- Konu Sahibi Kartalice35
-
canım çok üzüldüm.. kaç yaşındasın eşin kaç yaşında[/
ben 25 eşim 28
arkadaşlarıma katılıyorum ama şunuda biliyorum ki bu tarz şeyler hiç kolay değil bırak deyince bırakılması çok zor bir durum ama daha şimdiden sana ısrarla annem ailem diyorsa bence 2 defa daha düşün
arkadaşlarıma katılıyorum ama şunuda biliyorum ki bu tarz şeyler hiç kolay değil bırak deyince bırakılması çok zor bir durum ama daha şimdiden sana ısrarla annem ailem diyorsa bence 2 defa daha düşün
whatsapptan mesaj atmıs eşim akıllandınmı varmı bi gelişme diye!!! Dalga geçiyo resmennncevap yazmadımm
whatsapptan mesaj atmıs eşim akıllandınmı varmı bi gelişme diye!!! Dalga geçiyo resmennncevap yazmadımm
bence onu bırakamazsın diye düşünüyor eşin onun rahatlığı var seni değiştirmeye çalışıyor. cepte gibisinden bakıyor sana ona iyi bir ders vermen lazım ona ihtiyacın olmadığını o olmasada yaşabiliceğini bilmesi lazım.. bence sen uzun bir süre görüşme boşanacağını söyle yemez boşanamaz o sadece seni korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor
bence onu bırakamazsın diye düşünüyor eşin onun rahatlığı var seni değiştirmeye çalışıyor. cepte gibisinden bakıyor sana ona iyi bir ders vermen lazım ona ihtiyacın olmadığını o olmasada yaşabiliceğini bilmesi lazım.. bence sen uzun bir süre görüşme boşanacağını söyle yemez boşanamaz o sadece seni korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor
Banada oyle geliyo haklisin kaynvalidenin yapcak bisi yok demesi herseyi bittirdi bende.. insan olan ogluna olurmu hemen ole sey halletmeye calisin fln der demekki doldurmus demekki uzuluyorum diye yalan soyluyo ne yazaym ben buna smdi annenin ole demesi herseyi bitirdi zaten benimde yapck biseym yok artik desemmi
Yorum yapmis olan arkadaslar okuyosaniz gelismeler icinde dusuncelerinizi merak ediyorum pls...(
çok büyütüyorsunuz. eşin de sen de.
eşine canım evlenen biz ikimiziz. beraber bir ömür sürecek olan biziz. ben seninle bunca yıl mutlu oldum ve mutlu olmak için de evlendim. şimdi yok yere ilişkimizi yıpratıyoruz. ben ikimiz de üzülmeyelim istiyorum, huzurlu mutlu bir yuvamız olsun istiyorum. bunun için de ikimiz de bazı fedakarlıklar yapmalıyız. karşılıklı olarak ailelerimize saygı duymamız lazım. ben senin ailene uzak duruyor değilim, sadece mizacım gereği çok yakın davranamıyorum. ama bu onları sevmediğim anlamına gelmez, ileride birbirimizi daha iyi tanıdıkça daha sağlıklı bir ilişkimiz olur diye düşünüyorum. Onlara saygısızlık etmiyorum, sadece sen yanımda yokken ailenle görüşmek yerine beraberken görüşmeyi, beraber ziyaret etmeyi tercih ederim. Son zamanlarda aramızda boş yere yanlış anlaşılmalar ve gerginlik oldu. Bu bizi yıpratmasın, sen de uzaktasın biliyorum aklın bende, belki de denizin ortasında aklına binbir türlü senaryolar geliyor. Ben de burada sensiz zor zamanlar geçiriyorum. Biz sevgili olduğumuz kadar, karı kocayız da artık. Ortak hareket etmeli, sen, ben, senin ailen, benim ailem demek yerine BİZ olmalıyız. Seni yolcu etmeye gelemedim ama karşılamaya geleceğim seni seviyorum.
yazardım ben olsam.
Hala saçma tepkiler verip uzatırsa o zaman şansını kaybeder.
senin eşinde fazla özgüven birikmesi olmuş galiba
fazlası ağır gelmiş sana sarmış
bu kadar ailem ailem ailem demenin kimseye bi faydası olmaz
sen annenin sözünden cıkma arkadaşım...
Annelerin hisleri kuvvetlidir...
