Eşim boşanmak istiyor nolur yardımlarınızı bekliyorum:(((

Hadi boyle yazdım buna karar verdim diyelim annemi nasıl cignicem? Babama dırek soyler hayatta bursaya gondermezler bisey uydursam bile cıkıcak ortaya sonra yine problem olursaki olur gibime geliyo annemde ben sana demistim kendin ugras simdi diye cıkar isin icinden

annen de çok haklı ya, kızını ezdirmek istemiyor anlıyorum. bilmiyorum bu böyle devam ederse zaten işin zor.. Evlenince Bursa'da mı yaşicaksınız? Ve tekrardan çalışmaya devam edicek misin?

annen de çok haklı ya, kızını ezdirmek istemiyor anlıyorum. bilmiyorum bu böyle devam ederse zaten işin zor.. Evlenince Bursa'da mı yaşicaksınız? Ve tekrardan çalışmaya devam edicek misin?

Evet orda yasayip is bulmayi dusunuyodum aslinda izmirde kalmayı tercih ederdm ama esim denizde olmadgı zaman babasının islerini takip etmek zorunda hatta babası emekli olunca isleri ben yurutur denize gtmem daha seyrek gderim diye dusunuyodu onndan mecbur gtcektk

Eşinin gemideyken senin bursa'da yalnız kalmayı kabullenmen bile fedakarlık. Keşke bunu görse..

annen biraz sert çıkış yapmış bence ama yine de bu eşinin haklı olduğunu kesinlikle göstermez sen kafanı dinle ve neyin doğru olacağına kendin karar ver . Eşin böyle yaparak ileriye zemin hazırlıyor. benim sana tavsiyem eski güzel günlerinizden fotoğraf gönderip bu mutlulukların eskide kalmasını mı istiyosun derdim. onun gibi bende tehtid ederdim boşanacağını sanmıyorum kısasa kısas yapmak lazım bazen .kaçan kovalanıyo çünkü.

kesinlikle anneni dinle
daha birlikte bile yaşamaya başlamamışsınız adam ailesin sevdirip saydırma peşinde
ailesi yüzünden bir kalemde bitirecek demekki bunca emeği hiçe sayarak
blöfte yapıyor olabilir ki bu daha çirkin bence çok samimiyetsiz
bence kesinlikle ailesi biliyor durumu onlar istiyorlar bunu yoksa seni sevdiklerini memnun olduklarını söyleseler adam delimi kendi kendine sev say desin
aileside samimiyetsiz bu durumda sana farklı eşine farklı konuştukları için
son olarak bir taviz verdinmi ooo evlenince ipin ucu hepten kaçar
şöyle bir okudumda yazdıklarımı fazla karamsar olmuş belki ama bence seviyor ve ayrılmakda istemiyorsun gelene kadar sabredip geldiğinde yüzyüze konuşmalısın
ailene karşı herhangi bir saygısızlığım olmadı ne yapmak istiyorsun onlar ailen ya ben kimim ortada hiçbirşey yokken hemen beni silebiliyorsan bir yerlerde yanlışlık var demekki vs.vs diye

valla sizi barıştırasım geldi. senin eşini sevdiğini düşünüyorum.
eşin de seni seviyor ama bence ağır şekilde anne tahriki var gibi geldi bana.
sen iyi tanırsın kaç yıllık sevgilini. kendi cümleleriyle mi konuşuyor yoksa annesinin ağzıyla mı?

hakkınızda hayırlısı olsun.
birbirinize saygınızı kaybetmeyin.

Off kızlar annesi aramsti demstm ya guya uzuluyomus ama yapacak hicbiseyi yokmus ole demisti yapacak biseyin yoksa neden uzuluyosun demistim soguk konustum hala balayi mevzusndan eski mevzulardan konusuyodu bende bu konuları konusmak istemiyorm artk anne levent isterse arar iyigunler diyip kapamıstım hemmen ogluna yetistirmis bana mesaj atmıs esim sen salakmısın aptalmısın annemle nasıl oyle konusursun dedigimi yapmazsan istemiyorum seni anlamiyomusun falan yazmis bende k.valideyle gecen konusmamı aynen yazdm ne var bunda dedm ayrilmamizi istiyo demekki yapacak biseyi yokmus dedim...Bu saatten sonra yapici konusamam onla

Annesi doldurmus baya kanıtladı kadının maskesi dustu son gelisme son yazdıgım mesajdaki gibi

aman bırak gitsin.
seven adam ne anasını kırar, ne karısını.
bir de Bursa'ya gidersen ailecek seni pestil edecekler bu belli.
kendine yazık edersin.

Gece whatsappta kardesmle dertlestm esim mesaj atmis sabaha kadar whatsappta napiosun diye bende cok umrundayım sanki hangi sıfatla soruyosun die tersledm cunku artk aramzdaki manevi bag kaybolmus senin agzının yerini degstiririm bilmemne hakaretler hakaretler bende bitti artık bu is dedim.Hic etekleri tutusmadi heh bunu desene bana vay cok uzuldum diye dalga gecti... artik hayir gelmez...Duzelcegne dair hic umudum kalmadı...Cok kotuyum cok agladım ama bitmek zorunda...Neden birdenbire bu kadar psikopatlasti neydi bukadar buyutmesine sebep anasi nasi bi kadınki bu kadar etkilenmis bunlar nası mahluklar bianda ocagımı sondurduler! Aklım almiyo almiyo!

