İyi gunler . Nerden nasıl başlasam bilmiyorum ben 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir bebeğim var 2 haftadır annemgilde kalıyoruz eşim esyalarını toplayıp Evi terk etti haftaya da boşanma davasını açacağını söyledi. Sürekli kavgalarımız oldu bana cok haksızlık etti ama en son kı kavgamızda birsey de yoktu bir den boşanmak istedi. Ben herseyini kabul ettim bana ailemden beklentim Yok dedi kredi çektim o para ile dugun yaptık borcum var dedi ben yine kredi cektim borcunu ödedim maddi manevi olarak herseyi yaptım. Ailesi en ufak bir yardımda bulunmadı bunu söylediğim de ben kötü oldum aileme sen bunlari dedin oldu ailesinin yüzüne karşı hiçbir şey söylemedim bile. Beni hic mutlu etmedin dedi beddualar etti. Cocugu almak istedi git davayi aç mahkeme kararına göre gor deyince kudurdu kufurler savurdu. Ben yine yuvam yıkılmasın dedikçe o istemediğini söyledi. Su an bende kabul ettim ama zoruma giden o kadar şey yapıp bana bunlari yaşatması aslında o kadar uzun kı anlatmak istediklerim o kadar doluyum kı . Sadece su an ne yapacağımı bilmiyorum önümü göremiyorum nasıl geçecek bilmiyorum Sadece bu süreci atlatan kişilerin yardımına ihtiyacım var