- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.849
- 798
- 35
- Konu Sahibi Annesibebisleri
Tekrar konu açmışım gibi hissettim.Bu kadar bir olmaz yaşadıklarımız...Bizimde aynıydı haziranda konustuk bu konuyu engel olmadım ailem öğrendi yurt dışına cikicaklardi onlar gelene kadar yanlız bırakmak istemiyormuş apartmanda kimse yok başka diye ama ailem geldi hala bişey dediği yok (bu arada aynen yaşamaya devam ediyorduk,çamaşırı yikaniyo,ütüsü yapılıyor,geldiğinde yemek hazir)artık dayanamadım hiçbişey yokmuş gibi yaşantımıza devam ediyoruz ama ayrilicaz topladım eşyalarını acele ediyosun diyo neden dedim aptal yerine koymanimi engelliyorum!
Çarşamba günü gitti annesine orda kaliyo artık bugün geldi kızımıza söyledik bundan sonraki süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama artık uzamasın istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun sizinde benimde inşallah bundan sonrası daha iyi olur bizim için..
Şuan aynı şeyleri yaşayan biri olarak size tek tavsiyem (ki kendim asla yapamıyorum) kendinizi çok yıpratmayın bu dönemde zira bende önce o sonra yemek ve uyku hepsi tek tek terketti sadece kızım hissetmesin diye masaya oturuyorum..Gecicek biliyorum ve bian önce o günlerin gelmesi için dua ediyorum...
Rabbim sizinde konu sahibinin de yarsimcisi olsun. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz.