• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Konu sahibi 26 yaşında 5 yaşında kızı var ve şimdiki eşiyle 2 yıl görüşmüş evleneli de 6 ay olmuş.
Kaç yaşında ilk evliliğini yaptın ki çok tutarsız herşey.
Benim bir arkadaşımında annesi sizin gibiymiş arkadaş şimdi 30 yaşlarında ve hala annanesinde kaldığı günlerin izlerini taşıyor psikoloji hiç bir zaman düzelmedi.
Yazık bu yavrulara

Siz çocuğunuz yanınızda değilken gece nasıl rahat uyuyorsunuz yada o çocuk sizi görmeden size sarilmadan nasıl uyuyor bana bulduğunuz çözüm çok yanlış geldi kusura bakmayin ama siz en buyuk haksizligi kendi evladiniza yapmissiniz ayrıca eşiniz 6 ay gibi kısa bir sürede sizden ayrılmak istiyosa ilerde daha büyük uzuntuler yaşayabilirsiniz umarım aranızdaki sorunlar çözülür ayrılmak istemiyorsan ve buna degecek bir insansa eğer alttan al barış çubuğunu sen uzat sorunlar cozulur cozulmezde evladinida yanına al onun küçük kalbinde açılan hasarlar kolay tamir olmaz

Hepiniz mükemmel annesiniz evet ben kötü anneyim bumudur ? Hangi anne evladından vazgeçer Allah aşkına saçmalamayın ben alıcam kızımı sadece ortamın düzelmesini bekliyorum. Kimse bi çocuğu annesi dışında iyi düşünemez.

Kimse size kötü annesiniz demedi. Ama ben de kızınızı bırakmanızdaki bahaneleri haklı göremedim.
Şahsen annemin evi bile olsa çocuğumla ayrı evlerde uyumak şu anda bana imkansız geliyor.
Geleceğin ne getireceği belli olmaz ama sırf ne istediği belli olmayan, olgunlasmamış bir adamın kaprisleri yüzünden için 5 aydır kendi çocuğunuzdan feragat etmeyi kimse anlamıyor emin olun.
Madem kavgaya şahit olmasını istemiyorsunuz muhatabınızı susturun. Susmuyorsa evden gönderin.
Çocukların yeri ebeveynin yanıdır siz de bunu anlayın.

Tamam çok haklısınız lakin sürekli tartışma yaşanan bir evde olması daha mı iyi olurdu
Sizce boyle daha iyiye mi gitti hersey?
Bu adamla omur boyu tartisacaksiniz bunu unutmayin.
Tuvalet kagidindan maraz cikaran adamla ne kadar saglikli iliski yurutebileceksiniz?
Kiz zaten okuldadir tum gun, aksamda beyefendi kapatacak sesini, kizin yaninda tartisilmayacak, illa mi tartisacaksiniz, bekleyin uyusun cocuk, sonra tartisin.

kesinlikle katılıyorum. çocuğun ahı tutmuş. nasıl yapıyorsunuz bunu çocuklarınıza. başka şeyler de derdim ama ban yemek istemiyorum

5 yaşındaki kızınız neden annenizde kalıyor?düzeniniz batsın.ban yiycem kesin bu yazdıklarımdan dolayı ama olsun.ne biçim annesiniz.Allahım kınamak istemiyorum da 5 yaşında ki çocuk elin adamı için anneye neden bırakılır??ekonomik özrgürlüğünüz yoksa baştan konuşsaydınız adamla ben nerde kızım orda diye.düzenimizi kurana kadar demişsiniz bir de hiç utanmadan.siz evleneceksiniz keyfinize bakacaksınız diye o küçücük çocuğun günahı neyde yokluğunuzla cezalandırıyosunuz?sizin gibi insanlardan bu çocuklar tamamen alınıp devlet koruması altına alınmalıdır.bi de hala çocuğun yanında olmamasına değil de kocası boşayacakmış ona takmış.

O duzen dediginiz sey kiziniz yokken kuruluyor mu.daha 6 aylik evliyken bosanmak isteyen adamla nereye kadar gidebilirsiniz ki.bence esinizi alin karsiniza ve neden bosanmak istedigini acikca sorun.ayrica sizin yanlis es secimlerinizin sucunu kiziniz oduyor ama siz esinizle meskul olmaktan o yavrucagi dusunmuyorsunuz.

Çocugunuzu niye annenize bıraktınız ki? Sizin evladınız o 6 ayda da boşanmak isteyen diğer kişide eşiniz. Çocugunuzun psikolojisini şu anda düşünmek bile istemiyorum. Sizde düşünmeyin zaten düşünecek daha önemli eşiniz var

Kızınızla empati yaptım da büyüdüğümde bugünleri hatırladığımda sizi asla affetmezdim galiba.Çok küçük üstelik 6 yaş size en çok ihtiyacı olduğu dönemler.Gerçi benim bile şu yaşımda anneme ihtiyacım oluyor.En iyi okul eve en yakın olan okuldur derler.Keşke böyle düşünseydiniz.Asıl sebebin bu olduğuna da inanmadım gerçi ben.

Eşinize zaafınız var , o da bunu anlamış.Sizin zaafınıza oynuyor.Boşanacağı filan da yok emin olun."Tamam boşanalım." dediğiniz anda vazgeçecek bence.

