Esim bosanmak istiyor..

Sena0182

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
172
50
13
44
Arkadaslar merhaba,

Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.

3 aylik evliyim.

Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.

Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.

Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...

konu gerçek varsayarak seni istemeyeni sen hiç isteme,FAKAT evliliklerin ilk zamanları böyle şiddetli gel gitli sözde boşanmalı konularla geçer siz daha birbirinize alışmadınız ki bir rotasyon süreciniz var onu kullanmalısınız bir de ana babasının ağzına salyalı salyalı bakan erkeksilerden uzak durunuz.sonuç boşanmazsınız da bir süre daha bu ego savaşlarını yaşarsınız..siz de biraz dilinize hakim olun haklılığınızı suistimal etmeyin.

3 ayda ne olmuşta sevgisi bitmiş? Ailesi doldurmuştur onu. Bu anneci erkeklerden Allah herkesi korusun.

Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.

Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi

3 ay boşanma kararı almak için çok erken diyorum ben, ama adam kafaya koymuşsa yapılacak birşey yok... uzatmanın da anlamı yok. istemiyorsa yolu açık olsun

hic uzulme canim kendi kaybeter esine sadece sunu sor niye benim gunahima girdin de niye evlendin de bu vebalin altindan nasil kalkacagini soyle

Dedim simdi anladim seni istemedigimi dedi eskiden seviyordum o yuzden flort ederken veya nisanliyken ayrilamadim dedi

Öncelikle hoş geldin. Eşinin istatistiksel hesaplamaları yanlış bir kere, seni avutma şekli komikmiş.
Ama şu noktada katılıyorum. Evet geçecek.
Seni istemeyeni sen de isteme.

Hosbulduk,

Su an sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor.

Isin garibi beni ikna eden oydu evlilige..

Tamam işte orda dolduruşa gelmiş. Ama ailesinin lafıyla bu kararı alıyorsa bu adama güven olmaz zaten. Sürekli evliliğin tehlikede demektir.

Birincisi adam yeterince kazanıyorsa ailesine para vermesi seni ilgilendirmez evlattır yapar
İkincisi karşınızdaki de bir insan, höt dediniz mi oturacak köpek falan değil, ne demek her türlü benim dediğim olacak, yok güzelim öyle bi dünya uyan...
Üçüncüsü evet kesinlikle geçiyor, İlk başta üzülürsün tabi de her dakka etrafında senin sözünden çıkıp sinirini hoplatan biri olmayınca daha rahat edersin, belki bi de fino alırsın değme keyfine

10 günde dolduruşa gelip sizden vazgeçen adamdan hayır gelmez. şimdi ikna ettiniz bi dahakinde de mi ağlaıp ikna edeceksiniz. hiç üstüne düşmeyin. vazgeçecektir.

Ben acikcasi uzuldugum ve hazmedemedigim icin agladim onu ikna etmek icin degil ama o bana ben aglayinca dedi ki aglama sana vicdan yapip acisam ayrilmasam ne olacak..

ohoo 3 ayda pes eden adamdan bir cacık olmaz..
şimdi barışsanız gene patlak verir bir yerden..
anasının danasının dolduruşuyla hareket eden kendi fikri zikri olmayan bir adamla evlenmişsiniz ..

bence hazır kurtulma şansınız varken kendinize yeni bir yol çizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…