Esim bosanmak istiyor..

Olaylar soyle... Ben kendime kucuk bir ev almistim annemin de destegiyle. Esimde yaklasik 10 senedir ailesine maasinin hepsini gonderdigi icin hicbir seyi yoktu.

Dedik ki bu kucuk evde oturalim para biriktirip en azindan kira odemeyiz kendi dedi zaten ben evlenince gondermeyecegim sana soz veriyorum diye. Ama evlenince sen benim parama karisamazsin demeye basladi. Yani bastan boyle konussaydi sorun yoktu

O seni 3 ayda gozden cikartiyorsa yol ver gitsin.. Uzulecek birsey yok. Korkutmaya calisiyor seni tamam dedigin noktada duzrltebiliriz demeye baslayacaktir

Her iki kisiden biri bosaniyor ne demek yahu sacmalamis
Sen israr etme yuzsuzluk de yapma
Madem oyle bosanin, tazminat davasi ac Mutlaka

cocuk oyuncagi sanki canim istedi evlendim canim istedi bosandim bu ne ya

Ben de gururum kirilinca once kendim mi acsam diye dusundum davayi ama bu sefer de nasil olur bilemedim

Ben de onu dedim 3 ayda ne cabaladin da vazgectin bana uzatma ben kararimi verdim felan dedi

Hosbulduk,

Su an sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor.

Isin garibi beni ikna eden oydu evlilige..
Cevap belli: Kv etkeni...
Nasıl olur da mutlu olan çocuklarının yuvalarını yıkmak için yapmadıklarını bırakmazlar Bunu anlamıyorum.
Ama işte erkek anacı olmıycak. Çoğu kadın bile bu anacı adamlardan daha delikanlı maalesef

Inanir misin ben anneme olanlari anlattim nasil uzuldu ama tek dedigi kizim sen nasil mutluysan ben yine arkandayim yanindayim oldu

10 günde dolduruşa gelip sizden vazgeçen adamdan hayır gelmez. şimdi ikna ettiniz bi dahakinde de mi ağlaıp ikna edeceksiniz. hiç üstüne düşmeyin. vazgeçecektir.

Sanki bambaska biriydi bana bakisi bile farkliydi dusmaniymisim gibi bakiyordu bunlari soylerken ben aglarken

Ne yapmaliyim peki? Evden ayrilayim mi bir muddet kafam allak bullak
kesinlikle ayrılma evden
sen hiçbir şey yapma
tamam davanı aç ayrılalım de
kabullenmiş görün bence hiçbir tepki verme
ağlama aldırma tamam ayrılcaz moduna gir tepkisiz kal açsın davasını bakalım açabilecek mi
bana son anda cayacak gibi geliyor
senin yalvarmanı bekliyor şu an sanki..hiç sevmedim egosunu eşinin...ne kadar da güveniyor senin ona olan sevgine..
ama sen de ayrılırsa gerçekten diye yavaştan kendini hazırlasan iyi edersin
çünkü ayrılacaksanız nolursa olsun ayrılırsınız zaten sen naparsan yap değişmez..bir yerden sonrası hep kader..

Esim simdiye kadar hicbir zaman ne flort ederken ne nisanliyken ayrilma lafini agzina almamisti ondan cok emin olddugunu dusundum

Kac yasinda senin bu kocan oyle hemen ilk sorunda bosanmaya cikilsaydi ohooo evli kimse kalmazdi beyefendi evlilign tam olarak ne oldugunu anlayamamis ustelik hala kordonunu kesememis ailesiyle. Su evliliklerde sorun cikinca evi terkeden eslere sinir oluyorum. Annesi babasi doldurmus doldurmus yollamislar, hayir demekki vicdan sahibi utanma sikilmalarida yok ki 3 aylik evliligi bitirmeye calismasini sorun bile etmiyorlar. Turkiye burasi erkegin elinin kiri nasilsa dimi karsi taraf dusunulmez kadin sorun mu cikar bosada gorsun gununu oglumcu bunlarda demekki. Allah akil fikir vicdan versin cidden.

35 yasindayiz ikimiz de beni cok iyi ikna etti evlenmeye ama her soyledigi yalanmis ailesi beni zaten istemiyor tavirlarindan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…