Ama boşanma davası açmıyor ben tamam boşanalım diyorum bu sefer geri adım atıyor
Bakın ben de bir üstteki yorum da aynısını yazmıştım.Bu yazdığınızı şimdi gördüm.Sizinle oynuyor , size kaybetme korkusu yaşatarak üzüyor ve kendine bağımlı hale gelmenize sebep oluyor.

Bir kere siz burada dürüst değilsiniz.
Önce kızımın okulu, düzeni vs dediniz, şimdi zaten yanımızdaydı tartışmalara şahit olduğu için anneannede kalmanın daha doğru olacağına karar verdim diyorsunuz.
Bir öyle bir böyle konuşarak burada bile 1-0 geride başladınız.
Çocuğunuz için başka çözüm bulmalıydınız.
Gerekirse adama sen bir 10 gün git biraz ayrı kalalım, falan diyip çocuğu korumalıydınız.
Olmuyorsa da olmuyordur. Dunyanın sonu degil.

Adam 34 yaşında ilk evlilik diyorsunuz.
Evlenmeden nasıl anlamadınız bilmiyorum, üstelik 2 sene de görüşmüşsünüz.
Bu yaştaki adamların kendi doğruları değişmez.
Beklentileri değişmez.
Bu yaşa gelene kadar sadece kendileri oldugu için bencildirler.
Sizi, anneliğinizi anlayamazlar, sorumluluk bilinçleri zayıftır.
Bir de üstüne adam tutarsız.

Sizin de hatalarınız tuz biber oluyor.
Bir kere ben olsam bu kadın kızını bırakabiliyorsa, benle evli kalmak için kızından bile vazgeçiyorsa her şeyi kabul eder diye düşünürüm, kendimi de değiştirmek için zahmet etmem.
Nasıl kıymetliyse adam. Çocuk bile vazgeçilir oluyor.
Bu işin adamın egosunu okşayan yüzü.
Bir de sizi güvenilmez yapan yüzü var...
Bu kadın çocuğunu bile bırakıyorsa yarın öbür gün çocuğumuz olsa ne yapar? Doğru kişi mi? Doğru anne mi? Güvenilir mi?

Bence önce kendiniz olun. Önceliklerinizi belirleyin ve ona göre davranın. Bu şekilde ne yapacağını şaşırmış, tutarsız, güvenilmez, çabalamaya değmez biri gibi görünüyorsunuz.
Bu arkadasin yazdiklarini tekrar tekrar oku. Nerde yanlis yaptiginizi anlayana kadar. Umarim anlarsin.

Bazen ipleri birakmak gerekiyor. Evlilogi yurutmek icin caba sarfetmeyen, kavga ve huzursuzluk cikarmak icin herseye bahane bulan bir adam icin ben gider bosanma dilekcemi verir hic de uzatmazdim. Adam gulu degil de dikenleri goruyor. Demek ki sevmiyor. Sevse dikenleri gormezdi.
Kizini anneye birakmakla buyuk hata yapmissiniz. Onceliginiz adam olmus. Adami hayatinizin merkezine koyunca totosunu kaldirmissiniz. Evlenirken ikinci evliliginiz oldugunu ve bir kiziniz oldugunu biliyordu bu adam. Prensiplerinizden odun vermemeliydiniz. Kizimsiz yapamam demeliydiniz. Ne kadar sIk sIk kizinizla gorusseniz de kiziniz annem beni istemiyor diye dusunmustur o yasta. Ben olsam kizimi birakmam, ugrasmaya degmeyecek bu adami birakirim. Tek tarafli fedakarlikla yurumez evlilik.

Adamı annesinin evine bırakacağına çocuğu annenin evine bırakmışsın. Bir adama onun için çocuğundan bile vazgeçebileceğini gösterirsen canım sıkıldı boşanalım da der, aldatır da. Yanlış kişi için fedakarlık yapıyorsun.

Ölerek kızlarımdan uzak kalmam en büyük korkumken
( ki ölüm elimde olan bir şey değil)

Başka bir adamla düzen (!) otursun diye evladımdan ayrı kalacağım öyle mi?

Tırnaklarını dünyadaki hiçbir erkeğe değişmem!

Kendinize gelin
Yavrunuza ettiğinizin cezasını çekiyorsunuz

Evlenmeden once nasildi bu kadar huysuz ve tutarsiz adam belli ederdi kendini galiba.Bence biraz bekleyin duzen oturuncada cocugunuzu hemen yaniniza alin ama kesinlikle emin olana kadar cocuk yapmayin.

Benimde 5 yasinda cocugum var.
Nasil ayri evde rahatca uyuyabiliyorsunyz cocugunuz olmadan gercekten anlamiyorum.
Zorunlu olarak 3 hafta oglumu anneme biraktim, her gece aglama krizleriyle uyandim uykumdan, gunum gecem birbirine karisti..
Siz cocugunuzdan vazgeciyorsunuz, elin yedi kat yabanci adami sizden haydi haydi vazgecer.
O sabiye yazik gunah.
Hele ki bide kiz cocugu kiyamam, daha da duygusal olur.
Evdeki sehzadeye resti cekin gidin kizinizin yanina.
Ne bulunmaz hint kumasiymis okulu efendime soyleyim aranizdaki tartismalari bahane ederek yavruyu gondermissiniz evden.
evliliginizi duzeltene kadar acilen bu hatanizi duzeltin.

Back
X