Esim bosanmak istiyor..

ben olsam boşanmam gitsin ne hali varsa görsün açsın davayı sürünsün boşanamayınca daha iyi oluyo hem biraz zamana ihtiyacınız var gibi ailesini mutlu etmek istemiyorsan boşanma tamam ayrı kalın gitsin nereye gidecekse ama boşanmayacam de
kuzenim de senin durumuna düştü ailesinin dolduruşuna geldi eşi boşanalım istemiyorum dedi kaç kere dedim boşanma diye ama dinlemedi boşandı ve eşi 2 ay sonra başka biriyle nişanlandı olan benim kuzenime oldu ve boşandığına pişman oldu

Sahiden ilginç bir yorum, kuzeniniz kendisinden ayrıldıktan sonra nişanlanan adam için "keşke boşanmasaydım mı" diyor gerçekten? Kadın boşanmıyorum deyince hakim sonsuza kadar evli kalmaları yönünde karar vermiyor zaten. Biraz uzar sadece sonra yine herkes yoluna bakar. Biraz kadınlık gururu olsun, aile olmanın mantığını kavrayamamış, gidip ailesinin lafıyla hareket eden, 3 ay da boşanma kararı almış adamın soyadını bile taşımam ben.

sözünü ikiletme bile

hemen işleme koysun mahkemeyede ailesi yüzünden evine koca olmak yerine ailesinin sözünden çıkmayan adamı bende istemiyorum de hakime,

Sunu da soyledi 3 ay oldugu icin 2 sahit isteyecekmis hakim ve annesiyle babasi sahit olacakmis hemen bosanma olsun diye..

Uzuldum gercekten insan kocasindan bunlari duymak aci birsey, genelde nasildi araniz anlasabiliyormuydunuz ne cok var aile yuzunden cikan sorunlar ama bukadr basitmi sevmedigini soylemek ayrilmak:KK51:zor bir durum hele seven icin ne zordur sesini cikarma bakalim neolcak off insanin lafinin tukendigin an iste allah lolaylik versin umarim gercekten oyle dgeildir

Biz o kadar iyi anlasiriz ki ailesi disindaki konularda hatta kendisi hep iyi ki hem sevgilim hem en yakin arkadasimsin derdi. Ama bunlari soylediginde icindeb basimdan kaynak sular dokuldi sanki :(

S.... gitsin !

De ki ; aç davayı

en azından o ugrasıp dursun ebleh.

Sakın üzüldügünü belli etme madem kararını vermiş cehennemin dibine kadar yolu var

Adama bak yahu her iki çiftten biri boşanıyormuş, normalmiş onu normalleriyle baş başa bırak konu sahibi

Ayrıca kendi evin orası niye terkediyorsun o gitsin..

S.... gitsin !

De ki ; aç davayı

en azından o ugrasıp dursun ebleh.

Sakın üzüldügünü belli etme madem kararını vermiş cehennemin dibine kadar yolu var

Adama bak yahu her iki çiftten biri boşanıyormuş, normalmiş onu normalleriyle baş başa bırak konu sahibi

Ayrıca kendi evin orası niye terkediyorsun o gitsin..

Iste oyle guclu duramadim hemen aglamaya basladim ben agladikxa da o kararliyim ben bitti felan dedi :(

Kendi arastirmis eger her iki taraf da terrddutsuz evet bosanmak istiyorum derse ve 2 sahit olursa buyuk ihtimal bosuyormus.. 2 sahitin de evlilik birligi kurulamadigi seklinde sahit olmasi gerekiyormus
E madem süründür ?
ben istemiyorum öyle kolay degil de maddi manevi tazminat iste vermeyeceğim derse ugraşsın dursun

E madem süründür ?
ben istemiyorum öyle kolay degil de maddi manevi tazminat iste vermeyeceğim derse ugraşsın dursun

Iste bana da sey dedi bak gor bitince sen de daha mutlu olacaksin hayatinda her gun karsimiza yeni kisiler cikiyor yeniden seversin evlenirsin eskisi gibi diil ayrilanlar cok normal felan..

Sahiden ilginç bir yorum, kuzeniniz kendisinden ayrıldıktan sonra nişanlanan adam için "keşke boşanmasaydım mı" diyor gerçekten? Kadın boşanmıyorum deyince hakim sonsuza kadar evli kalmaları yönünde karar vermiyor zaten. Biraz uzar sadece sonra yine herkes yoluna bakar. Biraz kadınlık gururu olsun, aile olmanın mantığını kavrayamamış, gidip ailesinin lafıyla hareket eden, 3 ay da boşanma kararı almış adamın soyadını bile taşımam ben.

+1

Bilmem ama şahsım adına burnundan getirirdim..
Öyle benimle binbir vaadle evlenecek sonra hadi boşanalım deyip evcilik oynayacak benimle..
Yok öyle kolay kurtuluş.
Maddi manevi tazminatı kuruş kuruş saymadan mahkemenin tamam lan sizi boşuyorum dedigi süreye kadar süründürüm o ugraşsın

Sunu da soyledi 3 ay oldugu icin 2 sahit isteyecekmis hakim ve annesiyle babasi sahit olacakmis hemen bosanma olsun diye..

anası babası iyi okumuş kendini

kararlarını vermişler hayatım , sana yaptıklarını illa çekerler,allah koymaz

inşallah sana destek olacak ailen vardır

Agla aglada kocan olacak ana kuzusu iyce kendini bişe sansın . Sen de kabul et cok ciddiyim bak nası şok olup havası sönüyo . Sakın sus pus olma . Kendini güçlü göster bu blöfleri iyi biliriz , seni dize getirmek istiyo , herseyi kabul etmeni istiyor da ondan böyle yapıyor . Sen kimsin ki beni boşuyosun, ası ben seni boşuyorum de bak nası ödü kopuyo . Sen agladıkca zevk duyuyodur . Seni korkutuyo .

Kendi arastirmis eger her iki taraf da terrddutsuz evet bosanmak istiyorum derse ve 2 sahit olursa buyuk ihtimal bosuyormus.. 2 sahitin de evlilik birligi kurulamadigi seklinde sahit olmasi gerekiyormus

Araştırmış ama yanlış araştırmış. Evliliğin ilk senesinde anlaşmalı boşanma diye birşey olmuyor. Boşanma davası açılırsa çekişmeli boşanma oluyor sadece :)

Bu arada ne diyeceklermiş annesiyle babası acaba? Onu da söyledi mi:KK57:

Back
X