Eşim boşanmak istiyor....

Şu an öyle bir şey yok zaten ama insan zorlanıyor emekler onca yıl evlendiğin için duran bir çok şey güvendiğin insanın seni yarı yolda bırakmak istemesi vs

Size katılıyorum karakterli bir insan bu cevabı vermez kaldıki ben kadın başıma aldığın sorumluluk karşısında bir gün olsun yüzüne vurmam ev işlerine yardım etmek değil çorabını kirliye atmaz

O işler sizin sandığınız gibi de dönmüyor demekki bu durumları yaşadığınıza göre.

Ben kadınlar çalışsın, ev geçimini eşit şekilde sahiplensin, kendisi için de kazancı olsun, maddi gücü ve manevi özgüveni olsun diyorum. Bu işler gayet de böyle olmalı. Ama ailenizden kocanızın özel harcamaları için para isteyin demiyorum.
Neden buna izin verdiniz ki? Annem babam bana bunca yıl bana emek verdikleri yetmezmiş gibi bir de bu yaşlarında kocama içki parası gönderecekler yok yaa alnını karışlarım o adamın. Siz neden çekiyorsunuz? Sarhoş oldukça saçmalayan bi öyle bi böyle konuşup psikolojinizi bozan, ki ayıkken de iyi biri olmadığına emin olduğum bir adamı şu ana kadar sizin boşamanız gerekiyordu zaten.
Bu adamın ayranı yok içmeye siz nafaka tazminat diyorsunuz. Boşanın kurtarın kendinizi ve geleceğinizi. Takılarınızdan alabildiğinizi alın, işe girin çalışın kazanın, kendinize bir hayat kurun, belli ki ailenizde arkanızda olur, daha ne olsun...
Bu alkoliğin daha fazla pis çoraplarını toplamak istemiyorsunuzdur siz de herhalde.

Son düzenleme:
Ailem bana evinin eksiğini al diye veriyor zaten ama benim en sevmediğim muhabbettir para muhabbeti bana para muhabbeti yapınca sinir olup veriyorum. Açıkcası ben çalışırken de kiirayı faturaları ben ödüyordum onun maaşı içkiye gidiyodu o zaman dediğinizin tam tersine dönüyor durum alışmış o böyle gider annesinden gördüğü performansı benxen istiyor çalışsam da yine aynı devran olcak takıları falan sattık zaten alabilitim umarım ama takıların karşılığında arbayı üstüme aldım benimki hırs işte madem bynları yaşadım gerekşrse çok g0vendipi annesindrn alacak madem beni yük görüyor o yükü atmak kolay olmıcak

Zaten bu adam ruh hastası olduğunu kabul eden bi adam dediğiniz gibi bu tutarsızlığı karşılığında benim psikolojim gitti benimle aynı ev içinde konuşmuyor dolap monteliyorum zorlandığımı görünce gelip alıp yapıyor sopuk davranıyor kapıdan çıkarken öpüğ gidiyor bu değişkenliği dengesizliği beni zaten bitirdi zaten tazminat alırsam psikologda harcamayı düşünüyorum boşanıp ailemin yanına gide4sem de işim hazır zaten

Eşiniz bir öküz ona diyecek lafım yok da, peki siz niye hem gençsiniz hem çocuk yok çalışmadan adamın sırtında yük oluyorsunuz?
Çünkü burda iş imkanı çok az ayrıca evlendik bir hafta sonra işe başladım iiten onyn hayatsı yüzünden ayrıldum 6 7 aydır çalışmıuorum 2 ay öncr ameliyat oldum zaten o süreci de atlatalım dedik eski iş yerimden farklu bir bölüm için habe rbekliyorum şimdi çalışmıyorım üniversite mezunu olduğum için de fabrikaya işçi olarak girip annemi üzmek istemem ayrıca kullandığınız tabir hoş değiş eşim bi sebepten işsiz kalsa ben çalışsam onu yük olarak görmem asla bi de ben üzmem tamamen karakter meselesi üsteki çalışmadığım sürece ailem bana 8 9 bin destek olmuştur yani yük müyüm ben şimdi

Ben kendimi yük olarak görürüm, bu bir bakış açısı.. Ben de üni. mezunuyum ama her işi yaptım, hic gocunmadım... istediğiniz iş ayağınıza gelene kadar fabrikada işçi olsanız sizden birşey eksilmez.. bunları sizi incitmek için değil kendinizi aileniz dahi olsa kimseye mecbur bırakmayın diye yazıyorum... kendi paranızı kazanıp ayaklarınız üstünde durmak size de iyi gelecektir...

Haklısınız zaten paramı kazanırken de hayrını göremiyordum ama olsun

Alkol bildiğim kadarıyla ucuz bir şey değil.
Adam daha çok alkolik olabilmek için sizi ayak bağı görüyor. Oysa ki alkol alan sarhoş bir adamla uğraşmak sizi yoran yıpratan bir şey, size ayak bağı adam.
İyi düşünün taşının boşanma kararını veren o değil siz olun.

Sadece alkol aldığına emin misiniz ?

Çok iatiyorsa boşanmak vermeli yanlış mıyım? Vermezse de çekişiriz benin içim sıkıntı değil

Siz doğrusunuz da, bana evliliğin maddi sorumluluğu ağır geldi diyen adam vermez.
Düğün takılarınızı talep edebilirsiniz.
Çocuğunuz olmadığı için komik bir rakam nafaka bağlanır, gelirine göre belli olmaz da, 5-6 bin kazansa 300-400, oyle dusunun.
Tazminat neye dayanarak verirler onu da bilmiyorum.
Çekişmeli dava dediginiz yıllar sürebilir.
Avukat masrafı vs olacaktır
Bir an once ise girmeye bakın.

Bu kadar boşanmak istiyorsa zaten anlaşıcak kabul edicek ben göze alırım da p göze alanaz çekişmeyi ondan kabul edicektir arabayı ve takıların maddi değerini verse yeter onu da kabul eder

Aynen öylee çok doğru tespit yapmışsınız bana ayaj bağı o içince sokaklardan topluyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…