- 14 Ağustos 2013
- 214
- 19
- 318
- Konu Sahibi Kartalice35
-
annen de çok haklı ya, kızını ezdirmek istemiyor anlıyorum. bilmiyorum bu böyle devam ederse zaten işin zor.. Evlenince Bursa'da mı yaşicaksınız? Ve tekrardan çalışmaya devam edicek misin?
Evet orda yasayip is bulmayi dusunuyodum aslinda izmirde kalmayı tercih ederdm ama esim denizde olmadgı zaman babasının islerini takip etmek zorunda hatta babası emekli olunca isleri ben yurutur denize gtmem daha seyrek gderim diye dusunuyodu onndan mecbur gtcektk
valla sizi barıştırasım geldi. senin eşini sevdiğini düşünüyorum.
eşin de seni seviyor ama bence ağır şekilde anne tahriki var gibi geldi bana.
sen iyi tanırsın kaç yıllık sevgilini. kendi cümleleriyle mi konuşuyor yoksa annesinin ağzıyla mı?
hakkınızda hayırlısı olsun.
birbirinize saygınızı kaybetmeyin.
Hayatım sen de çok fevrisin neden bu kadar çocukça konuşmalar yapıyorsun eşinle
Onun da haksız yanları var ama whatsup tan napıyosun diye merak etmiş kardeşimle konuşuyodum diyebilirsin soğukkanlı ve normal bir şekilde. Olayları kızıştırıyorsun bu 1.
İkincisi de sen daha önceden annesiyle çok samimi olmamışsın çok aramamışsın vs. evet bunları yapmak zorunda değilsin ama yapmadıysan annesinden de çok yakınlık bekleme, eşinle aranız bozuk olduğunda onları hiç karıştırma boşver, o bir şey deyince de ters konuşmalar yapma sadece aramızı düzeltiyoruz inşallah annecim falan diye geçiştir sonuçta kadın da oğlunu dolduruyor bu belli bir şey. sen de eşinden uzaktasın çok iletişim kuramıyorsunuz o da son konuşmada bir nevi yardım etmeye çalışmış sen de kadını bozmuş gibi olmuşsun. bir yerde büyüğün. madem işinize karıştırmak istemiyorsun baştan bu olaylarla ilgili onu hiç müdahil etmeseydiniz
Balayı olayı da hiç iyi olmamış ama sen hemen sinirleneceğine balayına gitmenin ikiniz için ne kadar özel bir anı olacağından bahsedebilirdin. Ayrıca balayı dediğin çok pahalı olmak zorunda değil ki, yurtdışına gitmeyip 3-5 gün antalya da bodrumda bir otelde de balayı yapardınız bunun ticari araç almayı engelleyecek ne yönü var.. çok pahalı bir balayı mı düşünüyordunuz ki? Eğer öyle ise, planınızı değiştirip daha uygun bir yer şeklinde plan yapabilirdiniz
Evet esimi oyle tersledigim icin pisman oldum ama bosanmak isteyen adam daha onemli meseleler varken sacmasapan bisey icin hesap soruyo diye sinirlendim
Kayınvalidede arkadan is cevirip bana uzuluyorum diye riyakarlık yaptı gercekten uzulse yapcak biseyim yok demezdi bisey yapardi iyi yonde okadarda mesafeli deildik her sene gidip kalırdim 2-3gunde olsa sohbet eder dertlesirdik istese yapardı nikah zamanı surekli muzurluk cıkardıgı icin ailemle dunurleriyle ilgilenmeyip komsularyla ilgilenince tepkimi cekti halbuki ailemin onlara yaptigi hicbi kotuluk yok aksine cok ince dusuncelidr ailem
Balayi olayinida dediginiz gibi bu ozel bi anı ama sonradan gtmenin anlami yok dedim daha makul mütevazi biyerde gecirsekte olur dedim esim cok mukemmeliyetci kabul etmedi.ıdugun olayida oyle bi tane cocugu senelerdir evlendiremediler durumlari iyi bi engel yok esime sorunca ben ailemden para almam lux otelde yapicam diye tutturdu ben mutevazi biyer olur nolcak sanki diodum en guzel yillari ayri geciriyoruz falan diodum kabul etmiodu halada dugun tarimiz bile belli degil millet sorup duruyo dugun nezaman diye haliyle belli deil demeye utaniodum artk beni kac sene bekletmesi ne kadar ayip bide ustune bunlar...heralde ailesi erteleyip ayriliriz diye bekledi ilk baslarda beni istemedklerini hissediodum...
mütevazi bir yere gitmek hiçbir yere gitmemekten daha iyidir, hem 5 yıldızlı çok güzel oteller var erken rezervasyondan fırsat kullanıp gayet de uyguna kalabilirsiniz. illa pansiyon olacak diye birşey yok ki. eşin de bir hoşmuş. bir sürü insan böyle balayı yapıyor maldivlere giden çok az yani.
benim tavsiyem aranız düzelmeye başladığında sebepsiz yere tersleyip herşeyi daha kötüye götürme. çünkü zaten limonisiniz, onun alttan alacağı zaten yok. tavır yapınca daha kötüye gider. normal davranıp daha sonrasında uygun dille anlatabilirsin ki şu an birbirinizden de uzak olduğunuz için iletişiminiz çok daha zor. yanında olsan çözülecek şeyler belki. şimdi sen o sana yazdığı halde tersleyen tripçi biri gibi görünüyorsun onun gözünde. ne çok alttan al, ne de çok aşırı tavır yap ikisinin de ortası, bu yöntemi dene bence.
Cok güzel yazmıssın benimde icimden boyle seyler yazmak geciyo ama beni cantada keklik sansın istemiyorum kıymetimi anlasın istiyorum simdiden boyle baskı yapan adam ilerde daha buyuk seyler yapar daha cok ezermi acaba diye dusunuyorum...
Kusura bakmayin ama bu cok sacma adam 28 yasinda bi 6yillik flortuyle evli ne munasebetle aileme git size layik olucam de der..28 yasinda resmen cicuk gibi dysubuyor hepimizib ailesi var..3 seni cantada keklik saniyor ondan ozurdilergibi boyle bi msj yazarsan omur boyu onun altinda ve soyledikleriyke yasamayi kabul edersin.ve sana surekli yapmakta zorlanaxagin beklenterle gelir sende dayanamazsin yipratir bu seni.ailesine kadar gitmis olay yarin virgun bi tuaf gelse herhangibi bir davranisin oluma soylerim agzinin payibi verir dysunurler..sen erken nikah yapmakla hata yaptin ve kysura bakma ama bilemzdin biliyorum ama bosanirsan da kendi elinle gidip niiah yaparsan boyle olur.gerseyin zmani var.sana diyeyim bu adami adam et bence yuz verme seni seviyosa degil arkadas anne baba kardes viz gelur erkege bak benim esimin ailesi neler yapti esim bwni hep tuttu agizlarini kapatti hep..seviyosa seni sececektie ve senin hakli yanlarini anlicak seni hic bir sebeple kaybetmwk istemicektir..sen ondan ayni seyleri beklemiyosun o bekliyo neymis layil olucakmissin hahaha.akilli olun koz vermeyin simdiden evli arkadaslar bilir simdiden ipin ucunu veursen bas edemzsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?