- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
O zaman benim sözümü dinlemedi deme de verdiği sözü tutmadı de sadece, o zaman boşanacaksın kurtulacaksınOlaylar soyle... Ben kendime kucuk bir ev almistim annemin de destegiyle. Esimde yaklasik 10 senedir ailesine maasinin hepsini gonderdigi icin hicbir seyi yoktu.
Dedik ki bu kucuk evde oturalim para biriktirip en azindan kira odemeyiz kendi dedi zaten ben evlenince gondermeyecegim sana soz veriyorum diye. Ama evlenince sen benim parama karisamazsin demeye basladi. Yani bastan boyle konussaydi sorun yoktu
35 yasindayiz ikimiz de beni cok iyi ikna etti evlenmeye ama her soyledigi yalanmisailesi beni zaten istemiyor tavirlarindan belli
vay be bu kadar kolaymış yani öyle mi?Arkadaslar merhaba,
Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.
3 aylik evliyim.
Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.
Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.
Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...
35 yasindayiz ikimiz de beni cok iyi ikna etti evlenmeye ama her soyledigi yalanmisailesi beni zaten istemiyor tavirlarindan belli
Arkadaslar merhaba,
Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.
3 aylik evliyim.
Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.
Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.
Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...
Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.
Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi
Evliliğimin ilk ayında ailesi sebepli tartışmamızda eşim boşanalım madem dedi, kanım donmuştu.Henüz 1 ay bile değildi evlilik, nasıl pılımı pırtımı toplayıp dönerdim babamın evine? Evlenmiş boşanmış mı sayılacaktım şimdi ben? Ben kötü bir şey yapmamıştım ki... lerden tutundan aklımdan bin türlü şey geçti kısa zaman zarfında.Acısını hala unutmam.Haaa düzeldi tabi aramız eşim bana sevmediğini, istemediğini asla dile getirmedi.Ben de hiç bir zaman olmaaaz boşanamayız modunda değildim.Boşanmak mı? Hay hay sana kolaysa bana daha kolay.Sular bir şekilde duruldu, gerçekten üzülmüştüm ama sonra eşten dosttan muhabbetler arasında sanırım hemen hemen her evlilikte ya da çoğunluğunda ilk aylar özellikle olmak üzere boşanma tartışmaları yaşanıyormuş, ilk değilmişim yani maalesef sonda olmayacağım anladığım kadarıyla.
devran öyle dönüyormuş :) bende öğrendim. ben ilk duyduğumda ciddi şok olmuştum.Valla ben 15 senelik evliyimşiddetli kavga edince bosanalim dedigim olur hala
O zaman bosan sende. İlerde ilk zorlukta seni birakacaksa, yani en kolay seni gozfen cikariyorsa bas tekmeyi.. Tabi tazminat, nafaka vs. Alabileceklerinin hepsini alCok ciddiydi cok dusundum kararim kesin dedi
muhtemel ailesi doldurdu para kesilmesin diye. sakın yalvarma ağlama. ailesine rahat para vermek için çeneni kapaman için blöf yapıyor olabilir. ayrıca ondan boşanırken tazminat isteyeceğini de söyle. etrafımda kocasını tazminata mahkum ettiren yeni evliyken ayrılan tanıdıklarım var. belki tutuşur.Yani bilemiyorum ailesi benimle gorusmuyor zaten ve ben kesinlikle yuzlerine karsi en ufak saygisizlik da bulunmadim. Sadece evlenince para vermemesini ikimiz icin biriktirmemizi soyledim esime o da kabul etti zaten.
Bir de memleketine gidip dondugunde bu karari aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?