- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz mükemmel annesiniz evet ben kötü anneyim bumudur ? Hangi anne evladından vazgeçer Allah aşkına saçmalamayın ben alıcam kızımı sadece ortamın düzelmesini bekliyorum. Kimse bi çocuğu annesi dışında iyi düşünemez.
Sizce boyle daha iyiye mi gitti hersey?Tamam çok haklısınız lakin sürekli tartışma yaşanan bir evde olması daha mı iyi olurdu
Tamam işte evliliğe hazır olmayıp evlenmiş . Ama bunun farkında değilmiş. Şimdi de ağır geliyor. Eğlenmelik zamanında evlenmiş işin özü bu yani.Tartışma konumuz belirsiz ne bulursa artık o gün onu oraya niye koydun onu niye şöyle yaptın
Bakın ben de bir üstteki yorum da aynısını yazmıştım.Bu yazdığınızı şimdi gördüm.Sizinle oynuyor , size kaybetme korkusu yaşatarak üzüyor ve kendine bağımlı hale gelmenize sebep oluyor.Ama boşanma davası açmıyor ben tamam boşanalım diyorum bu sefer geri adım atıyor
Bu arkadasin yazdiklarini tekrar tekrar oku. Nerde yanlis yaptiginizi anlayana kadar. Umarim anlarsin.Bir kere siz burada dürüst değilsiniz.
Önce kızımın okulu, düzeni vs dediniz, şimdi zaten yanımızdaydı tartışmalara şahit olduğu için anneannede kalmanın daha doğru olacağına karar verdim diyorsunuz.
Bir öyle bir böyle konuşarak burada bile 1-0 geride başladınız.
Çocuğunuz için başka çözüm bulmalıydınız.
Gerekirse adama sen bir 10 gün git biraz ayrı kalalım, falan diyip çocuğu korumalıydınız.
Olmuyorsa da olmuyordur. Dunyanın sonu degil.
Adam 34 yaşında ilk evlilik diyorsunuz.
Evlenmeden nasıl anlamadınız bilmiyorum, üstelik 2 sene de görüşmüşsünüz.
Bu yaştaki adamların kendi doğruları değişmez.
Beklentileri değişmez.
Bu yaşa gelene kadar sadece kendileri oldugu için bencildirler.
Sizi, anneliğinizi anlayamazlar, sorumluluk bilinçleri zayıftır.
Bir de üstüne adam tutarsız.
Sizin de hatalarınız tuz biber oluyor.
Bir kere ben olsam bu kadın kızını bırakabiliyorsa, benle evli kalmak için kızından bile vazgeçiyorsa her şeyi kabul eder diye düşünürüm, kendimi de değiştirmek için zahmet etmem.
Nasıl kıymetliyse adam. Çocuk bile vazgeçilir oluyor.
Bu işin adamın egosunu okşayan yüzü.
Bir de sizi güvenilmez yapan yüzü var...
Bu kadın çocuğunu bile bırakıyorsa yarın öbür gün çocuğumuz olsa ne yapar? Doğru kişi mi? Doğru anne mi? Güvenilir mi?
Bence önce kendiniz olun. Önceliklerinizi belirleyin ve ona göre davranın. Bu şekilde ne yapacağını şaşırmış, tutarsız, güvenilmez, çabalamaya değmez biri gibi görünüyorsunuz.