Eşim boşanmak istiyor....

Sorumluluk zor gelmiş eşine. Aslında 30 yaşındaki bir erkeğin böyle davranması garip yani. Ne istediğini bilecek yaşta

Çocuk yok bence gururlu olun ne tazminati

Aynen öylee çok doğru tespit yapmışsınız bana ayaj bağı o içince sokaklardan topluyorum çünkü

Arkadaşım bu nedenle boşandı. Ona 50 kere dedim evlenme bununla diye evlendi. Sonuç boşandı kısa sürede. Ve adam 36 yaşındaydı. Ayrıca 2.evliligiydi. ilk evliliğini gençken yapmış ve yine alkolden boşanmış. Ikinciyide 36 da yaptı yine aynı nedenden boşandı. Yanı asla değişmiyorlar. Sen şanslısın ki çocuk yok. Bence hic ama hiç çekme. Yarın bir gün daha beter olacak. Yeri gelecek altına yapacak sarhoşken hastayken onu temizliceksin. Ve bir erkek için asla değmez.
Bence ne olursa olsun bir an önce ailenin evine git o adamla daha fazla kalma derim. Çünkü bunlar alkolü seciyor eşlerini ve çocuklarını değil. Yanı eninde sonunda bitecek bir olay içindesiniz. Onun sevgi sozcuklerine de inanma. Seven adam alkolü değil eşini seçer.

Evet çok haklısınız olaylar büyüdü ailesi girdi işin içine. Eşimin hiçbir suçu günahı yok onunla zorum yok kendimle zorum var dedi tedavi olucak olmazsa boşanıcam annesi de diyo çekme kızım bunu diyo. Bunu ben 30 sene çektim anasıyım gene çekicem sen zorunda değilsin diyo gencecijsin diyo. Tedaviyi kabul etti benim ailemin geliceğini öğrendi dün gelmesinler seni çok seviyorum üzülüyorum dayanamıyorum böylemgörmeye kimseyi haklı çıkarmıcam seni de bırakmıcam dedi

Inşallah düzelir herseu iyi olur. Ama ben inanmıyorum belki 3 5 ay bırakır ya da az içer yine aynı tas aynı hamam davam eder gibime geliyor. Çünkü o arkadaşım da nisanliyken tedaviye falan götürdü uğraştı sanki biraz düzelir gibi oldu sonra yine eski alkolik günlerine döndü adam. Ama umarım Ben yanılırım. Umarım eviliginiz olumlu yonde gider

İnşallah çocul yoktur. Tek diyebileceğim bu. Çünkü bu adam sorumsuzzzz.. Ve ne yapsanız değişmez.
Tez vakitte kendi ayaklarınız üstünde durup sepet havası çalmanız gerek. Lütfen kendinize bu hayatı uygun görmeyin.

Çalışan kadın profili eğer evliyse şöyledir Türkiye’de.
kadın tüm ev işlerini yapar
Çocuğa büyük oranda o bakar
Çalıştığı parayı kocanın eline verir.
zaten biyolojik sebeplerden ötürü çocuk doğurur emzirir . Vücudu hormonları mahvolur. Geceleri uyuyamaz. Uzun yıllar etkisi sürer. Tam kariyer yiyen bir durumdur. o zaten tam bir patoloji. Erkek yüklenmez o durumu.
Hayat paradan oluşmuyor. Kadınların yaptığı bitmek tükenmek bilmeyen ve geleceği olmayan ( kariyer hayallerini, her türlü gelecek güvencesini çöpe atarak ) yaptığı işleri küçümsemeyin.
tabiki ortak olunsun ama erkekte diğer işlere ortak olsun. Böyle erkeklerin sayısı ne kadar az biliyormusunuz. %50 iş bölümü yapanların.

Sizin eşiniz değişmez bence. Olan size olur, daha çok yıpranırsınız. Biraz zaman geçsin başlar yine aynı lakırdılara. En fazla bir şans daha verdim yine de olmadı dersiniz,üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…