Hayatım sen de çok fevrisin neden bu kadar çocukça konuşmalar yapıyorsun eşinle…
Onun da haksız yanları var ama whatsup tan napıyosun diye merak etmiş kardeşimle konuşuyodum diyebilirsin soğukkanlı ve normal bir şekilde. Olayları kızıştırıyorsun bu 1.
İkincisi de sen daha önceden annesiyle çok samimi olmamışsın çok aramamışsın vs. evet bunları yapmak zorunda değilsin ama yapmadıysan annesinden de çok yakınlık bekleme, eşinle aranız bozuk olduğunda onları hiç karıştırma boşver, o bir şey deyince de ters konuşmalar yapma sadece aramızı düzeltiyoruz inşallah annecim falan diye geçiştir sonuçta kadın da oğlunu dolduruyor bu belli bir şey. sen de eşinden uzaktasın çok iletişim kuramıyorsunuz… o da son konuşmada bir nevi yardım etmeye çalışmış sen de kadını bozmuş gibi olmuşsun. bir yerde büyüğün. madem işinize karıştırmak istemiyorsun baştan bu olaylarla ilgili onu hiç müdahil etmeseydiniz

Balayı olayı da hiç iyi olmamış ama sen hemen sinirleneceğine balayına gitmenin ikiniz için ne kadar özel bir anı olacağından bahsedebilirdin. Ayrıca balayı dediğin çok pahalı olmak zorunda değil ki, yurtdışına gitmeyip 3-5 gün antalya da bodrumda bir otelde de balayı yapardınız bunun ticari araç almayı engelleyecek ne yönü var.. çok pahalı bir balayı mı düşünüyordunuz ki? Eğer öyle ise, planınızı değiştirip daha uygun bir yer şeklinde plan yapabilirdiniz

Evet esimi oyle tersledigim icin pisman oldum ama bosanmak isteyen adam daha onemli meseleler varken sacmasapan bisey icin hesap soruyo diye sinirlendim
Kayınvalidede arkadan is cevirip bana uzuluyorum diye riyakarlık yaptı gercekten uzulse yapcak biseyim yok demezdi bisey yapardi iyi yonde okadarda mesafeli deildik her sene gidip kalırdim 2-3gunde olsa sohbet eder dertlesirdik istese yapardı nikah zamanı surekli muzurluk cıkardıgı icin ailemle dunurleriyle ilgilenmeyip komsularyla ilgilenince tepkimi cekti halbuki ailemin onlara yaptigi hicbi kotuluk yok aksine cok ince dusuncelidr ailem
Balayi olayinida dediginiz gibi bu ozel bi anı ama sonradan gtmenin anlami yok dedim daha makul mütevazi biyerde gecirsekte olur dedim esim cok mukemmeliyetci kabul etmedi.ıdugun olayida oyle bi tane cocugu senelerdir evlendiremediler durumlari iyi bi engel yok esime sorunca ben ailemden para almam lux otelde yapicam diye tutturdu ben mutevazi biyer olur nolcak sanki diodum en guzel yillari ayri geciriyoruz falan diodum kabul etmiodu halada dugun tarimiz bile belli degil millet sorup duruyo dugun nezaman diye haliyle belli deil demeye utaniodum artk beni kac sene bekletmesi ne kadar ayip bide ustune bunlar...heralde ailesi erteleyip ayriliriz diye bekledi ilk baslarda beni istemedklerini hissediodum...

mütevazi bir yere gitmek hiçbir yere gitmemekten daha iyidir, hem 5 yıldızlı çok güzel oteller var erken rezervasyondan fırsat kullanıp gayet de uyguna kalabilirsiniz. illa pansiyon olacak diye birşey yok ki. eşin de bir hoşmuş. bir sürü insan böyle balayı yapıyor maldivlere giden çok az yani.

benim tavsiyem aranız düzelmeye başladığında sebepsiz yere tersleyip herşeyi daha kötüye götürme. çünkü zaten limonisiniz, onun alttan alacağı zaten yok. tavır yapınca daha kötüye gider. normal davranıp daha sonrasında uygun dille anlatabilirsin ki şu an birbirinizden de uzak olduğunuz için iletişiminiz çok daha zor. yanında olsan çözülecek şeyler belki. şimdi sen o sana yazdığı halde tersleyen tripçi biri gibi görünüyorsun onun gözünde. ne çok alttan al, ne de çok aşırı tavır yap ikisinin de ortası, bu yöntemi dene bence.

