• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bosanmak istiyor

Eski konularınıza baktım.Eşiniz bir evliliğin sorumluluğunu alabilecek biri değil.Ondan bu soğudum lafları.Aslında bu lafları sizin ona etmeniz gerekirdi.Bıkan sizken konuşan o.Bir yuvayı bozmak kolay değil.Gidin sizde çocuklarınızı alıp,belki aklı başına gelir diyecem ama bu adamla zor.

daha az sorumluluk
cok haklisiniz
Öyle bir sorumluluk yükleyin ki böylelerine hiç acımayın.Çocuklarına acımayana siz hiç acımayın.Boşanınca sorumluluk bitecek mi acaba.Çocuklar bir orada bir burada daha da zor olacak.Boşanmakta karalıysa nafakanızı tazminatınızı dahi alın derdim.

Eski konularınıza baktım.Eşiniz bir evliliğin sorumluluğunu alabilecek biri değil.Ondan bu soğudum lafları.Aslında bu lafları sizin ona etmeniz gerekirdi.Bıkan sizken konuşan o.Bir yuvayı bozmak kolay değil.Gidin sizde çocuklarınızı alıp,belki aklı başına gelir diyecem ama bu adamla zor.

Cok ama cok haklisiniz o yuzden okadar zoruma gidiyorki.. gidicem zaten istedigim yerden ev ariyorim bulur bulmaz cikicam ama bilmiyorum ev bulana kadar berabermk yasamaya devam etmeliyim yoksa simdiden ailesinin yaninda gondermelimiyim? Gorsun orda gununu evdeki rahatli bulabilicakmi..

Cok ama cok haklisiniz o yuzden okadar zoruma gidiyorki.. gidicem zaten istedigim yerden ev ariyorim bulur bulmaz cikicam ama bilmiyorum ev bulana kadar berabermk yasamaya devam etmeliyim yoksa simdiden ailesinin yaninda gondermelimiyim? Gorsun orda gununu evdeki rahatli bulabilicakmi..

Girmeyin hanımefendi kime rahat batıyorsa o gitsin taşınsın

Niye çoluk çocuk siz perişan olasınız

Madem boşanma işini o icat etti eşşek gibi kiranızı ödemek çocuğuna bakmak zorunda

Atın evden gitsin

Şu anda yalnız kalmak sizin ve çocuklarınız için kötü olacaksa bir süre daha idare edin.Yok olmayacaksa çıksın gitsin özgürlüğüne.Belli bir süre oh der,sonra görür gününü.

Hakkinizda hayirli olsun.
Madem ciddi bosanmak icin; o zaman Etik olarak evde duramAzsin de gonder silesinin yanina !
Bakalim nasil olcak.

Mutsuz bir evlilik olacagina durustce bittigini soylemis. Cocuklar icin ! Evliligini devam ettirenlere ornek olsun bu konu.
Ayni evde iki yabanci cekimini cocuklar daha cok hissedip sorun yasiyorlar.

istemiyor artik geri donusu yok diyor.. bende bu yuzden kararsizim hem istemiyor hemde ben tasinana kadar evden gitmek istemiyor anlamiyorum neden? Acaba simdiden evden gondersemmi..

Bu aralar aranız iyiyken diyor bunu. Aranız eskisinden daha iyi ama o çocuklarından ve sizden uzak yaşamayı düşünüyor. Sizi üzmek istemem ama bence de hayatında biri olma olasılığı yüksek.

O yüzden, anlaşmalı boşanmak istiyorsa, çocuklara, kendinize nafaka, maddi-manevi tazminat isteyin. Size ve çocuklarınıza yasal olarak ödemesi gereken şeylerden sonra o sorumsuzlukla başkasıyla nasıl geçinecekse geçinsin.

Siz onu evden kovmazsaniz asla ama asla barisma ihtimaliniz olmaz. Dik durup, madem bosanmak istiyorsun lutfen evi terket, seninle daha fazla ayni evde yasayamam derseniz pisman olup geri gelme ihtimali daha yuksek. Akli sira vicdanini rahatlatiyor, cakal

Cok haklisiniz
Yarin gondericem.. gitsin bakalim annesinin evinde ayni rahatligi bulabilicekmi..
Dik durmaya calisicam.. cok zor olucak ama mecburum!

Bazı insanların mayasında sorumluluk alabilme, aile babası olabilme gibi şeyler yok. Sizinki de hala ergenus kafasında, böyle süreceğine hiç sürmesin bitirin derim ben ama size kalmış gerçi sizi istemeyen bir adamı da hala yanında tutmak zorla güzellik etmeye giriyor, onla da olmaz yani yürümez. Bırakın gitsin.

Siz onu evden kovmazsaniz asla ama asla barisma ihtimaliniz olmaz. Dik durup, madem bosanmak istiyorsun lutfen evi terket, seninle daha fazla ayni evde yasayamam derseniz pisman olup geri gelme ihtimali daha yuksek. Akli sira vicdanini rahatlatiyor, cakal
Bu fikire yavaş yavaş kendini alistiriyor ayni zaman da

Konu sahibi evden falan sen ayrılma kolay mi kalk ev bul içini dose para harca defolsun kendisi gitsin
Bir de boşanma davasını sen açma birak o açsın avukat dava masrafını da o ödesin
Her sorumluluğu üzerine de alma nafaka tazminat al
Bana kalırsa çocuk büyük olsaydi babasinin yanında yaşat derdim ama cocuklara yazık

Back
X