4 ay önce evlendik ikimizde işsiz ve evde sürekli beraberiz.son zamanlarda her gün kavga etmeye başladık diyebilirim.agrasif ve dediğim dedik diyen bir eşim var.kendi keyfine düşkün bencilce davranıyor.buna tahammül edemediğim için tepki gösterdiğimde sonuç kavgaya dönüşüyor ve saygısızsın bana karşılık veriyorsun seni istemiyorum mutlu deilim boşanmak istiyorum diyor.zamanını hep internette geçiriyor son bir aydır internetin içine o kadar daldı ki benimle birlikte olmak yerine mastürbasyonla kendini tatmin etmeye başladı.tabi bende bunu hissettiğimde tepki verdim sonuç kavga oldu.boşanmak istemediğim için sabretmeye çalışıyorum ve 3 gündür bu halini görmezden geliyorum onunla tartışmaktan kaçınıyorum sakin olmaya çalışıyorum.o kararını vermiş ve beni caydırıp boşanmayı kabul etmem için elinden geleni yapıyor ben onu çok seviyorum.dik kafalı, asabi ,ilgiden hoşlanmayan ve şu an ben yokmuşum gibi davranmaya çalışan birisi.anlaşmalı boşanmak istiyor bende boşanmıcamı söyledim sen aç davayı ama ben kabul etmicem boşanmayı dedim onu boşanmaktan vazgeçirmek için neler yapabilirim?