayrilmak istediginde pesinden gittim ve barismistik. Ailesi de barismamizi uygun goruyordu. Gecen haftaki kavgamizdan beri ise ben kendi ailemde o da kendi ailesiyle. Ayrilmak istedigini bildirdi ve artik hic ulasamiyorum. Ailesi de onaylamis. Yuvamin yikilmasini istemedigini soyledim gururumu ayaklar altina alarak, fakat hic aracilik yapmiyorlar yapici degiller. Ailem ise normal tartismadan ibaret oldugunu dusunuyorlar duzelecegine inaniyorlar. Pek biseyden haberleri yok. Arkadaslar ben yuvami kurtarmak istiyorum ama ailesi bu derece karsi onlardan da hayir yok. Ne yapacagimi sasirdim bitsin istemiyorum onu seviyorum cok.
Kisiligi sanirsam. Huzursuzluk olunca pes ediyor. Diyor anlasamiyoruz ayrilalim. Bana sormadi bile sen ne dusunuyorsun ayrilma konusunda bile. Ailesiyle karari aldi bana bildirdi.
Korkutmak amaciyla degil. Olgun degildir pek ztn yasi da buyuk degil. Olgun olmadigi icin hemen pes ediyor zaten. Duzelmeyecegini dusunuyor. Csbuk vazgeciyor benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?