Cok güzel yazmıssın benimde icimden boyle seyler yazmak geciyo ama beni cantada keklik sansın istemiyorum kıymetimi anlasın istiyorum simdiden boyle baskı yapan adam ilerde daha buyuk seyler yapar daha cok ezermi acaba diye dusunuyorum...
kendini ezdirme tabiki, ama evlilik de malesef çok ince çizgiler var.
tatlı dil ve doğru cümlelerle eşini yönlendirebilirsin.
unutma bir erkeği ya annesi yönetiyordur ya da karısı.
erkekler kendileri karar alıyorlar sanmalarına rağmen ya annelerinin onlara alttan alttan verdikleri direktifleri uyguluyor ve onların ağızıyla konuşuyorlar, ya da karılarınınkiyle.
o kadar yıllık emek ve sevgi var, orta yolu bulabilirsiniz. karşı tarafın da uzlaşmaya yanaşması lazım tabiki.
bazen adım atmak gerek. sen bir adım atarsın, eşin sana koşa koşa gelir belki de.
arkadaşım kolay mı evlendiniz de hemen tek kalemde silip atacaksınız. Bence siz kırıldığınızı beli eden ancak yapıcı cümlelerle kayınvalidenizle konuşmayı deneyin ilk önce. Benim sizinle hiç bir sorunum yok, ancak nasıl bu duruma geldik ben de anlayamıyorum. Hiç böyle olmak istemezdim. Lütfen siz de oğlunuzla konuştugunuzda beni ne kadar üzdüğünü ona söyleyin. Artık bitsin bu gerginlik. Ortada o kadar emek var. Emin olun o da üzülüyordur benimle arasının kötü olduguna. Bilirsiniz bana ne kadar düşkün olduğunu.. gibi cümleler ile hem kayınvalidenizin gönlünü yapın ama hem de kırgın olduğunuzu ve oğlunun da bu durumdan kötü etkilendiğini hatırlatın. Gurur yapacak zaman değil bence. Siz eşinizi seviyorsunuz o da sizi seviyor. Yazık olmasın yuvanıza. sonrasında ise eşinize ben annenle konuştum, durumumu anlattm. Seninle kötü olmak beni çok üzüyor. Böyle yapmayalım. Aramızı düzeltelim. Bak daha ilk sorunda hemen ipleri koparmayalım. Senin ailenle hiçbir sorunum yok benim diye konuşun. Tüm yapıcı adımlarınıza rağmen bir olumlu cevap alamazsanız o zaman kendinizi geriye çekersiniz.
Allah yardımcınız olsun
şu anda anladığım kadarıyla eşiniz seferde.. O halde telefonla ulaşmaktan başka çareniz yok. Bence muhakkak telefonda sakin sakin konuşun. Çocuk oyuncağı değil artık bu. Resmi nikahlısınız. Eşinizin de buna göre davranması gerekir. Peki sizin kendi ailenizin tutumu nedir bu son olanlar karşısında?
çok büyütüyorsunuz. eşin de sen de.
eşine canım evlenen biz ikimiziz. beraber bir ömür sürecek olan biziz. ben seninle bunca yıl mutlu oldum ve mutlu olmak için de evlendim. şimdi yok yere ilişkimizi yıpratıyoruz. ben ikimiz de üzülmeyelim istiyorum, huzurlu mutlu bir yuvamız olsun istiyorum. bunun için de ikimiz de bazı fedakarlıklar yapmalıyız. karşılıklı olarak ailelerimize saygı duymamız lazım. ben senin ailene uzak duruyor değilim, sadece mizacım gereği çok yakın davranamıyorum. ama bu onları sevmediğim anlamına gelmez, ileride birbirimizi daha iyi tanıdıkça daha sağlıklı bir ilişkimiz olur diye düşünüyorum. Onlara saygısızlık etmiyorum, sadece sen yanımda yokken ailenle görüşmek yerine beraberken görüşmeyi, beraber ziyaret etmeyi tercih ederim. Son zamanlarda aramızda boş yere yanlış anlaşılmalar ve gerginlik oldu. Bu bizi yıpratmasın, sen de uzaktasın biliyorum aklın bende, belki de denizin ortasında aklına binbir türlü senaryolar geliyor. Ben de burada sensiz zor zamanlar geçiriyorum. Biz sevgili olduğumuz kadar, karı kocayız da artık. Ortak hareket etmeli, sen, ben, senin ailen, benim ailem demek yerine BİZ olmalıyız. Seni yolcu etmeye gelemedim ama karşılamaya geleceğim seni seviyorum.
yazardım ben olsam.
Hala saçma tepkiler verip uzatırsa o zaman şansını kaybeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?