Bu dedigin yontemle gidiyodum ama dün vay sen benim annemle nasil ole konusursun diye bi hakaretlere basladıı...Agzını kırarımm senin gibi yabaniyi adam yerine koydumda nikah kıydımm sana cirkef kaynana(annesi melekmis hic aramızı bozmada rolü yok) cingene dügünü(mütevazi bi dügün salonu) lazımdııı Allah belanı versinnn neler neler bu hakaretlere cevap atmadım artk hicbi yazdıgına cevap vermicem mecbur kalmadıkca sinirlerim cok bozuldu artık duzelcegine dair hic umudum kalmadı bu hakaretleri okuduktan sonra...

Dedigin gibi uygun bi balayı paketi bulunabilirdi ben demiyorumki illa yurtdısı diye onun balayı planlari yapıp yapıp bianda sozunden donmesine kızdım ben en basında planını acıklasa bi cozum bulunurdu..
Artık ne balayı ne dugun goruyo gozum zaten psikolojim bozuktu bu olaylarla iyice depresyona girdim:,(((((

bi sene öncesinden niye evlendiniz onu anlamadım bence sen en büyük hatayı orda yapmışsın.böyle şeylere prosedür bulaştımı işin suyu çıkıyor.benim her zaman fikrim maksimum sevgili nişan zamanı falan maksimum 3 yıl.siz 8 sene çıkmışsınız üstüne bi de düğünden 1 yıl önce evlenmişsin.evlenmekle eşinin ailesinin gözünde bence zaten ne bu acele garantiye almak ister gibi bi profil oluşturmuşsun.ayrıca sana kimse karakterinden ödün ver dememişki haftada bir arayıp nasılsınız demek vıçvıç olmak demek değil.öle bi konuşursunki ne vıçvıç olursun ne buzdolabı.benim bildiğim erkeğin ailesi sözlü sevgili olduğunuz zaman bayramdan bayrama kandilden kandile aranır nişandan sonra artık iyice aile olursun kimse sana ara yag cek demiyo bence eşin haklı.bak benim eşiminde karakteri soğuktur.kendi kız kardeşini aydda bi kere arar sorun yok aralarında hiç bi türlü ama abi kardeş işte.ama ben derim annemi haftada bi maksimum 10 günde bi sadece kendi arayıp konuşur.bunuda 1 sene içinde alışkanlık haline getirdi artık kendi diyo anneni bi arıyım diye.yani zaten damatdı gelindi bunlar aileye çok sonra giren ve her an acaba şöle mi düşündü böle mi düşündü diye aileleri düşündüren kişiler sen neden kendini mimletmişsin anlayamadım.bence sen hatalısın.böyle şelerde gurur olmaz.heleki hatalısın bide gururdan bahsediyorsun özür dilemekde bir erdemdir.ama bence senin ailenin yaptığıda yanlış aileler yapıcı olmalı.heleki kızları suçluyken...........

Arkadaslar bu son duruma gore ufakta olsa bi umut varmıdır? Bikac zaman sonra sakinlesip aklı basına gelirmi acaba? Konusmayı denermi?

Kusura bakmayin ama bu cok sacma adam 28 yasinda bi 6yillik flortuyle evli ne munasebetle aileme git size layik olucam de der..28 yasinda resmen cicuk gibi dysubuyor hepimizib ailesi var..3 seni cantada keklik saniyor ondan ozurdilergibi boyle bi msj yazarsan omur boyu onun altinda ve soyledikleriyke yasamayi kabul edersin.ve sana surekli yapmakta zorlanaxagin beklenterle gelir sende dayanamazsin yipratir bu seni.ailesine kadar gitmis olay yarin virgun bi tuaf gelse herhangibi bir davranisin oluma soylerim agzinin payibi verir dysunurler..sen erken nikah yapmakla hata yaptin ve kysura bakma ama bilemzdin biliyorum ama bosanirsan da kendi elinle gidip niiah yaparsan boyle olur.gerseyin zmani var.sana diyeyim bu adami adam et bence yuz verme seni seviyosa degil arkadas anne baba kardes viz gelur erkege bak benim esimin ailesi neler yapti esim bwni hep tuttu agizlarini kapatti hep..seviyosa seni sececektie ve senin hakli yanlarini anlicak seni hic bir sebeple kaybetmwk istemicektir..sen ondan ayni seyleri beklemiyosun o bekliyo neymis layil olucakmissin hahaha.akilli olun koz vermeyin simdiden evli arkadaslar bilir simdiden ipin ucunu veursen bas edemzsin

Tesekkur ederim aynen boyle dusunuyorum
artık...Erken nikah yapmakla cok buyuk hata ettim farkındayım,ama bilemezdim insan herkesi kendi gibi sanıyor. Su varki sevgisindende emin degilim...Bu ara gecis donemimi yasiyo olabilirmi? sefere cıkmak kolay degil insanı bunalıma surukluyo daha oncede seferde bunalimlar yasadı..Birden evlenince psikolojisi degismis olabilirmi...Sabırla beklicem seviyosa hala anlarsa degerimi döner ama affedebilirmiyim bilmiyorum o hakaretlerden sonra tüm guvenimi kaybettikten sonra...

ıntelligent arkadasım sana ozelden mesaj atıcam ama yenı uye oldugum ıcın 50den fazla mesaj gondermezsem ozel mesaj atamıomusum onu doldurmaya calısıyorum......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…